حمید نوشته است:
stkmelodi_20 نوشته است:
سلام به همگی. دوستان میدونین چرا همش اذیت میشین تو ساخت و نتیجه گیری مدارشکست میخورین چون همه فقط کار خودشون انجام میدن به حرف دیگران و این صفحات توجهی ندارن. برادرمن 9ماه دارم میگم پایا الکترونیک داره قیمتشم ارزونه جنسشم اصله نیازی به فلزی و رنگش سفیدو فلان و بسان نیست برید پایا خرید کنید.3500دونه ای. جنس اصل.امجد که وارد میشی سر میبرن. هویه 8 تومنی 25 تومن قالب میکنن. چهره الکترونیک قطعاتش همه تقلبی دوستان من خودم بچه شهرستانم.سعی کنید از پایا تهیه کنید چون هم قطعاتشون جوره هم اصل و کسی هم ازت نمیپرسه واسه فلزیاب میخوای؟.....

من هم موافقم! دو نمونه اصلی 357 که بنده دارم از پایا الکترونیک تهیه شده. هر چند که مربوط به 2-3 سال قبل هست و الان مشخص نیست که حتما همون قطعات رو داشته باشن. ضمن اینکه شماره MAC157 فلزی که پایا داره با اینکه جواب میده ولی به خوبی 357 اصلی نیست.
درود
مهندس جان من از پایا 357 فلزی خریدم داغون بود
نمیدونم چرا دوستان میگن آی سی چهره اصل نیست ولی من خریدم هم برد دستگاه خوبه هم ثبات هم حذف آهن و هم اعداد سه گانه
فکر کنم مشکل دوستان از جای دیگه مدار یا اشتباه و کیفیت پایین مونتاژ باشه و تغصیر رو گردن آی سی بیچار میندازند.
من علاوه بر آی سی چهره 4 نمونه دیگه هم با شکل و شمایل مختلف تهیه کردم دو تا از نیکو شاپ گرفتم هر دو جواب داده.یکی هم از قزوین گرفتم نمونه همین آی سی که دوستان گذاشتند با نام کره اون هم جواب داده هرچند 23 تومن بهمون انداختن ولی بازم آی سی چهره یکم بهتر از اینه. یکی هم از شهر خودم خریدم دقیقا مشابه آی سی شما هستش که وضعیت افتضاحی داشت
همونطور که گفتم به جز فلزی و اون آخری بقیه جواب قابل قبول دادن فقط آی سی چهره از نظر اعداد سه گانه کمی دقیقتر بود منم از اون استفاده میکنم