نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
بنيامين1 نوشته است: با سلام به همه دوستان با توجه به اینکه دوستان پیشنهاد فرکانسهای فلزات و اشیا مختلف رو دارند بر می گردیم به فرکانس متغیر که روی ردیابهای معروف قرار داره وشما هم در نهایت باید همین روشو رو ردیاب 2 انجام بدین ولی فرکانسهای مختلف مهم نیستن بهتره روشی قطعی برای رفع خطا ذرات و فرکانسهای مشابه باشید تا تحولی عظیم در ردیابی انجام داده باشید که دیگه نیاز به ردیاب 3 نباشه در حالی که قرار بود همین ردیاب 1 اولی و اخری باشه درسته بنیامین جان درمورد انواع فرکانسهایی که برای کار ما بدرد میخوره و کاربردیه اگر نذاریم کسی دیگه فکر نکنم بتونه اونو پیدا کنه با اینکه فرکانس متغیر هم باشه مثلا فرکانس آب تو کدوم ردیابی این چیزها هست یا فرکانس دفینه یا همون مغناطیسی . در مورد ورژن 1 یا 2 یا 3 معلوم نیست که بعدها ورژن 2 هم کامل باشه اما من بخدا سعی و تلاشم اینه که با همینها کار رو تمام کنم اما باز میبینیم به مرور زمان و تو کار و عمل و تستهای مختلف یه چیزهایی کمه و بعدها تو فکر ما میاد هرچند هرورژنی که میاد تو کار از نظر کارایی خیلی بهتراز ورژن قبلی هست , و ورژن یک رو فعلا هیچ دستگاهی به گرد این نمیرسه چه رسد به ورژن 2 . همین بیونیک ایکس 4 که دوستمون تعریف میکرد بالای 30 میلیون قیمتشه و المانی هم هست اما همش خطاست و درواقع یون یابه و با این دستگاه ما مقایسه کردند دیدند جاهایی که اون دستگاه گرفت دستگاه ما اصلا طرفش هم نرفت خب این یعنی چی بنظر شما .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 4:44pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
سلام آقا binaعزیز تو عمق فرقی نکرده و نقطه زن ندارم.ضمنا دستگاه خواموش به طرف شمال شرق میره که طبق گفته بعضی دوستان و اساتید که میفرمایند زاویه45درجست وضرب در2 میشه عمق هدف .ممنون میشم تکلیف ما رو با این شمال و شمال شرق روشن کنید؟
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 4:49pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
سلام بر همه دوستان دیشب رفتیم حفاری که چند شبه مشغول تست هستم که نتیجه تستهامو خدمتتون عرض میکنم:یه منطقه رو که باستانی بود با دستگاه سرچ میکردم که آنتنها با قدرت یه جهتی رو نشون دادند و بعد از طی مصافت150متری تونستم اونجا رو نقطه کنم و یه مستطیل به ابعاد3*2 در حجم گیری در اومد و عمق آنتن خواموش بطرف شمال شرقی یک متر که ضرب در دو شد دو متر وبا دستگاه روشن که جایی که قیچی میکنه عقب برمیگردی تا آنتن باز بشه دردو متری آنتن باز شد وعمق شد دومتر وبا گلد2 و ولوم نیم هم با خوراک طلا تونستم هدفو بگیرم و در آخر تست سرکه که بعد از 48 ساعت رفتم سراغش ببینم چیکار کردیم و حجم گیری و عمق گیری کردم وتست طلا دوباره انجام دادم که مثبت بود که حجم مقدار کمی کوچیکتر شده بود و عمق تغییری نکرده بودو با امید فراوان دستور حفاری دادم که خاک سخت و حفاری مشکل بود و خاک بکر بود و دست نخورده و تا پایینتر میرفتیم جنس خاک سخت تر میشدو دریغ از یک نشانه خلاصه تا دو متر پایین رفتیم با هزار بدبختی و دیگه بچه ها نای کلتگ زدن نداشتند و حفاری رو متوقف نمودم و خودم داخل چاله رفتم وبا سیخTخواستم چند نقطه رو سوراق کنم شاید یه تخته سنگی چیزی زیرش باشه که خاک اینقدر سخت بود که 3دقیقه ای5سانت سیخ داخل زمین نرفت و با ناامیدی وسایلو جمع کردیم و ساعت 4 صبح کارمون تموم شد و یک نکته دستگاه دوباره همون جا رو نقطه میکنه و از 4جهت هم همین برنامه است. لطفا نظراتتون رو بنویسید.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 5:46pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
chia نوشته است: سلام بر همه دوستان دیشب رفتیم حفاری که چند شبه مشغول تست هستم که نتیجه تستهامو خدمتتون عرض میکنم:یه منطقه رو که باستانی بود با دستگاه سرچ میکردم که آنتنها با قدرت یه جهتی رو نشون دادند و بعد از طی مصافت150متری تونستم اونجا رو نقطه کنم و یه مستطیل به ابعاد3*2 در حجم گیری در اومد و عمق آنتن خواموش بطرف شمال شرقی یک متر که ضرب در دو شد دو متر وبا دستگاه روشن که جایی که قیچی میکنه عقب برمیگردی تا آنتن باز بشه دردو متری آنتن باز شد وعمق شد دومتر وبا گلد2 و ولوم نیم هم با خوراک طلا تونستم هدفو بگیرم و در آخر تست سرکه که بعد از 48 ساعت رفتم سراغش ببینم چیکار کردیم و حجم گیری و عمق گیری کردم وتست طلا دوباره انجام دادم که مثبت بود که حجم مقدار کمی کوچیکتر شده بود و عمق تغییری نکرده بودو با امید فراوان دستور حفاری دادم که خاک سخت و حفاری مشکل بود و خاک بکر بود و دست نخورده و تا پایینتر میرفتیم جنس خاک سخت تر میشدو دریغ از یک نشانه خلاصه تا دو متر پایین رفتیم با هزار بدبختی و دیگه بچه ها نای کلتگ زدن نداشتند و حفاری رو متوقف نمودم و خودم داخل چاله رفتم وبا سیخTخواستم چند نقطه رو سوراق کنم شاید یه تخته سنگی چیزی زیرش باشه که خاک اینقدر سخت بود که 3دقیقه ای5سانت سیخ داخل زمین نرفت و با ناامیدی وسایلو جمع کردیم و ساعت 4 صبح کارمون تموم شد و یک نکته دستگاه دوباره همون جا رو نقطه میکنه و از 4جهت هم همین برنامه است. لطفا نظراتتون رو بنویسید. سلام دقیقا منم تجربه کردم لطفا کسی کمک کنه که علت خطا چی بوده
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 5:52pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان به فرمایش آقا مجتبی دقت زیادی باید داشته باشین! تا زمانیکه هنوز اون نقطه توسط ردیاب به درستی ردیابی میشه حتما چیزی اونجاست که این اتفاق میفته! حالا یا هدف هست و یا عامل خطا! حتی اگر عامل خطا هم باشه این خیلی مهمه که بتونین درش بیارین تا جاییکه دیگه اون نقطه توسط ردیاب سنس نشه. در مورد اهداف قدیمی هم فراموش نکنین همونطوریکه حجم بیشتری به طرفین خودش نشون میده ؛ به سمت بالا هم همین حالت رو داره! پس عمق امکان داره کمی کمتر نشون بده ولی در واقعیت بیشتر باشه.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 6:14pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حمید نوشته است: دوستان به فرمایش آقا مجتبی دقت زیادی باید داشته باشین! تا زمانیکه هنوز اون نقطه توسط ردیاب به درستی ردیابی میشه حتما چیزی اونجاست که این اتفاق میفته! حالا یا هدف هست و یا عامل خطا! حتی اگر عامل خطا هم باشه این خیلی مهمه که بتونین درش بیارین تا جاییکه دیگه اون نقطه توسط ردیاب سنس نشه. در مورد اهداف قدیمی هم فراموش نکنین همونطوریکه حجم بیشتری به طرفین خودش نشون میده ؛ به سمت بالا هم همین حالت رو داره! پس عمق امکان داره کمی کمتر نشون بده ولی در واقعیت بیشتر باشه. مرسی حمید جان.میشه بگید بهترین حجم چنده و باید با ولوم چند در بیاریم تا مطمن باشیم که اشتباه نکردیم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 6:30pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان یه چیزی رو هم در نظر داشته باشند هرجایی نباید ردیاب زد مثلا ببریم تو یه بیابونی که اصلا فقط سنگلاخه خوب باید فکر هم به کمک بیاد که اخه دفینه اینجا چی میخواد دوستان بالاخره کسی که دفینه پنهان کردن روی سطح زمینش یه چیزی میذاشته که مکان بارش رو گم نکنه مواردی هم که روشون چیزی نیست یا مثلا سنگ روشون چابجا شده یا زمین کشاورزی شده یا تعداد معدودی هم هستند که روی سطح زمینشون چیزی نباشه مثل نوک تپه ها که خودش معلومه از کجا حفاری بشه بنده جایی رفتم که یک دوست گفت سراغ دارم میدونستم نداره ولی ردیاب زدم نقطه ای رو زدم که اون نقطه رو گرفت و یک متر عمق زد تستی هم نکردم ولی گفتم ذراته دوستمون یه متر کند دقیقا یه سنگ ذرات دار بود پس باید خودمون هم عقلانی فکر کنیم که کجا باره و کجا بار نیست
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 6:54pm |
|
|
بنده خدا
|
chia نوشته است: سلام بر همه دوستان دیشب رفتیم حفاری که چند شبه مشغول تست هستم که نتیجه تستهامو خدمتتون عرض میکنم:یه منطقه رو که باستانی بود با دستگاه سرچ میکردم که آنتنها با قدرت یه جهتی رو نشون دادند و بعد از طی مصافت150متری تونستم اونجا رو نقطه کنم و یه مستطیل به ابعاد3*2 در حجم گیری در اومد و عمق آنتن خواموش بطرف شمال شرقی یک متر که ضرب در دو شد دو متر وبا دستگاه روشن که جایی که قیچی میکنه عقب برمیگردی تا آنتن باز بشه دردو متری آنتن باز شد وعمق شد دومتر وبا گلد2 و ولوم نیم هم با خوراک طلا تونستم هدفو بگیرم و در آخر تست سرکه که بعد از 48 ساعت رفتم سراغش ببینم چیکار کردیم و حجم گیری و عمق گیری کردم وتست طلا دوباره انجام دادم که مثبت بود که حجم مقدار کمی کوچیکتر شده بود و عمق تغییری نکرده بودو با امید فراوان دستور حفاری دادم که خاک سخت و حفاری مشکل بود و خاک بکر بود و دست نخورده و تا پایینتر میرفتیم جنس خاک سخت تر میشدو دریغ از یک نشانه خلاصه تا دو متر پایین رفتیم با هزار بدبختی و دیگه بچه ها نای کلتگ زدن نداشتند و حفاری رو متوقف نمودم و خودم داخل چاله رفتم وبا سیخTخواستم چند نقطه رو سوراق کنم شاید یه تخته سنگی چیزی زیرش باشه که خاک اینقدر سخت بود که 3دقیقه ای5سانت سیخ داخل زمین نرفت و با ناامیدی وسایلو جمع کردیم و ساعت 4 صبح کارمون تموم شد و یک نکته دستگاه دوباره همون جا رو نقطه میکنه و از 4جهت هم همین برنامه است. لطفا نظراتتون رو بنویسید. تروخدا ديگه نيايد از اين پستها بذاريد.همش منتظرم بگن يه دفعه برق يه چيزي بيرون افتاد!!!!!!! آخر همشون نااميديه.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 7:02pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
بنده خدا نوشته است: chia نوشته است: سلام بر همه دوستان دیشب رفتیم حفاری که چند شبه مشغول تست هستم که نتیجه تستهامو خدمتتون عرض میکنم:یه منطقه رو که باستانی بود با دستگاه سرچ میکردم که آنتنها با قدرت یه جهتی رو نشون دادند و بعد از طی مصافت150متری تونستم اونجا رو نقطه کنم و یه مستطیل به ابعاد3*2 در حجم گیری در اومد و عمق آنتن خواموش بطرف شمال شرقی یک متر که ضرب در دو شد دو متر وبا دستگاه روشن که جایی که قیچی میکنه عقب برمیگردی تا آنتن باز بشه دردو متری آنتن باز شد وعمق شد دومتر وبا گلد2 و ولوم نیم هم با خوراک طلا تونستم هدفو بگیرم و در آخر تست سرکه که بعد از 48 ساعت رفتم سراغش ببینم چیکار کردیم و حجم گیری و عمق گیری کردم وتست طلا دوباره انجام دادم که مثبت بود که حجم مقدار کمی کوچیکتر شده بود و عمق تغییری نکرده بودو با امید فراوان دستور حفاری دادم که خاک سخت و حفاری مشکل بود و خاک بکر بود و دست نخورده و تا پایینتر میرفتیم جنس خاک سخت تر میشدو دریغ از یک نشانه خلاصه تا دو متر پایین رفتیم با هزار بدبختی و دیگه بچه ها نای کلتگ زدن نداشتند و حفاری رو متوقف نمودم و خودم داخل چاله رفتم وبا سیخTخواستم چند نقطه رو سوراق کنم شاید یه تخته سنگی چیزی زیرش باشه که خاک اینقدر سخت بود که 3دقیقه ای5سانت سیخ داخل زمین نرفت و با ناامیدی وسایلو جمع کردیم و ساعت 4 صبح کارمون تموم شد و یک نکته دستگاه دوباره همون جا رو نقطه میکنه و از 4جهت هم همین برنامه است. لطفا نظراتتون رو بنویسید. تروخدا ديگه نيايد از اين پستها بذاريد.همش منتظرم بگن يه دفعه برق يه چيزي بيرون افتاد!!!!!!! آخر همشون نااميديه. دوست عزیز چون کسی نیست جواب بده و راهنمایی کنه این تجربیات می تونه خیلی زیاد بهمون کمک کنه و ما رو به یه نتیجه برسونه.مطمن باشید اونی که موفق بشه نمیاد بگه چیکار کرده و این کار عقلانی هم هستش.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 7:20pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
sulduz نوشته است: سلام اکسپلور جان ازتون ممنون آیا این تست ها فقط برای ردیاب آقا مجتبی و آقا حمید صدق میکنته؟ اگه میشه لطفا" روش انجام این تست ها برای آنتن دست ساز ساده را نیز توضیح بدین البته اگه زحمتی نیست و یکیم این که سوراخ هایی که بر محل هدف اجاد میشه برای تست سرکه به چه تعداد و چه عمقی باشه بهتره؟ و از همه شما دوستان و اساتید ممنون که تجارب با ارزشتون تون رو بی چشم داشت در اختیار همگان قرار میدین با آرزوی بهروزی شاد کامی و سلامتی برای همه بله کلا مربوط به دو انته هستش در مورد سوراخ ها جهت ریختن سرکه بستگی داره عمق گرفته شده چقدره، بین 30 تا 60سانت
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 7:23pm |
|
|
|