انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:14am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

wolf2014 نوشته است:
1426539 نوشته است:
wolf2014 نوشته است:
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم....... @};-
چندتا سوال داشتم اونم اینکه :

1) آیا میتوانیم سیمهایی که (یکی مثبت و یکی منفی هستند) و به دسته های ردیاب موبایلی وصل میکنیم رو بصورت پراپ به زمین وصل کنیم؟؟؟؟؟؟
2) آیا هر دو سیم که بصورت پراپ میخوایم به زمین فرو بریم مثبت باشن بهتر است یا یکی منفی یکی مثبت؟؟؟؟
3) اندازه سیم برنجی نمره 4 که میخواهیم به عنوان پراپ استفاده کنیم چند سانت باشه بهتر هستش و چند سانت به داخل زمین فرو کنیم بهتر هستش ؟؟؟؟؟
4) و سوال آخر اینکه هنگام فرو بردن پراپ ها به زمین آیا باید همه ی میله به زمین فرو رود یا اینکه مقداری بیرون باشد اشکالی ندارد؟؟؟؟؟

با تشکر از همه ی دوستان و بزرگواران....... :YMPRAY: :YMPRAY:

نه عزیز من ولتاژ خروجی موبایل خیلی ضعیف تر از این حرفها ست که به پراب متصل بشه. اگر بخوای از طریق پراب زنی حذف ذرات رو انجام بدی فرکانست باید حداقل ولتاژ 100 ولت داشته باشه که بشه روش حساب کرد. میله های پراب هم بسته به نوع خاک از ده تا سی یا سی وپنج سانت باید داخل زمین با فاصله تقریبا نیم متر از هم فرو کنی

سلام و خسته نباشید دوست عزیز 1426539 @};-
یه سوال دیگه اونم اینکه :
آیا میشه پراپ رو مستقیم به لب تاپ وصل و استفاده کرد؟
یا اینکه بلندگوی کامپیوتر رو به لب تاپ وصل کنیم و قدرتش زیاد باشه؟؟؟؟؟؟؟
(چون پشت بلندگو نوشته که ولتاژ مورد نیاز 220-240 ولت)

سلام. نه نمیشه، ببین عزیز من اصولا خروجی صوتی دستگاههای حساس مانند گوشی موبایل وتبلت و لب تاپ و کامپیوتر خانگی و امثالهم، کنترل شده و خیلی ضعیف هستند و شما به ناچار باید با آمپلی فایر تقویتش کنین
اون ولتاژ 220_240 ولت هم ولتاژ مورد نیاز اون دستگاه برای روشن شدن هست

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 12 دی1394 - 8:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان @};- من خروجی صوتی برنامه رو با یک آمپلی پرقدرت و یک ترانس تقویت کردم که ولتاژ نهایی روی ولت متر تا 700 ولت هم میره خواستم بپرسم آیا این ولتاژ جهت پرب زنی مناسب هست ؟

شنبه 12 دی1394 - 9:00am

دوستان این عکس انتن های من که با موبایل بخوبی کار میکنه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 12 دی1394 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعید 9896 نوشته است:
دوستان این عکس انتن های من که با موبایل بخوبی کار میکنه

سلام آقا سعید گل . من بهتون تبریک میگم . میشه در مورد نحوه اپراتوریتون مقداری توضیح بدین ؟ آیا تو تست ها خوب جواب گرفتین ؟ آیا هدف تست شما روی خاک بود یا داخل خاک ؟ آیا رو هدف واقعی هم تستش کردین ؟ اگه داخل خاک تست شده تا چند متر جواب میده ؟ و اگه روی خاک تست کردین رو هدف نامعلوم هم امتحان کردین به این صورت که یه نفر دیگه یه تیکه فلز مخفی کنه و شما بدون این که جاش رو بدونین ردیابیش کنین و پیداش کنین ؟ البته منظورم فقط با این روش ردیاب موبایلی بدون مکمل و تقویت کننده هستش .
با تشکر از شما .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 13 دی1394 - 10:18am

mehdi1393 نوشته است:
سلام دوستان @};- من خروجی صوتی برنامه رو با یک آمپلی پرقدرت و یک ترانس تقویت کردم که ولتاژ نهایی روی ولت متر تا 700 ولت هم میره خواستم بپرسم آیا این ولتاژ جهت پرب زنی مناسب هست ؟

بنده هم دارم با آنتنها که توسط ترانس و آمپلی تقویت شده موج سینوسی میفرستم و با موبایل دوم و ترانس و آمپلی و موج شاید مربعی برای حذف کننده خطا مثل روش جناب سعید به پرابها میفرستم البته هنوز تکمیل نشده و تست نکردم اگر دوستان تجربه دو موبایلی یا حذف کننده برای همین ردیاب موبایلی رو دارن دریغ نکنند لطفا

یکشنبه 13 دی1394 - 12:23pm

با سلام خدمت دوستان.محمد جان خدمت شما عرض کنم من حدود8 سالی هست اپراتورم.با خیلی دستگاهها کارکردم.البته بیشتر تخصصم رو ردیابه.با این دسته ها تا 6 متر راحت میزنم. حتی بدون فرکانس حفره میزنم. اگر هم دوستان طلایی پنهان کنند براحتی پیدا میکنم.واسه طلا از5500 استفاده میکنم.هر دو دسته هنگام ردیابی باید جهت نشون بدهند و رو هدف قیچی کنند. برد شعاعشم حدود50 تا 70 متره

یکشنبه 13 دی1394 - 12:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعید 9896 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان.محمد جان خدمت شما عرض کنم من حدود8 سالی هست اپراتورم.با خیلی دستگاهها کارکردم.البته بیشتر تخصصم رو ردیابه.با این دسته ها تا 6 متر راحت میزنم. حتی بدون فرکانس حفره میزنم. اگر هم دوستان طلایی پنهان کنند براحتی پیدا میکنم.واسه طلا از5500 استفاده میکنم.هر دو دسته هنگام ردیابی باید جهت نشون بدهند و رو هدف قیچی کنند. برد شعاعشم حدود50 تا 70 متره

سلام سعید جان . ممنون از انتقال تجربیاتتون . منم چند وقت پیش میخواستم ردیاب موبایلی رو راه بندازم که سرما کارم رو تعطیل کرد . به امید خدا به محض خوب شدن هوا منم کار رو شروع میکنم . برای شما آرزوی موفقیت دارم .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 13 دی1394 - 8:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سعید 9896 نوشته است:

دوست عزیز داخل دسته ها از مس استفاده کردی یا از برنج هست

یکشنبه 13 دی1394 - 9:08pm

شاوین جان جنس دسته ها مس هست.

یکشنبه 13 دی1394 - 9:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلامی دوباره خدمت دوست و سرور گرامی1426539 و دیگر دوستان عزیز...
میخواستم بپرسم که قیمت آمپلی فایر با ترانس با قدرت بالا که خوب جواب بده و باهاش بتونیم خوب کار کنیم چند هستش؟؟؟
چون اصلا قیمتش رو نمیدونم......
خیلی ممنون بابت راهنماییاتون.
یا علی @};-

دوشنبه 13 دی1394 - 12:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 84 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure