انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:01am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام

سلام دوستان بنده تازه به جمع شما اضافه شده و بسیار خوشحالم ولی به شدت کم تجربه ولی توی این چند روزه چند تا سئوال به ذهنم رسیده ممنون می شوم پاسخ دهید
آیا این ردیاب کار می کند؟ خوب جواب می دهد؟
ولوم باس و تریبل آیا بدرد این مدل ردیاب می خورد یا فقط باید آمپلی فایر باشد؟
کدام آمپلی فایر بهتر جواب می دهد؟
دوستان کدام فرکانس ها جواب می دهد؟
منظور دوستان فرکانس موفق هر منطقه با توج به خصوصیات منطقه ایش را بیان کنند تا بدرد همه بخورد

یکشنبه 4 بهمن1394 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ققنوس نوشته است:
سلام دوستان بنده تازه به جمع شما اضافه شده و بسیار خوشحالم ولی به شدت کم تجربه ولی توی این چند روزه چند تا سئوال به ذهنم رسیده ممنون می شوم پاسخ دهید
آیا این ردیاب کار می کند؟ خوب جواب می دهد؟
ولوم باس و تریبل آیا بدرد این مدل ردیاب می خورد یا فقط باید آمپلی فایر باشد؟
کدام آمپلی فایر بهتر جواب می دهد؟
دوستان کدام فرکانس ها جواب می دهد؟
منظور دوستان فرکانس موفق هر منطقه با توج به خصوصیات منطقه ایش را بیان کنند تا بدرد همه بخورد

دوست عزیز خوش آمدید
جواب تمام سوالات شما مرور کامل این تایپیک خواهد داد،لطفا وقت بذارید تا قدر دانسته هاتونم بدونید.

یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:38pm
YIM

ممنون از پاسخ شما
ولی چه اشکالی دارد دوستان فرکانس های خودشان را با توجه به منطقه جغرافیایی اعلام کنند تا کارهمه جلو بیافتد
چند روزه دارم این تایپیک را مطالعه می کنم ولی به غیر از چند تا فرکانس قدیمی و بدرد نخور آنهم برای فلزات جدید چیزی پیدا نکردم
حالا متاسفانه برای تست هم دسترسی به فلزات دفینه ای و قدیمی ندارم تا فرکانس دقیقش راپیدا کنم
چه کنم؟ :-?

یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Aliojagh نوشته است:
سلام خدمت اساتید
من داخل لوله های مسی دوتا واشر اب گذاشتم یکی پایین و دیگری بالا .از وسط واشر پایینی یه مهره برنجی رد کردم که ته انتن بره توش بعدش یکی از سیمارو لحیم کردم .برا دسته چپ و راست دقیقا همین کارو کردم .بعدش انتنارو گذاشتم توش خیلی خوب بود و لق نمیزد .دسته هارم با چسب برق عایق کردم فرکانسو گذاشتم رو5500 و چند تیکه طلا هم روی زمین گذاشتم هیچ عکس العملی نشون نداد .??من خیلی تلاش کردم اگه میشه اشکال منو بهم بگین چون واقعا بهش نیاز دارم خیلی ممنون
^:)^

من به جای واشر قسمت بالایی یک بلبرینک که عایقش کرده بودم کار گذاشتم تا میله توی دسته راحت بچرخه ممکنه واشرتون سوراخی کوچیک داشته که آنتن توش چرخش نداشته یا مهره برنجی پایینتون تنگ بودهو بهر حال انتن راحت نچرخیده درضمن به هر مهره برنجی یا آنتن یک سیم وصل میشه و میره به مثلا منفی یا مثبت فیش هدفون وصل میشه

یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:05pm

سلام دوستان مطلبی به عنوان مثلا آنتن منفی دست چپ یا راست باشد یعنی چه؟
فکر کنم اگر بعد از فیش هدفون به آمپلی فایر و ترانس برود دیگر مثبت و منفی معنی نداشته باشد

یکشنبه 4 بهمن1394 - 10:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان،من دوتا سیم منفی رو به یک انتن و دوتا مثبت هم به انتن دیگه وصل کردم و جواب داد

دوشنبه 4 بهمن1394 - 2:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
salamon545 نوشته است:
سلام دوستان،من دوتا سیم منفی رو به یک انتن و دوتا مثبت هم به انتن دیگه وصل کردم و جواب داد

سلام دوست عزیز
این طرح شما جواب داد باید عرض کنم که شما فیش هدفون استریو را تبدیل به مونو کردید و احتمال فشار آمدن به گوشی وجود دارد چون جدیدا تمام سوکت های فیش هدفون در تمام دستگاهها به صورت استریو و دو کاناله می باشد کانال راست و چپ و اگر هم از آمپلی فایر استفاده نمی کنید حداقل با یک دیود جریان یکطرفه کنید که در صورت اتصال آنتنها به هم به دستگاه شما فشاری وارد نشود
اگر منفی ها را به هم وصل کنید مشکلی نیست ولی مثبت ها را از یکیش استفاده کنید

دوشنبه 5 بهمن1394 - 12:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

orginal نوشته است:
salamon545 نوشته است:

سلام دوست عزیز
این طرح شما جواب داد باید عرض کنم که شما فیش هدفون استریو را تبدیل به مونو کردید و احتمال فشار آمدن به گوشی وجود دارد چون جدیدا تمام سوکت های فیش هدفون در تمام دستگاهها به صورت استریو و دو کاناله می باشد کانال راست و چپ و اگر هم از آمپلی فایر استفاده نمی کنید حداقل با یک دیود جریان یکطرفه کنید که در صورت اتصال آنتنها به هم به دستگاه شما فشاری وارد نشود

آقا سعید گفته بود حتماً خروجی چپ و راست تو برنامه روشن باشه.فکر میکنم یکی کردن مثبت ها موثر باشه

سه شنبه 5 بهمن1394 - 1:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
systembbp نوشته است:
orginal نوشته است:
salamon545 نوشته است:

سلام دوست عزیز

آقا سعید گفته بود حتماً خروجی چپ و راست تو برنامه روشن باشه.فکر میکنم یکی کردن مثبت ها موثر باشه

سلام دوست عزیز با این عکس به راحتی می توانید چپ و راست را مشخص کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 6 بهمن1394 - 10:22am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز با این عکس به راحتی می توانید چپ و راست را مشخص کنید

دوست عزیز منظورم رو اشتباه متوجه شدید.منظور این بود علاوه بر یکی کردن منفی ها،مثبت ها رو هم بهتره یکی کنید.و گرنه یکی از خروجی های چپ و راست توی برنامه در واقع استقاده نمیشه.فشاریم به گوشی فکر نمیکنم بیاد.

چهارشنبه 6 بهمن1394 - 3:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 135 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure