نویسنده |
پیغام |
سوناتا
کاربر فعال
|
این سیستمیکه گفتماز اون ولوم بهتر و دقیقتره
|
دوشنبه 28 دی1394 - 11:27am |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
باسلام دوستان من مدارو ساختم . میتونم با ولوم ده دور صدا رو در آستانه قرار بدم. ولی با متصل کردن لوپ صدای مدار در میاد و بالانس نمیشه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 29 دی1394 - 12:45am |
|
 |
سوناتا
کاربر فعال
|
اون پتانسیومتر ۲۲۰ کیلو رو بچرخونید تا صدا قطع بشه تا با ولوم بتونید دستگاهو روی استانه ببرید
|
چهارشنبه 29 دی1394 - 1:51am |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مهندس سوناتای عزیز ممنون از پاسخ شما. بله با تعویض چند قطعه و تغییر پتانسیومتر 220 مشکلم حل شد. و اما مهندس بهترین لوپ و برای کاوش چه مقداری هست ؟ لطقا مشخصات لوپ 50 و 1 در 1 رو بفرمایید.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 30 دی1394 - 3:25pm |
|
 |
سوناتا
کاربر فعال
|
سلام دوست من خوشحالم مشکلتون حل شد در مورد لوپ خدمتتون عرض کنم باید از سیم نمره نیم استفاده کنید و باید اهم لوپ شما 3 اهم بشه تعداد دور بستگی به جنس سیم استفاده شده داره شما سیم رو بپیچید و قبل از بریدن سیم یا سوزن که داخل پوسته سیم میفرستید میتونید با مولتی متر مقدار اهم رو بسنجید و تا 3 اهم هر چند دور شد بپیچید برای لوپ 1 در 1 هم همینطور موفق باشد
|
چهارشنبه 30 دی1394 - 6:32pm |
|
 |
madrek
کاربر حرفه ای
|
سوناتا نوشته است: سلام دوست من خوشحالم مشکلتون حل شد در مورد لوپ خدمتتون عرض کنم باید از سیم نمره نیم استفاده کنید و باید اهم لوپ شما 3 اهم بشه تعداد دور بستگی به جنس سیم استفاده شده داره شما سیم رو بپیچید و قبل از بریدن سیم یا سوزن که داخل پوسته سیم میفرستید میتونید با مولتی متر مقدار اهم رو بسنجید و تا 3 اهم هر چند دور شد بپیچید برای لوپ 1 در 1 هم همینطور موفق باشد سلام مهندس مدار من با لوپ اهم1.8 به بالا یکسره بوق داره وکار نمیکنه اما با لوپ فلزجو وکلا 1.8 اهم به پایین کار میکنه اگه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست
|
شنبه 3 بهمن1394 - 10:43pm |
|
 |
سوناتا
کاربر فعال
|
دوست من این مشکل بر میگرده به تنظیم پتانسیومتر ۲۲۰ کیلویی شما بجای این پتانسیومتر یک عدد ولوم معمولی ۱۰۰ کیلو و یک عدد پتانسیومتر مولتی ترن ۱۰۰ کیلو رو با هم سری کنید و پتانسیومتر رو طوری تنظیم کنید که وقتی لوپ به دستگاه وصله با چرخوندن ولوم دستگاه روی استانه قرار بگیره یا همون مرز صدا داشتن و بی صدا بودن روش بستن پتانسیومتر هم به اینصورته که پایه عقبی پتانسیومتر و پایه وسطی اون بهم وصل میشن و به پایه سمت راستی ولوم متصل میشن حالا میمونه سه پایه یکی برای پانسیومتر که بالای پایش پیچ تنظیمشه و دوتا برای ولوم این سه عدد پایه رو بجای اون پتانسیومتر ۲۲۰ کیلویی وصل کنید به راحتی میتونید انواع لوپ رو به مدار متصل کنید موفق باشبد
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 6:38am |
|
 |
madrek
کاربر حرفه ای
|
سوناتا نوشته است: دوست من این مشکل بر میگرده به تنظیم پتانسیومتر ۲۲۰ کیلویی شما بجای این پتانسیومتر یک عدد ولوم معمولی ۱۰۰ کیلو و یک عدد پتانسیومتر مولتی ترن ۱۰۰ کیلو رو با هم سری کنید و پتانسیومتر رو طوری تنظیم کنید که وقتی لوپ به دستگاه وصله با چرخوندن ولوم دستگاه روی استانه قرار بگیره یا همون مرز صدا داشتن و بی صدا بودن روش بستن پتانسیومتر هم به اینصورته که پایه عقبی پتانسیومتر و پایه وسطی اون بهم وصل میشن و به پایه سمت راستی ولوم متصل میشن حالا میمونه سه پایه یکی برای پانسیومتر که بالای پایش پیچ تنظیمشه و دوتا برای ولوم این سه عدد پایه رو بجای اون پتانسیومتر ۲۲۰ کیلویی وصل کنید به راحتی میتونید انواع لوپ رو به مدار متصل کنید موفق باشبد تشکر مهندس
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:38am |
|
 |
سوناتا
کاربر فعال
|
سلام دوستان بنده برای این مدار بجای ای سیهای ua741 و lf357 از tl071 استفاده کردم که هم روی برد و هم ثبات دستگاه تاثیر داشت
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 12:46pm |
|
 |
alibazmi
|
دوستان سلام لطفا تجربیات و با لوپهای کوچیک که واسه حمل اسون باشه بیان کنید. ممنون
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 1:33pm |
|
 |
|