انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:25am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. بنده قصد ساخت یک ردیاب موبایلی رو دارم . اول اینکه برنامه رو رو گوشی نصب میکنیم . بعد فیش هدفون گوشی رو میخوام به تقویت کننده یا همون آمپی فایر نصب کنم. میشه دوستان راهنمایی کنند که از چه آمپلی فایری استفاده کنم و طریقه نصب آنتن ها و فیش هدفون موبایل به آمپلی رو توضیح بدید . ببخشید سوال میکنم . اخه یه کم عجله دارم و خوندن تاپیک یه کم برام زمانبر هست . با تشکر.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

شنبه 28 آذر1394 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امیرجان اگه میخوای یه ردیاب درست و حسابی داشته باشی یه آمپلی فایر ترانزیستوری پرقدرت بساز و خروجیش رو بده به یه ترانس افزاینده با هسته فریت. یه خروجی 500 ولت بگیر برای پراب و یه خروجی 30 تا 40 ولت هم بگیر برای آنتنها.

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 28 آذر1394 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
amir1377 نوشته است:
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. بنده قصد ساخت یک ردیاب موبایلی رو دارم . اول اینکه برنامه رو رو گوشی نصب میکنیم . بعد فیش هدفون گوشی رو میخوام به تقویت کننده یا همون آمپی فایر نصب کنم. میشه دوستان راهنمایی کنند که از چه آمپلی فایری استفاده کنم و طریقه نصب آنتن ها و فیش هدفون موبایل به آمپلی رو توضیح بدید . ببخشید سوال میکنم . اخه یه کم عجله دارم و خوندن تاپیک یه کم برام زمانبر هست . با تشکر.

سیم 1/2 به 5/6 آنتن
یعنی سیم منفی به آنتن دست چپ
سیم مثبت به آنتن دست راست
و اگر آمپلی خواستی بزنی
حتما ترانزیستوری باشه
و مونو
من موندم چرا دوستان یکم مطالعه نمیکنن ؟
جز اینه که معلوماتتون بالا میره ؟
به خدا قسم که هرگز بدون مطالعه به نتیجه نمیرسید !

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

یکشنبه 29 آذر1394 - 5:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام روت جان . خسته نباشید .
اگه خروجی 1 و 4 رو با هم ( مثبت ها ) و 2 و 3 رو هم با همدیگه ( منفی ها ) به هر دسته بدیم و حالت استریو برقرار بشه بهتر نیست تا این که یه سیم کلا حذف بشه ؟ مرسی عزیز .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 29 آذر1394 - 10:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
دوستانی که ردیاب موبایلی استفاده می کنند لطفا این روش هم تست کنند ببینند چطوره و آیا جواب می دهد ؟
از خروجی موبایل به یک آمپلی فایر و بعد به یک ترانس و سپس به دو عدد از آنتن های تلسکوپی بزرگ که روی باکس مدارات نصب می شود و این دوتا آنتن به سمت هم به شکل 8 که البته نوک آنتن ها به هم وصل نشوند و این مدارات روی زمین قرار بگیرند
سپس دوتا آنتن بدون سیم و بدون عایق و هم با عایق را در دست بگیرید و چک نمائید که جواب می دهد یا نه ~O) ~O) ~O)

یکشنبه 29 آذر1394 - 10:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان کسی نقشه آمپلی فایر خوب با خروجی بالا جهت بالا بردن قدرت ردیاب موبایلی رو داره ؟ اگه دارید ممنون میشم اطلاعات ساخت رو قرار بدید . با تشکر.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

یکشنبه 29 آذر1394 - 3:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممد گنججو نوشته است:
سلام روت جان . خسته نباشید .
اگه خروجی 1 و 4 رو با هم ( مثبت ها ) و 2 و 3 رو هم با همدیگه ( منفی ها ) به هر دسته بدیم و حالت استریو برقرار بشه بهتر نیست تا این که یه سیم کلا حذف بشه ؟ مرسی عزیز .
@};-

دوست عزیز منفی ها خودشون به هم وصل هستند ، ولی مثبتها کاملا از هم جداست و اگه به هم اتصال بدید احتمال سوختن و یا آسیب دیدن
قسمت مدارات صوتی گوشی شما بسیار زیاده . پیشنهاد میکنم هرگز این کار رو حتی لحظه ای هم انجام ندهید . ;)

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

یکشنبه 29 آذر1394 - 10:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقایون عزیز برای تقویت موجهای مربع تقویت کننده ترانزیستوری مناسب هست و برای موج سینوسی چون موج سینوسی شبیه صوت هست از آیسی آمپلی های مرغوب مثل TA8210 یا TA8215 و یا هرآیسی صوتی با کیفیت میشه استفاده کرد . پیشنهاد میکنم از آمپلی TDA2003 و TDA2005 واسه تقویت موج سینوسی استفاده نکنید چون کیفیت لازم رو نداره و در خروجی هارمونی های ناخواسته زیادی ایجاد میکنه . تو ردیابی در زمین مجهولات زیادی وجود داره شما لااقل تلاش کنید موج خروجیتون بدون نویز و دقیق باشه . L-)

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

یکشنبه 29 آذر1394 - 11:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان و اساتید محترم میخواستم بدونم آمپلی فایر با قدرت خوب همراه با ترانس که جایی برای وصل کردن پراب هم داشته باشه و برا کار با موبایل خوب باشه و جواب بده قیمتش چقدر هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکشنبه 29 آذر1394 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان لطفا راهنمایی کنید که از چه آمپلی فایری برای تقویت موج سینوسی استفاده کنیم که بهترین کارایی رو داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه .

دوشنبه 30 آذر1394 - 2:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 141 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure