نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
googeh نوشته است: دوستان سلام.اقا حمید یک سوالی داشتم.اگر فرکانس ارتعاش هر فلز یا ماده ای مانند طلا وغیره مشخصه ایا نمیشه دستگاهی ساخت که بتونه این فرکانس رو از چند متری سنس کنه و به صورت علامت یا صدا به نمایش بگذاره؟با توجه به نوع دستگاهی که در اختیار دارید و با ان فرکانس انواع مواد رو در می ارید یا چیزی در حد مشابه اون. دوست من باید عرض کنم که همچین کاری هم باز با خطا خواهد بود و هیچ فرقی با استفاده از آنتن ردیاب نداره ، باید کاری کرد که دستگاه حجم رو تشخیص بده و به سمت ذرات نره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 8:45am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان کمی آنتنها باید سنگین تر بشه تا به سمت فرکانسهای ذرات و ضعیف گرایش پیدا نکنه ، درعوض اگر هدف قوی باشه به سمتش حتماً حرکت میکنه ، بنده از شیلنگ اکسیژن که برای آکواریوم ماهی در آکواریوم فروشی ها میفروشن استفاده کردم و شیلنگ رو از نوک آنتن تا قسمت خم دسته فرو کردم با این کار آنتن سنگینتر شده و فرکانسهای ضعیف رو گردش نمیکنه و خطارو کمتر میکنه و اگر هم بشه از میله 5 استفاده کرد بد نیست ، باید برای هر دستگاه با قدرتهای متفاوتی که دارند یک نوع آنتنی برنامه ریزی بشه که طبق گیرندگی دستگاه و حذف خطا عملکرد مناسبی داشته باشه ، به نظر بنده برای این ردیاب باید آنتنهارو کمی سنگین تر کنیم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 9:00am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
مهدی نوشته است: دوستان کمی آنتنها باید سنگین تر بشه تا به سمت فرکانسهای ذرات و ضعیف گرایش پیدا نکنه ، درعوض اگر هدف قوی باشه به سمتش حتماً حرکت میکنه ، بنده از شیلنگ اکسیژن که برای آکواریوم ماهی در آکواریوم فروشی ها میفروشن استفاده کردم و شیلنگ رو از نوک آنتن تا قسمت خم دسته فرو کردم با این کار آنتن سنگینتر شده و فرکانسهای ضعیف رو گردش نمیکنه و خطارو کمتر میکنه و اگر هم بشه از میله 5 استفاده کرد بد نیست ، باید برای هر دستگاه با قدرتهای متفاوتی که دارند یک نوع آنتنی برنامه ریزی بشه که طبق گیرندگی دستگاه و حذف خطا عملکرد مناسبی داشته باشه ، به نظر بنده برای این ردیاب باید آنتنهارو کمی سنگین تر کنیم سلام دوستان مهدی جان شما با آنتنهایی که شلنک زدی بهشون آیا تستی انجام دادی حالا چه توی خونه یا بیرون؟؟؟ نتایج رو لطفا بگین. یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 9:14am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بینا جان سلام استاد عبادات قبول و امیدوارم به برکت همین شبهای قدر خداوند به همه ما برکت عنایت بفرمایند : تست باید در مکانهایی انجام بگیره که قبلاً ذرات گرفته بودید و ببینید دوباره اونجارو روی ولوم نیم ( بین 1 و 0 ) آیا دوباره میگیره یا خیلی خیلی ضعیف میگیره ، اگر تا شماره ولوم 2 اونجا رو نگرفت میشه امیدواری به موفقیت داشت و اگر از 2 به بعد یعنی تا 5 کمی تمایل داشت به سمت ذرات میشه گفت که موفقیت آمیز میتونه باشه این کار ؛ یعنی قدرت گیرندگی ذرات رو تونستیم مهار کنیم با وزن بیشتر آنتنها ، بله بنده انگشتر 5 گرمی طلا رو تست کردم با حدود 30 گرم طلا که تمایل زیادی به سمت 30 گرم داشته و اگر از روی طلای 5 گرمی عبور کنیم کمی تمایل به قیچی یعنی نوک آنتها کمی به هم نزدیک میشن ولی قیچی نمیشن ، و بیشتر به سمت طلای 30 گرمی حرکت میکنن ، دوستان تست کنید ضرر نداره ، باید فکرهارو با هم جمع کنیم تا به نتیجه برسیم ...موفق باشید گزارش نتایج یادتون نره منتظرم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 9:33am |
|
|
شهرام
تاریخ عضویت: پنج شنبه 29 فروردین1392 - 7:07am پست: 11 محل اقامت: بابل
|
باسلام خدمت دوستان عزیز سوال بنده از شما دوستان محترم اینه من چندین دستگاه ردیاب دیدم هیچ کدام ازاین ردیابها دسته انتنها عایق نداشت ایا این مسئله کوچک را شرکتهای سازنده ردیاب نمی دانستند که باعث جلوگیری از انتقال نیروی ذهن می شود
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 9:46am |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همگی.دوستانی که مشکل نگهداشتن آنتن رو دارن می تونند از ترازهای کوچک چسبی که وجود دارن روی دسته ها استفاده کنند
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 10:48am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا شهرام سیستمها با هم فرق دارن ، این ردیاب انجمن دیجیتاله و خودش فرکانس تولید میکنه و ربطی به عایق نداره ، شما میتونی از آنتنهای بدون عایق استفاده بکنی با هم نتیجه یکی خواهد بود ، دسته های این ردیاب به خاطر اینکه خوب در دستها جابگیره به این شکل طراحی شده
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 10:51am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
hamze2000 نوشته است: سلام به همگی.دوستانی که مشکل نگهداشتن آنتن رو دارن می تونند از ترازهای کوچک چسبی که وجود دارن روی دسته ها استفاده کنند سلام دوستان حمزه جان شما اگه این کار رو کردین لطفا عکسی آنتنها رو قرار بدین. ضمنا اگه میشه نحوه دست گرفتن صحیح آنتن رو توضیح بدین. یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 10:56am |
|
|
caprice
|
با سلام وعرض احترام خدمت اساتید محترم من تازه عضو شدم ضمن تشکر از مطالب عالی وزحماتتان می خواستم بدونم چگونه می تونم یکی از این ردیابا بخرم اگه میشه یه ایمیل بدین چون پیام خصوصی نمیتونم ارسال کنم باتشکر فراوان
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:40am |
|
|
hamze2000
استاد
|
bina نوشته است: hamze2000 نوشته است: سلام به همگی.دوستانی که مشکل نگهداشتن آنتن رو دارن می تونند از ترازهای کوچک چسبی که وجود دارن روی دسته ها استفاده کنند سلام دوستان حمزه جان شما اگه این کار رو کردین لطفا عکسی آنتنها رو قرار بدین. ضمنا اگه میشه نحوه دست گرفتن صحیح آنتن رو توضیح بدین. یاعلی سلام بینای عزیز. راستش دارم برای این ردیاب دسته طراحی میکنم.بعد از تموم شدن و تایید استاد مجتبی حتما عکس هاشو میزارم. بهترین روش اینه که اول یه نفس عمیق بعد دسته ها رو به فاصله 30سانتی از پایین به بالا بیاری با زاویه7الی 10 درجه بطرف پایین موفق باشی
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:57am |
|
|
|