انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 23 فروردین1404 - 6:50pm

پاسخ به موضوع  [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 121  بعدی
 فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

این سیستمیکه گفتماز اون ولوم بهتر و دقیقتره

دوشنبه 28 دی1394 - 11:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام
دوستان من مدارو ساختم . میتونم با ولوم ده دور صدا رو در آستانه قرار بدم. ولی با متصل کردن لوپ صدای مدار در میاد و بالانس نمیشه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 29 دی1394 - 12:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

اون پتانسیومتر ۲۲۰ کیلو رو بچرخونید تا صدا قطع بشه تا با ولوم بتونید دستگاهو روی استانه ببرید

چهارشنبه 29 دی1394 - 1:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس سوناتای عزیز ممنون از پاسخ شما.
بله با تعویض چند قطعه و تغییر پتانسیومتر 220 مشکلم حل شد.
و اما مهندس بهترین لوپ و برای کاوش چه مقداری هست ؟
لطقا مشخصات لوپ 50 و 1 در 1 رو بفرمایید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 30 دی1394 - 3:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست من خوشحالم مشکلتون حل شد در مورد لوپ خدمتتون عرض کنم باید از سیم نمره نیم استفاده کنید و باید اهم لوپ شما 3 اهم بشه تعداد دور بستگی به جنس سیم استفاده شده داره شما سیم رو بپیچید و قبل از بریدن سیم یا سوزن که داخل پوسته سیم میفرستید میتونید با مولتی متر مقدار اهم رو بسنجید و تا 3 اهم هر چند دور شد بپیچید برای لوپ 1 در 1 هم همینطور موفق باشد

چهارشنبه 30 دی1394 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سوناتا نوشته است:
سلام دوست من خوشحالم مشکلتون حل شد در مورد لوپ خدمتتون عرض کنم باید از سیم نمره نیم استفاده کنید و باید اهم لوپ شما 3 اهم بشه تعداد دور بستگی به جنس سیم استفاده شده داره شما سیم رو بپیچید و قبل از بریدن سیم یا سوزن که داخل پوسته سیم میفرستید میتونید با مولتی متر مقدار اهم رو بسنجید و تا 3 اهم هر چند دور شد بپیچید برای لوپ 1 در 1 هم همینطور موفق باشد

سلام مهندس مدار من با لوپ اهم1.8 به بالا یکسره بوق داره وکار نمیکنه اما با لوپ فلزجو وکلا 1.8 اهم به پایین کار میکنه اگه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست

شنبه 3 بهمن1394 - 10:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من این مشکل بر میگرده به تنظیم پتانسیومتر ۲۲۰ کیلویی شما بجای این پتانسیومتر یک عدد ولوم معمولی ۱۰۰ کیلو و یک عدد پتانسیومتر مولتی ترن ۱۰۰ کیلو رو با هم سری کنید و پتانسیومتر رو طوری تنظیم کنید که وقتی لوپ به دستگاه وصله با چرخوندن ولوم دستگاه روی استانه قرار بگیره یا همون مرز صدا داشتن و بی صدا بودن روش بستن پتانسیومتر هم به اینصورته که پایه عقبی پتانسیومتر و پایه وسطی اون بهم وصل میشن و به پایه سمت راستی ولوم متصل میشن حالا میمونه سه پایه یکی برای پانسیومتر که بالای پایش پیچ تنظیمشه و دوتا برای ولوم این سه عدد پایه رو بجای اون پتانسیومتر ۲۲۰ کیلویی وصل کنید به راحتی میتونید انواع لوپ رو به مدار متصل کنید موفق باشبد

یکشنبه 4 بهمن1394 - 6:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سوناتا نوشته است:
دوست من این مشکل بر میگرده به تنظیم پتانسیومتر ۲۲۰ کیلویی شما بجای این پتانسیومتر یک عدد ولوم معمولی ۱۰۰ کیلو و یک عدد پتانسیومتر مولتی ترن ۱۰۰ کیلو رو با هم سری کنید و پتانسیومتر رو طوری تنظیم کنید که وقتی لوپ به دستگاه وصله با چرخوندن ولوم دستگاه روی استانه قرار بگیره یا همون مرز صدا داشتن و بی صدا بودن روش بستن پتانسیومتر هم به اینصورته که پایه عقبی پتانسیومتر و پایه وسطی اون بهم وصل میشن و به پایه سمت راستی ولوم متصل میشن حالا میمونه سه پایه یکی برای پانسیومتر که بالای پایش پیچ تنظیمشه و دوتا برای ولوم این سه عدد پایه رو بجای اون پتانسیومتر ۲۲۰ کیلویی وصل کنید به راحتی میتونید انواع لوپ رو به مدار متصل کنید موفق باشبد

تشکر مهندس

یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان بنده برای این مدار بجای ای سیهای ua741 و lf357 از tl071 استفاده کردم که هم روی برد و هم ثبات دستگاه تاثیر داشت

یکشنبه 4 بهمن1394 - 12:46pm

دوستان سلام لطفا تجربیات و با لوپهای کوچیک که واسه حمل اسون باشه بیان کنید. ممنون

یکشنبه 4 بهمن1394 - 1:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 121  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ebrahimsaber و 111 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure