مهدی نوشته است:
با سلام
خیلی ممنونم عزیزم از اینکه خیلی راحت دیگران رو محکوم و مورد بی مهری خودتون قرار میدید ، سپاس از لطف شما ، بله شما حق داری و درست فرمایش میکنی عزیزم . بنده هیچ سر رشته ای از علم الکترونیک ندارم و مهندس هم نیستم . به خاطر سواد کمی که دارم شمارو بیشتر درک کردم و برای همین هم بهترین راه رو پیشنهاد دادم تا به نتیجه بهتری برسید و تجربه واقعی و عملی رو بیشتر احساس کنید . مثل بنده ؛ بنده هم در این انجمن مطالعه و تحقیق کردم و خودم تونستم با تمام بی سوادی خودم تمام مدارات رو بسازم و درسته فقط مدار سند رو گیر داشتم که اونهم فقط تنظیم پتانسیومتر 220 کیلو هست که با توجه به مدار فلزجو و کیفیت عالی که داره اصلا دیگه به فکر هیچ مداری نیستم برادرمن ! درسته برادر ما بی سواد و کم اطلاع هستیم ، ولی به حرف چند نفر بزرگتر در این انجمن گوش دادیم و خودمون گلیم خودمون رو از آب کشیدیم بیرون و جیب خودمون رو برای کلاهبرداران خالی نکردیم ! جز مدار توباکس ! که بعد از اون خودم اراده به ساخت مدارات خودم کردم و شکر خدا موفق هم بودم .. اگر شخصیت انتقاد پذیر و راهنما نداشته باشید برای هیچ کاری در زندگی موفق نخواهی بود ...یاحق
احسنت به شما دوست عزیز و مناعت طبع اتون هم بسیار قابل ستایش هست .
نکته آخری که گفتید ارزشش از تمام این دستگاهها و مدارات و فلسفه حفاری و پول و بند و بساط با ارزش تره
.
دستگاه و بقیه چیزا اول و آخرش ابزاره و وسیله است .
برای ابزار هم بیشتر از ابزار ارزش قائل شدن اشتباهه.
اونی که میمونه و ارزش داره چیزاییه که آدم قراره به کمک این ابزارها و اسباب بازیها یاد بگیره نه اینکه ابزار بشه هدفش و بابت توجیه ابزار اصول مهم تر و درسهایی که باید بگیره رو فراموش کنه.