نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
اقا محمود اگه ساختی مارو از تجربه ساخت بی نصیب نذار امیدوارم اون چیزی باشه که میخواستی وجواب بگیری هر چند که دوستان کم لطفی میکنن وزیاد تو مباحث شرکت ندارن فقط تو تایپیک افی جون دور مهندس حمید گرفتن نمیزارن بنده خدا ی نفسی بکشه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 8 دی1394 - 10:31pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
سلام ودرود بهرام جون. بابت این زحمات و ارائۀ فایلهای خیلی خوب و اصلاح شدت بنده به سهم خودم خیلی ممنونتم. حالا اونایی هم که از این به بعد اینارو دانلود کنن چه استفاده کنن چه نکنن حداقل یک تشکر مدیونن. هر زمان وقت کنم که بسازمش حتماً از نتایجش شمارو مطلع میکنم. فقط یه چیزیکه برام خیلی مهمه و از همون اول هم عرض کردم یک لوپ خیلی دقیق وکالیبره شدست که ساختنش برام خیلی سخته. اگر شما اسکوپ داری و برات مقدور بود یکی برام بسازی بینهایت بر بنده منّت گذاشته ای. فقط در مورد خودم مونده یک فیلم از کار پی دیم برای شما بذارم که اونرو هم به زودی آمادش میکنم. اینجا بذارم یا خصوصی بفرستمش؟
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 7:37am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم محمود جان هر چه بود وظیفه بود.انشالله مدار جواب بده وکامتو شیرین کنه نه متاسفانه اسکپ ندارم اما مشکلی نیست که نگرانشی من بهت میگم چطور کالیبره کنی حتی نوع پیچیدن این کویل هم سخت نیست البته با یک روش ساده سیم پیچی.خواهش میکنم بستگی به میل خودتون داره خصوصی بفرستین یا همینجا اپ کنین که دوستان دیگه هم فیض ببرن
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 11:57am |
|
|
ali200
کاربر فعال
|
من خودم از مدار و این چیزها زیاد سر در نمیارم اما از این همکاری که باهم انجام میدید واقعا کیف میکنم اگر همه دوستان باهم همکاری کنن ویک دل بشن پرونده همه چیز بسته میشه من بنوبه خودم از آقا بهرام و آقا محمود و سایر دوستان تشکر میکنم
نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 3:02pm |
|
|
chalak
کاربر فعال
|
اقا بهرام عزیز خسته نباشید ، حقیقتش اینجا هوا بد جور برفیه ،فکر کنم تا اردیبهشت هم رنگ زمین رو نبینیم . ولی یه سوال ،روشهای تست این دستگاه چطوریه ؟ چون من هدف چند ساله طلا جهت تست ندارم ،و ایا با همین روش تستها میشه فهمید که دستگاه درست کالیبره شده ؟ و اینکه چه خطاهایی میتونه داشته باشه ،؟ ممنون
یا الله
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 3:06pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان ، دستت درد نکنه . کارت عالیه
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 4:14pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 6:40pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
از لطف همه دوستان ممنونم .در جواب دوست عزیزم چالاک جان عرض کنم هر کدوم از قسمتهای مدار به تنظیم یا به عبارتی کالیبره شدن نیاز داره شما میتونین قسمت اکتیو مدار که همون فرستنده هست با تنظیم دقیق کویلها روی هم نقطه صفر یا نقطعه تعادل رو به وجود بیارین فقط این قسمت رو سعی کنید روی یک میز یا صندلی چوبی یا پلاستیکی که از زمین وفلزات دورتر هست انجام بدین.پسیو مدار هم که خودش یک یون یاب هست پس میتونه بار استاتیکی کابل برق تلویزیون حتی کنتور برق وووووووووو اینها رو بگیره پس این قسمت رو اگه بتونین بیرون از شهر با اسیلاتور بالانس کنید بهتر هست اما اگه نشد توی خونه هم میشه مشکلی نیست.روش تست هم که مشخصه معمولا خودمون دوست داریم سیستم رو چپ وراست حرکت بدیم تا جهت های بیشتری رو پوشش بده اما اگه ثابت هم حرکت کنیم فقط روبه رومون رو پوش میده.جهت تست فلزات هم. هم روی اکتیو به تنهایی میشه تست کرد وهم با پسیو +اکتیو میشه در حالت اکتیو که فلزیابی هست برد زیادی من شنیدم به دست نمیاد پس اگه بعد ساخت زیاد جواب نداد مشکلی نیست اما بر عکس پسیو +اکتیو باید برد خوبی برای فلز زرد داشته باشیم وگرنه سیستم یا مشکل داره یا در حالت اکتیو خوب بالانس نشده ویا از قطعات نامرغوب استفاده شده فلز هم اگه فلز دفن شده سطحی باشه برای تست خوبه اما اگه نبود با فلز جدید هم گویا تست کردن ومششکلی نداشتن البت هتو پستهای قبل که دوستان این مدارو گذاشتن این مطلب رو بازگو کردن که فلز جدید رو روی زمین از فاصله x زدن پس بعد ساخت شما هم تست کنید.مطلب مهم دیگه این هست که قبل از جمع کردن مدار خیلی روی اکتیو مدار وسیمپیچهای هردو قسمت اکتیو و سیمپیچ پسیو وسواس به خرج بدین.چون این یک فلزیاب هست قلب یک فلزیاب هم لوپش هست.انشاالله دوستان بسازن وجواب خوبی بگیرن.سوالی بود در خدمتیم.
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 6:51pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
انشالله ««خواهش میکنم بله ساخت سیم پیچ مشکلی نداره کالیبره کردن فرستنده وفاز گیرنده یکم مشکله که با اسکپ راحتر انجام میشه البته شیوه تنظیم من اتفاقا بر عکس شیوه مورگان هست.حالا هر وقت کار به ساخت کشیده شد به این قسمت هم میرسیم که شیرینترین قسمت کار هست.و نیازی انچنانی به تجهیزات خاص نیست
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 7:00pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 10:25pm |
|
|
|