انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:21pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

دوستان ردیاب صوتی که ما اصلا نداریم! اگر کسی دیده به من هم نشون بده! :D سیستمهای صوتی یا نوری همگی به نوعی یون یاب یا مگنومتر هستن و سیستمشون کلا با ردیاب متفاوته. از نظر برد ؛ دقت ؛ خطا و تفکیک هم نه یون یابها و نه مگنومترها اصلا در حد ردیاب نیستن. بنابر این عملا کمکی نمیکنن.
وانگهی اگر میشد ردیاب رو به اون شکل دراورد که نیاز به آنتنها هم نبود و فقط بوق هم نمیذاشتیم بلکه کاملا جهت رو روی دستگاه اعلام میکردیم! این طرحی هست که عرض کردم برای آینده دارم روش کار میکنم و هنوز جواب مطلوبی حاصل نشده.

سه شنبه 8 مرداد1392 - 7:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام
دوستان امروز یک سری تست انجام دادم که خدمتتون میگم
با دوستم رفتیم بیابون برای تست دو تا انگشتر طلا برده بودیم حدود 5 گرم میشد دو تاییش . که اول اومدیم و تو عمق 30 سانتی اونا را خاک کردیم و خودمم میدونستم کجاست که بعد از روشن کردن دستگاه و گلد 1 و ولوم 5 از 50 متری شروع به سرچ کردم و آنتنها به طرف محل خاک شدن انگشترها رفت و در طول جستجو مسیر را عوض میکردم از همه جهت و آنتنها به طرف محل انگشتر میرفت کم کم نزدیک شدم و دقیقا روی نقطه ای که انگشترها خاک شده بودن قیچی کرد و بعد اومدم و دستگاه را خاموش کردم و با آنتن خالی شروع کردم از 30 متری و باز به طرف انگشتر ها میرفت ولی دیگه روی انگشتر قیچی نکرد ولی یک چیز منا متعجب کرد که با آنتن خالی این مرکزهای فرعی را گرفت . شمال . شمال غرب . جنوب غرب . که چندین بار هم تست شد ولی در جنوب و شرق اصلا قیچی نکرد و دقیقا از مرکز اصلی انگشتر تا مرکز فرعی یک و نیم متر فاصله بود که بعد از کم کردن فاصله دست عمق میشد 30 سانت همونی که زیر خاک کرده بودیم .
این تا اینجا که خودم هم میدونستم محل مخفی شدن کجاست و بعد دوستم رفت و انگشترها را مخفی کرد و من شروع به سرچ کردم با حالت بی سیم و از 50 متری . این جور بگم که تو سه بار که سه جای مختلف انگشتر ها را مخفی کرد یک بار خطا داشتم که اونم رفع کردم .

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

سه شنبه 8 مرداد1392 - 7:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
دم شما گرم شهریار جان

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

سه شنبه 8 مرداد1392 - 10:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

peroosha نوشته است:
دم شما گرم شهریار جان

البته دوستان یک چیز را بگم من حدود 4 ساله که با ردیاب کار میکنم و تا سه سال پیش فقط با ردیاب خوراکی ساخت خودم که فقط طلا میزد و تک دست بود کار میکردم و خطا هم زیاد داشت ولی این را بگم که تو ردیاب زدن و نگه داشتن آنتن حرفه ای شدم و یک لرزش الکی هم تو نگه داشتن آنتن ندارم ولی تا یک سال پیش نمیدونستم که ردیابهای خوراکی و امثال اون مرکز فرعی را میزنه و وقتی نقطه ای را میزدیم و قیچی میکرد و یا با تک دست میزدم و حفاری میکردیم بی نتیجه بود واین هم بگم که خدای ناکرده از این حرفی که میزنم نمیخوام کسی دلخور بشه ولی با ردیاب انجمن من سه جا حفاری الکی کردم و اونم موقعی بود که از تموم تستها سر بلند بیرون اومده بود ولی بی نتیجه بود :( . خودم هم موندم مشکل کجاست

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .

سه شنبه 8 مرداد1392 - 10:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب شهریار میشه بفرماییدجاهایی که حفاری کردید در چه مناطقی بوده
مثلا در جنگل یاکوه یاتپه و غیره

سه شنبه 8 مرداد1392 - 10:29pm
مدیر کل
مدیر کل

shahriyar نوشته است:
peroosha نوشته است:
دم شما گرم شهریار جان

البته دوستان یک چیز را بگم من حدود 4 ساله که با ردیاب کار میکنم و تا سه سال پیش فقط با ردیاب خوراکی ساخت خودم که فقط طلا میزد و تک دست بود کار میکردم و خطا هم زیاد داشت ولی این را بگم که تو ردیاب زدن و نگه داشتن آنتن حرفه ای شدم و یک لرزش الکی هم تو نگه داشتن آنتن ندارم ولی تا یک سال پیش نمیدونستم که ردیابهای خوراکی و امثال اون مرکز فرعی را میزنه و وقتی نقطه ای را میزدیم و قیچی میکرد و یا با تک دست میزدم و حفاری میکردیم بی نتیجه بود واین هم بگم که خدای ناکرده از این حرفی که میزنم نمیخوام کسی دلخور بشه ولی با ردیاب انجمن من سه جا حفاری الکی کردم و اونم موقعی بود که از تموم تستها سر بلند بیرون اومده بود ولی بی نتیجه بود :( . خودم هم موندم مشکل کجاست

شهریار جان مشکل روی ذراتی هست که خیلی قوی هستند و این ولوم دیگه نمیتونه این ذرات رو حذف کنه درسته به هدف میزنه اما مقابله با این ذرات خیلی سخت میشه با این ورژن برای همین ما به این فکر افتادیم توی ورژن 2 یعنی تکامل یافته این ردیاب ایشاالله سربلند بیرون بیاد البته ناگفته نماند که اگر اونجا دفینه ای وجود داشت امکان نداشت که اول نره به اون سمت بهرحال ذرات رو نمیشه کاریش کرد هرکاری بکنیم بازم وجود داره حالا امکان وجود این ذرات بسیار قوی در بعضی از مکانها وجود داره که شانس شما با اون مواجه بشین .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 8 مرداد1392 - 10:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

merlin نوشته است:

اولی به عمق 3/20 سانت بود که توی یک زمین کشاورزی کندیم . دومی کنار یک تخته سنگ روی زمین صاف بود به عمق 2 متر کندیم . سومی هم تو بیابون بود 2/50 سانت .

سه شنبه 8 مرداد1392 - 10:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شهریار عزیز ببخشید که دوباره میپرسم آیا شما براساس نشانه خاصی
در اون مناطق اقدام به ردیاب زنی کردید یا به صورت شانسی فقط به این خاطر
میخوام بدونم که از ذرات بوده یا نه یا یه مشکل دیگه هست

سه شنبه 8 مرداد1392 - 11:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

shahriyar نوشته است:
merlin نوشته است:

اولی به عمق 3/20 سانت بود که توی یک زمین کشاورزی کندیم . دومی کنار یک تخته سنگ روی زمین صاف بود به عمق 2 متر کندیم . سومی هم تو بیابون بود 2/50 سانت .

سلام به همه
شهریارجان عمق حفاریتون رو گفتید میشه بگید قبل حفاری چه حجمی گرفتید و بعد چه حجمی رو شما حفاری کردین :-? :D بعد حفاری دوباره ردیاب زدید یا نه :-?

سه شنبه 8 مرداد1392 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
از دوستان كسي هست كه بدونه اكر يه بار تو ديوار باشه جطور ميشه حجم كيري كرد و تست سركه را انجام داد

به امید سوسوی زرد

سه شنبه 8 مرداد1392 - 11:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 88 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure