نویسنده |
پیغام |
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
علی دلی نوشته است: سلام علیکم
دوستان من متوجه نشدم نرم افزاری که باید روی گوشی نصب بشه و واقعا هم بچه ها ازش نتیجه گرفتن واسه این ردیاب موبایلی اسمش چیه و اگه لطف کنن برام بذارن ممنون میشم علي عزیز ضمن خوش آمدگویی مجددبه انجمن فلزجو این برنامه ای که دوستان درموردش صحبت میکنند مخصوص گوشیهای آندوریدهست واگر به خودتون زحمت بدید و ازهرتاپیک چندصفحه آن را مطالعه کنیداین همه سوال برای شما پیش نمیاد و حتی زودتر جوابتون رو پیدا میکنید.
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 3:41am |
|
|
علی دلی
کاربر فعال
|
زور ممنون براکم متاسفانه به دلیل فیل تر ش کن هی قطع وصل میشه وقتی صفحاتو باز میکنم و در ضمن میخواستمکارم بی عیب و نقص باشه در نحوه ساخت دسته ها چون خودم تا بحال در این مباحث کار نکردم اگه کسی از دوستان میتونه دسته هارو برای ما طبق اصولی که فرمودن درست کنه ممنون میشم
به هر حال ممنون کاکه گیان
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها نیرنگها شکها خیانتها از این رنگین کمان سرد آدمها و از این مرگ باورها و رویاها پریشانم … دلم پرواز میخواهد !
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 3:45am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
علی دلی نوشته است: زور ممنون براکم متاسفانه به دلیل فیل تر ش کن هی قطع وصل میشه وقتی صفحاتو باز میکنم و در ضمن میخواستمکارم بی عیب و نقص باشه در نحوه ساخت دسته ها چون خودم تا بحال در این مباحث کار نکردم اگه کسی از دوستان میتونه دسته هارو برای ما طبق اصولی که فرمودن درست کنه ممنون میشم
به هر حال ممنون کاکه گیان خواهش میکنم دوست عزیز دسته ها و آنتن بله درانجمن در قسمت فروشگاه به صورت جدا برای فروش موجوده و تازگی طرح آنتن جدیدتری ساخته شده و اگرقصد خرید دارید میتونید به مهندس مجتبی مدیرکل خصوصی بدید.
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 4:00am |
|
|
علی دلی
کاربر فعال
|
بسیار عالی ممنون از راهنماییتون برادر بزرگوار
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها نیرنگها شکها خیانتها از این رنگین کمان سرد آدمها و از این مرگ باورها و رویاها پریشانم … دلم پرواز میخواهد !
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 4:09am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
ادامه محل حفاری،تا اخر حفاری من این موردو برای شما اطلاع رسانی خواهم کرد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 11:32am |
|
|
wolf2014
کاربر فعال
|
علی دلی نوشته است: سلام علیکم
دوستان من متوجه نشدم نرم افزاری که باید روی گوشی نصب بشه و واقعا هم بچه ها ازش نتیجه گرفتن واسه این ردیاب موبایلی اسمش چیه و اگه لطف کنن برام بذارن ممنون میشم سلام دوست عزیز............ اینم 5 تا نرم افزار در رابطه با ردیابی که برا گوشی های اندروی کار میکنه.............. درباره ساختش هم تو صفحات قبلی دوستان با عکس قرار دادن اگه نتونستی بیا خصوصی بگم........ یا علی...........
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 11:54am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
ادامه تصاویره محل کار سنس شده توسط ردیاب موبایلی،این سنگ از کف نمایان شده،ادامه کار موند برای یکشنبه.التماس دعا
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 6:32pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
bazargardan نوشته است: ادامه تصاویره محل کار سنس شده توسط ردیاب موبایلی،این سنگ از کف نمایان شده،ادامه کار موند برای یکشنبه.التماس دعا سلام دوست عزیز جاش امنه کس دیگه ای سراغش نره یا شک نکند یک رفیقی داشتیم اینجور مواقع خاک نرم می ریخت رویش حدود 30 سانت چند تا تیکه سفال و .. هم روش می ریخت با یک فلش سنگی که سمتش را به سمت تپه ای و دره ای یا حفاری دیگه ای تا اگر کسی هم می دید دیگه فکر کنه محموله اش در رفته و نرود سر وقتش انشاالله که خبری باشد و به موفقیت برسید
آخرین بار توسط orginal در پنج شنبه 17 دی1394 - 8:36pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 8:31pm |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
سلام . بازارگردان عزیز خسته نباشین . خدا قوت . ممنون که همه دوستان رو در جریان جزء به جزء زحماتتون میزارین و همه رو در کسب این تجربه شریک میکنین . من برایتون آرزوی موفقیت میکنم . به امید خدا با دست پر بیرون میاین . ما براتون دعا میکنیم . موفق باشین .
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 8:31pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
تشکر از دوستان عزیز بابت ابراز لطفشون.به امید خدا گام به گام پیشرفت کار در اختیارتون قرار خواهد گرفت و در اخر نحوه اپراتوری این نقطه.به امید موفقیت تمام اعضای انجمن.
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 8:50pm |
|
|
|