نویسنده |
پیغام |
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
سلام . دوستان بالاخره تو دسته های ردیاب موبایلی بایستی بین آنتن و دسته اتصالی در کار نباشه و یا این دسته ها هم مثل سایر ردیاب ها از قانون وصل بودن دسته و آنتن طبعیت میکنه ؟ این سوال رو واسه این میپرسم که الان من چند تا آنتن دارم که تو همشون بین آنتن و دسته اتصال هست . حالا همونا تو ردیاب موبایل هم جواب میدن یا باید آنتن جدید بسازم ؟ مرسی .
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
سه شنبه 1 دی1394 - 8:43pm |
|
|
iggy
کاربر فعال
|
ممد گنججو نوشته است: سلام . دوستان بالاخره تو دسته های ردیاب موبایلی بایستی بین آنتن و دسته اتصالی در کار نباشه و یا این دسته ها هم مثل سایر ردیاب ها از قانون وصل بودن دسته و آنتن طبعیت میکنه ؟ این سوال رو واسه این میپرسم که الان من چند تا آنتن دارم که تو همشون بین آنتن و دسته اتصال هست . حالا همونا تو ردیاب موبایل هم جواب میدن یا باید آنتن جدید بسازم ؟ مرسی . مشکلی نیست اگه باشه یا نباشه فرقی نداره واسه من که اینطوری بوده. فقط دسته عایق باشه من دو تاشو دارم ولی هیچ فرقی نداره اینم عکس download/file.php?id=38425&mode=view
Get Rich Or Die Trying
|
یکشنبه 5 دی1394 - 2:51am |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
سلام . ایگی دوست عزیز ممنون از راهنماییتون . یه سوال دارم . شما از دسته هاتون برنجی و پلاستیکی کدوم یکیش بهتر جواب میگیرین ؟ تو ردیاب موبایلی منظورمه ؟
|
یکشنبه 6 دی1394 - 10:25am |
|
|
iggy
کاربر فعال
|
ممد گنججو نوشته است: سلام . ایگی دوست عزیز ممنون از راهنماییتون . یه سوال دارم . شما از دسته هاتون برنجی و پلاستیکی کدوم یکیش بهتر جواب میگیرین ؟ تو ردیاب موبایلی منظورمه ؟ پلاستیکیه بهتره البته سه سانتیمتر از بالا و 4 سانتیمتر از پایینش برنجیه واسه وصل کردن بولبورینگ شماره 883 .از بالا تا پایینم یه میله برنجی شماره 3 که از وسط دوتا میله برنجی شماره 12 رد کردم .
Get Rich Or Die Trying
|
یکشنبه 6 دی1394 - 5:17pm |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
ممنونم دوست عزیز .
|
یکشنبه 6 دی1394 - 10:53pm |
|
|
oydel1986
|
با سلام و احترام...ببخشید اساتید میشه فرکانس های موبایلی زیر رو بفرمایید دقیقا چنده؟؟ طلای قدبم طلای جدید استخوان انسان و حیوانات خلا(تونل) دفینه دلار نقطه یابیشون فرکانسش چنده و منظور از این فرکانس های نقطه یابی چیه و چطور میشه کار کرد ؟؟
|
سه شنبه 8 دی1394 - 2:31pm |
|
|
wolf2014
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم....... چندتا سوال داشتم اونم اینکه : 1) آیا میتوانیم سیمهایی که (یکی مثبت و یکی منفی هستند) و به دسته های ردیاب موبایلی وصل میکنیم رو بصورت پراپ به زمین وصل کنیم؟؟؟؟؟؟ 2) آیا هر دو سیم که بصورت پراپ میخوایم به زمین فرو بریم مثبت باشن بهتر است یا یکی منفی یکی مثبت؟؟؟؟ 3) اندازه سیم برنجی نمره 4 که میخواهیم به عنوان پراپ استفاده کنیم چند سانت باشه بهتر هستش و چند سانت به داخل زمین فرو کنیم بهتر هستش ؟؟؟؟؟ 4) و سوال آخر اینکه هنگام فرو بردن پراپ ها به زمین آیا باید همه ی میله به زمین فرو رود یا اینکه مقداری بیرون باشد اشکالی ندارد؟؟؟؟؟با تشکر از همه ی دوستان و بزرگواران.......
|
پنج شنبه 10 دی1394 - 1:04pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
wolf2014 نوشته است: سلام خدمت دوستان و اساتید محترم....... چندتا سوال داشتم اونم اینکه : 1) آیا میتوانیم سیمهایی که (یکی مثبت و یکی منفی هستند) و به دسته های ردیاب موبایلی وصل میکنیم رو بصورت پراپ به زمین وصل کنیم؟؟؟؟؟؟ 2) آیا هر دو سیم که بصورت پراپ میخوایم به زمین فرو بریم مثبت باشن بهتر است یا یکی منفی یکی مثبت؟؟؟؟ 3) اندازه سیم برنجی نمره 4 که میخواهیم به عنوان پراپ استفاده کنیم چند سانت باشه بهتر هستش و چند سانت به داخل زمین فرو کنیم بهتر هستش ؟؟؟؟؟ 4) و سوال آخر اینکه هنگام فرو بردن پراپ ها به زمین آیا باید همه ی میله به زمین فرو رود یا اینکه مقداری بیرون باشد اشکالی ندارد؟؟؟؟؟با تشکر از همه ی دوستان و بزرگواران....... نه عزیز من ولتاژ خروجی موبایل خیلی ضعیف تر از این حرفها ست که به پراب متصل بشه. اگر بخوای از طریق پراب زنی حذف ذرات رو انجام بدی فرکانست باید حداقل ولتاژ 100 ولت داشته باشه که بشه روش حساب کرد. میله های پراب هم بسته به نوع خاک از ده تا سی یا سی وپنج سانت باید داخل زمین با فاصله تقریبا نیم متر از هم فرو کنی
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
پنج شنبه 10 دی1394 - 9:00pm |
|
|
wolf2014
کاربر فعال
|
1426539 نوشته است: wolf2014 نوشته است: سلام خدمت دوستان و اساتید محترم....... چندتا سوال داشتم اونم اینکه : 1) آیا میتوانیم سیمهایی که (یکی مثبت و یکی منفی هستند) و به دسته های ردیاب موبایلی وصل میکنیم رو بصورت پراپ به زمین وصل کنیم؟؟؟؟؟؟ 2) آیا هر دو سیم که بصورت پراپ میخوایم به زمین فرو بریم مثبت باشن بهتر است یا یکی منفی یکی مثبت؟؟؟؟ 3) اندازه سیم برنجی نمره 4 که میخواهیم به عنوان پراپ استفاده کنیم چند سانت باشه بهتر هستش و چند سانت به داخل زمین فرو کنیم بهتر هستش ؟؟؟؟؟ 4) و سوال آخر اینکه هنگام فرو بردن پراپ ها به زمین آیا باید همه ی میله به زمین فرو رود یا اینکه مقداری بیرون باشد اشکالی ندارد؟؟؟؟؟با تشکر از همه ی دوستان و بزرگواران....... نه عزیز من ولتاژ خروجی موبایل خیلی ضعیف تر از این حرفها ست که به پراب متصل بشه. اگر بخوای از طریق پراب زنی حذف ذرات رو انجام بدی فرکانست باید حداقل ولتاژ 100 ولت داشته باشه که بشه روش حساب کرد. میله های پراب هم بسته به نوع خاک از ده تا سی یا سی وپنج سانت باید داخل زمین با فاصله تقریبا نیم متر از هم فرو کنی سلام و خسته نباشید دوست عزیز 1426539 یه سوال دیگه اونم اینکه : آیا میشه پراپ رو مستقیم به لب تاپ وصل و استفاده کرد؟ یا اینکه بلندگوی کامپیوتر رو به لب تاپ وصل کنیم و قدرتش زیاد باشه؟؟؟؟؟؟؟ (چون پشت بلندگو نوشته که ولتاژ مورد نیاز 220-240 ولت)
|
شنبه 11 دی1394 - 1:38am |
|
|
amir2014
کاربر فعال
|
با عرض سلام ايا كسي از دوستان اين روشو امتحان كرده ممكنه براتون بار بزنه ولي خطايش هم بي اندازه و مزخرف است به هر نوع سيليس من جمله خاك يا سنگ سيليس دار فوق العاده حساس است من خيلي به اين مورد اميد داشتم ولي مثل هميشه هيچي به هيچي .... مويد باشيد
|
شنبه 12 دی1394 - 3:40am |
|
|
|