نویسنده |
پیغام |
amir1377
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. بنده قصد ساخت یک ردیاب موبایلی رو دارم . اول اینکه برنامه رو رو گوشی نصب میکنیم . بعد فیش هدفون گوشی رو میخوام به تقویت کننده یا همون آمپی فایر نصب کنم. میشه دوستان راهنمایی کنند که از چه آمپلی فایری استفاده کنم و طریقه نصب آنتن ها و فیش هدفون موبایل به آمپلی رو توضیح بدید . ببخشید سوال میکنم . اخه یه کم عجله دارم و خوندن تاپیک یه کم برام زمانبر هست . با تشکر.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
شنبه 28 آذر1394 - 6:49pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
امیرجان اگه میخوای یه ردیاب درست و حسابی داشته باشی یه آمپلی فایر ترانزیستوری پرقدرت بساز و خروجیش رو بده به یه ترانس افزاینده با هسته فریت. یه خروجی 500 ولت بگیر برای پراب و یه خروجی 30 تا 40 ولت هم بگیر برای آنتنها.
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
شنبه 28 آذر1394 - 10:25pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
amir1377 نوشته است: سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. بنده قصد ساخت یک ردیاب موبایلی رو دارم . اول اینکه برنامه رو رو گوشی نصب میکنیم . بعد فیش هدفون گوشی رو میخوام به تقویت کننده یا همون آمپی فایر نصب کنم. میشه دوستان راهنمایی کنند که از چه آمپلی فایری استفاده کنم و طریقه نصب آنتن ها و فیش هدفون موبایل به آمپلی رو توضیح بدید . ببخشید سوال میکنم . اخه یه کم عجله دارم و خوندن تاپیک یه کم برام زمانبر هست . با تشکر. سیم 1/2 به 5/6 آنتن یعنی سیم منفی به آنتن دست چپ سیم مثبت به آنتن دست راست و اگر آمپلی خواستی بزنی حتما ترانزیستوری باشه و مونو من موندم چرا دوستان یکم مطالعه نمیکنن ؟ جز اینه که معلوماتتون بالا میره ؟ به خدا قسم که هرگز بدون مطالعه به نتیجه نمیرسید !
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قسمت !
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 5:03am |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
سلام روت جان . خسته نباشید . اگه خروجی 1 و 4 رو با هم ( مثبت ها ) و 2 و 3 رو هم با همدیگه ( منفی ها ) به هر دسته بدیم و حالت استریو برقرار بشه بهتر نیست تا این که یه سیم کلا حذف بشه ؟ مرسی عزیز .
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 10:05am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه دوستانی که ردیاب موبایلی استفاده می کنند لطفا این روش هم تست کنند ببینند چطوره و آیا جواب می دهد ؟ از خروجی موبایل به یک آمپلی فایر و بعد به یک ترانس و سپس به دو عدد از آنتن های تلسکوپی بزرگ که روی باکس مدارات نصب می شود و این دوتا آنتن به سمت هم به شکل 8 که البته نوک آنتن ها به هم وصل نشوند و این مدارات روی زمین قرار بگیرند سپس دوتا آنتن بدون سیم و بدون عایق و هم با عایق را در دست بگیرید و چک نمائید که جواب می دهد یا نه
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 10:22am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
دوستان کسی نقشه آمپلی فایر خوب با خروجی بالا جهت بالا بردن قدرت ردیاب موبایلی رو داره ؟ اگه دارید ممنون میشم اطلاعات ساخت رو قرار بدید . با تشکر.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 3:03pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
ممد گنججو نوشته است: سلام روت جان . خسته نباشید . اگه خروجی 1 و 4 رو با هم ( مثبت ها ) و 2 و 3 رو هم با همدیگه ( منفی ها ) به هر دسته بدیم و حالت استریو برقرار بشه بهتر نیست تا این که یه سیم کلا حذف بشه ؟ مرسی عزیز . دوست عزیز منفی ها خودشون به هم وصل هستند ، ولی مثبتها کاملا از هم جداست و اگه به هم اتصال بدید احتمال سوختن و یا آسیب دیدن قسمت مدارات صوتی گوشی شما بسیار زیاده . پیشنهاد میکنم هرگز این کار رو حتی لحظه ای هم انجام ندهید .
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 10:40pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
آقایون عزیز برای تقویت موجهای مربع تقویت کننده ترانزیستوری مناسب هست و برای موج سینوسی چون موج سینوسی شبیه صوت هست از آیسی آمپلی های مرغوب مثل TA8210 یا TA8215 و یا هرآیسی صوتی با کیفیت میشه استفاده کرد . پیشنهاد میکنم از آمپلی TDA2003 و TDA2005 واسه تقویت موج سینوسی استفاده نکنید چون کیفیت لازم رو نداره و در خروجی هارمونی های ناخواسته زیادی ایجاد میکنه . تو ردیابی در زمین مجهولات زیادی وجود داره شما لااقل تلاش کنید موج خروجیتون بدون نویز و دقیق باشه .
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 11:00pm |
|
|
wolf2014
کاربر فعال
|
دوستان و اساتید محترم میخواستم بدونم آمپلی فایر با قدرت خوب همراه با ترانس که جایی برای وصل کردن پراب هم داشته باشه و برا کار با موبایل خوب باشه و جواب بده قیمتش چقدر هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
یکشنبه 29 آذر1394 - 11:33pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
دوستان لطفا راهنمایی کنید که از چه آمپلی فایری برای تقویت موج سینوسی استفاده کنیم که بهترین کارایی رو داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه .
|
دوشنبه 30 آذر1394 - 2:51pm |
|
|
|