نویسنده |
پیغام |
madrek
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: مدار بنده هنوز سنس برعکس داره روی تیک تیک فلز روی جلوی لوپ ببرم صدا قطع میشه .. مشکل سنس برعکس شما از ترانزیستورتونه چند بارم تو پستهای قبلی بهتون گفتم اهمیت ندادید مدار منم این مشکل رو داشت
|
یکشنبه 27 دی1394 - 1:37pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
madrek نوشته است: مهدی نوشته است: مدار بنده هنوز سنس برعکس داره روی تیک تیک فلز روی جلوی لوپ ببرم صدا قطع میشه .. مشکل سنس برعکس شما از ترانزیستورتونه چند بارم تو پستهای قبلی بهتون گفتم اهمیت ندادید مدار منم این مشکل رو داشت خیلی ممنونم از راهنمایی های دوستان ، madrek عزیز عفو کن برادر مارو ولی این ترانزیستور رو من روی 12 رگلاتور و تی ال گذاشتم خیلی عالی جواب میده ، یعنی روی این مدار جوابگو نیست ؟ جناب سوناتا چشم حتماً یک نگاه میندازم ببینم چی میشه ..ممنونم اهم لوپ رو من 1/8 گرفتم فکر کنم اهم هم تأثیر داشته باشه در سنس برعکس ؟ !!
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 27 دی1394 - 2:36pm |
|
|
سوناتا
کاربر فعال
|
نخیر اقا مهدی بنده با لوپ 1 اهم فلزجو هم با این مدار کار کردم و مشکلی نداره
|
یکشنبه 27 دی1394 - 4:19pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
سلام اقا مهدی دوست من توجه کن ما ترانزیستور فت را میگیم نه ترانزیستور تقویت فرکانس اون ترانزیستوری که مد نظره ما هستش bf245 ویا bf256 با تشکر
|
یکشنبه 27 دی1394 - 9:16pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مجید1 نوشته است: سلام اقا مهدی دوست من توجه کن ما ترانزیستور فت را میگیم نه ترانزیستور تقویت فرکانس اون ترانزیستوری که مد نظره ما هستش bf245 ویا bf256 با تشکر سلام داش مجید بله جناب سوناتا هم فرمایش کردن و متوجه شدم ولی بنده BF245 یا 256 نداشتم و بجاش 2N3819 استفاده کردم که متأسفانه پایه هارو اشتباه زده بودم ، وقتی هم که پایه هارو درست کردم حالا لوپ رو که به مدار وصل میکنم صدای بوق یکسره داره !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 27 دی1394 - 12:12am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام اقا مهدی دوست من توجه کن ما ترانزیستور فت را میگیم نه ترانزیستور تقویت فرکانس اون ترانزیستوری که مد نظره ما هستش bf245 ویا bf256 با تشکر سلام داش مجید بله جناب سوناتا هم فرمایش کردن و متوجه شدم ولی بنده BF245 یا 256 نداشتم و بجاش 2N3819 استفاده کردم که متأسفانه پایه هارو اشتباه زده بودم ، وقتی هم که پایه هارو درست کردم حالا لوپ رو که به مدار وصل میکنم صدای بوق یکسره داره ! مهدی جان برو صفحه 19 راحل مشکلت اونجاست جناب اورجینال تصویر نصب ترانزیستور رو گذاشتن مطمئنن پایه ترانزیستور رو اشتباه میزنی
|
دوشنبه 27 دی1394 - 12:42am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
madrek نوشته است: مهدی نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام اقا مهدی دوست من توجه کن ما ترانزیستور فت را میگیم نه ترانزیستور تقویت فرکانس اون ترانزیستوری که مد نظره ما هستش bf245 ویا bf256 با تشکر سلام داش مجید بله جناب سوناتا هم فرمایش کردن و متوجه شدم ولی بنده BF245 یا 256 نداشتم و بجاش 2N3819 استفاده کردم که متأسفانه پایه هارو اشتباه زده بودم ، وقتی هم که پایه هارو درست کردم حالا لوپ رو که به مدار وصل میکنم صدای بوق یکسره داره ! مهدی جان برو صفحه 19 راحل مشکلت اونجاست جناب اورجینال تصویر نصب ترانزیستور رو گذاشتن مطمئنن پایه ترانزیستور رو اشتباه میزنی ترانزیستور رو طوری جا بزن که نوشته هاش به سمت ای سی 555 باشه و جای پایه وسط رو با پایه سمت خازن عوض کن
|
دوشنبه 27 دی1394 - 12:49am |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام اقا مهدی دوست من توجه کن ما ترانزیستور فت را میگیم نه ترانزیستور تقویت فرکانس اون ترانزیستوری که مد نظره ما هستش bf245 ویا bf256 با تشکر سلام داش مجید بله جناب سوناتا هم فرمایش کردن و متوجه شدم ولی بنده BF245 یا 256 نداشتم و بجاش 2N3819 استفاده کردم که متأسفانه پایه هارو اشتباه زده بودم ، وقتی هم که پایه هارو درست کردم حالا لوپ رو که به مدار وصل میکنم صدای بوق یکسره داره ! سلام مهدی جان احتمالا ۳۸۱۹ رو سوزوندی ویا باز پایه هاشو درست جا نزدی اگه ترانزیستور دیگه ای داری امتحان کن ببین انشا الاه درست میشه
|
دوشنبه 27 دی1394 - 12:58am |
|
|
سوناتا
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام اقا مهدی دوست من توجه کن ما ترانزیستور فت را میگیم نه ترانزیستور تقویت فرکانس اون ترانزیستوری که مد نظره ما هستش bf245 ویا bf256 با تشکر سلام داش مجید بله جناب سوناتا هم فرمایش کردن و متوجه شدم ولی بنده BF245 یا 256 نداشتم و بجاش 2N3819 استفاده کردم که متأسفانه پایه هارو اشتباه زده بودم ، وقتی هم که پایه هارو درست کردم حالا لوپ رو که به مدار وصل میکنم صدای بوق یکسره داره ! الان درسته باید یک عدد ولوم ۱۰۰ کیلو معمولی رو با یک عدد پتانسیومتر ۱۰۰ کیلو مولتی ترن با هم سری کنید و بجای اون پتانسیومتر ۲۲۰ کیلو قرار بدید و تنظیمش کنید تا صدا قطع بشه
|
دوشنبه 27 دی1394 - 1:14am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
سوناتا نوشته است: مهدی نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام اقا مهدی دوست من توجه کن ما ترانزیستور فت را میگیم نه ترانزیستور تقویت فرکانس اون ترانزیستوری که مد نظره ما هستش bf245 ویا bf256 با تشکر سلام داش مجید بله جناب سوناتا هم فرمایش کردن و متوجه شدم ولی بنده BF245 یا 256 نداشتم و بجاش 2N3819 استفاده کردم که متأسفانه پایه هارو اشتباه زده بودم ، وقتی هم که پایه هارو درست کردم حالا لوپ رو که به مدار وصل میکنم صدای بوق یکسره داره ! الان درسته باید یک عدد ولوم ۱۰۰ کیلو معمولی رو با یک عدد پتانسیومتر ۱۰۰ کیلو مولتی ترن با هم سری کنید و بجای اون پتانسیومتر ۲۲۰ کیلو قرار بدید و تنظیمش کنید تا صدا قطع بشه من به جاش ولوم 500کیلو گذاشتم
|
دوشنبه 28 دی1394 - 9:00am |
|
|
|