rostam نوشته است:
خوب دوست من اگر میخواهید ماهیتش مشخص بشه یکبار بخونید هر چیزی رو که نوشتم
موفق باشید
دوست عزیز و استاد گرامی من تقریبا اکثر مطالب شمارو خوندم ولی یک سوال ابتدایی دارم
من در مورد نیرویی که /انتن هارو به حرکت در میاره دارم صحبت میکنم، اغلب کاربران ردیاب آنتنی همیشه این سوال براشون بوده که چرا آنتن هارو به یک جای ثابت مثل پایه ی میز محکم ببندن هیچ حرکتی انجام نمیشه و دوستان همیشه گفتند که بدون دخالت بدن اینکار شدنی نیست حالا دلیلشو هر کسی یه چیزی میگه
خب من میگم باشه شما دسته هارو ببیند به پایه های میز و با دستت دسته هارو لمس کن ببین حرکت داره یا نه؟ حتما که حرکتی ندارد . حالا باز این سوال مطرحه که چرا حرکت ندارد که برخی می گویند مقدار نیروی کششی که آنتن هارو به حرکت در میاره کمتر از اینرسی و اصطکاک خود آنتن هاست. خب عزیز شما به یکن نفر بگو مقدار آنتن هارو حرکت بده ببین بازم حرکت میکنه؟؟؟
وقتی یک پدیده ای که علمی نیست واسه چی دارین وقتتون رو روش میذارین؟
چطور یک میله برنجی هم موج میفرسته و هم دریافت میکنه و هم حرکت میکنه؟
من الان انتها رو تو دستم میگیرم بدون هیچ گونه حرکتی با نیروی ذهنی هر جا که بخوام آنتنها حرکت میکنه
ببینین دلیل اصلی حرکت آنتن ها فقط و فقط نیروی ذهنی افراد هستش
اینکه میگن 99 درصد خطا داره درسته ولی اون 1 % چطور؟
من میگم که اون 1% بر حسب توانایی ذهنی که دارند میتونن هدف رو ردیابی کنن
یعنی ذهنشون این توانایی رو داره که هدف رو بگیره و به دسته ها انتقال بده.
الکی خودتون رو با دسته ها و انواع فانکشن ها و ... خسته نکنین. اینطوری نمیشه ردیابی کرد
ردیاب خود شخصه نه آنتن و فانکشن و....
حداقل با این مواردی که هست اینطوریه مگر اینکه یکی بیاد و این توانایی رو داشته باشه که دستگاهی بسازه که واقعا ردیابی کنه عین فلز یاب یک دلیل علمی و محکم پشتش باشه.
استاد این فرضیات و استناد هایی که شما میکنین تا زمانی که نشه استفاده کرد در حد فرضیات میمونه
اگه واقعا نیروی کششی ایجاد میشه خب بازم میگم چه لزومی داره که آنتن حرکت کنه به ابن کشش
بجاش یک سیستم دریافت کننده درست بشه و این نیرو یا کشش رو دریافت و سنس کنه.
بنظرم اینجا افرادی هستند که با همکاری هم میتونن به این تقطه از علم ردیابی برسند.
موفق باشین