نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
دستان جان به پیا م خصوصیات مراجعه میکی
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 3:39pm |
|
|
faridi1356
|
باسلام دوستان به شکلهای زیر که در یک منطقه باستانی است دقت کنید و لطفا اظهار نظر کنید.با این توضیح که سنگ زیر بر اثر جاده سازی کمی شکست پیدا کرده و از جای خود جابجا شده است.ما موفق شدیم جای اصلی سنگ و جهت قرار گرفتن آن را بیابیم.منتها نمیدانیم شکل چه جانوری است
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 4:02pm |
|
|
abolgolden
|
سلام ودرود بر همه دوستان بزرگواری که توانجمن حضور دارن میخواستم عزیزان یه لطفی بکنن منو در مورد عکسهایی زیر راهنمایی کنن جاهایی که مشخص شده ردپا می باشند که عکس واضح تر ردپا عکس پاینی
آخرین بار توسط abolgolden در چهارشنبه 9 مرداد1392 - 7:32pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 7:19pm |
|
|
بنده خدا
|
جناب فريدي اين سنگ از جايي كه من ميبينم خيلي به نيمتنه اسب از گردن به بالا شبيهه.ميشه بري روي سنگ و از بالا ازش عكس بگيري؟ اين عكسها مربوط به يك روزه؟شواهد نشون ميده كه مربوط به فصول مختلفه.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 7:28pm |
|
|
arraz
|
سلام کسی در مورد او چند جوغانی که من گذاشتم تو صفحه قبل نظری نداره ؟
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 8:47pm |
|
|
faridi1356
|
بنده خدا نوشته است: جناب فريدي اين سنگ از جايي كه من ميبينم خيلي به نيمتنه اسب از گردن به بالا شبيهه.ميشه بري روي سنگ و از بالا ازش عكس بگيري؟ اين عكسها مربوط به يك روزه؟شواهد نشون ميده كه مربوط به فصول مختلفه. با سلام عکسها همه متعلق به یک روز،یک ساعت و یک دوربین از هفته قبل می باشد.یک عکس دیگر از بالای سنگ در همان روز.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 9:35pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
abolgolden نوشته است: سلام ودرود بر همه دوستان بزرگواری که توانجمن حضور دارن میخواستم عزیزان یه لطفی بکنن منو در مورد عکسهایی زیر راهنمایی کنن جاهایی که مشخص شده ردپا می باشند که عکس واضح تر ردپا عکس پاینی سلام علاوه بر نشانه هایی که میفرمایید جای پا هست نشانه های دیگری هم هست که احتیاج به عکس داره تا کروکی محل از درون همین علائم دربیاد
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 9:43pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز به احتمال 90 درصدی بار در زیر خود این سنگ میباشد اینکه میگم نود درصدی باید عکسی بذارید از جوغن که از دور باشه که مطمئن تر شد ولی احتمال زیر خودش بودن از همه چیز بیشتره در ضمن این جوغن دفینه هست نه مقبره
آخرین بار توسط parsi در چهارشنبه 9 مرداد1392 - 10:04pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 9:45pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
behnam karami نوشته است: سلام دوستان در مورد اون تپه ها که گفتید برجک هستن من خودم تپه هایی که نو کشون برجک بوده را دیدم اما برجک ها معمولا موقع خراب شدن چون فقط سنگ خالی نبودن و وسطشون معمولا از ملات گل یا ساروج استفاده میکردن در نتیجه موقع خراب شدن همراه سنگ مخلوطی از خاک هم باید مشاهده بشه اما این مورد هیچ اثری از خاک یا کلا ملاتی که برا نگاه داشتن سنگهایه برجک باشه نیست. بهر وسیله نظره شما برا من محترمه و تشکر. در مورد شکل هایه زیر چه نظری دارید؟ من خودم به قسمتی که با فلش مشخص کردم شک دارم اما برا اطمینان نظره دوستان را هم میخوام بدونم[/b] . دوست عزیز موارد شما در زیر خودشون مدفون هست مخصوصا نشان دوم
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 9:47pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
سلام بر دوستان گل عکس داخل غار بابیرون غار روگرفتم فقط کیفیت پایینی داره شرمنده تصاویر درورودی غار جمجمه ای که بیرون غاره به غار نگاه میکنه کفش روخالی انداختم بایک بارم پرآبش کردم انداختم این کاسه داخلش شکل یک اسکلت هستش دوستان توجه کنید
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 10:33pm |
|
|
|