انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:17pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 477 , 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
خطها چقدر از هم فاصله دارند؟
و در چه ارتفاعی از سنگ هستند ؟
و آیا سنگ را دور زده اند یا فقط در یک طرف سنگ هستند ؟
سنگ با زمین یکی است یا گذاشته شده ؟ زمین سنگی است یا خاکی ؟
زمین زیر سنگ چه شکلی است ؟ تپه - شیب کوه - صاف

در حدود 170 سانتی وفقط در یک طرف سنگ هستند فاصله خط ها هم از هم حدود 1 یا 2 سانت هست

سه شنبه 6 بهمن1394 - 10:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
درب مخفی
جواب ناقص :D

لا اله الا هو

سه شنبه 6 بهمن1394 - 10:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
بهرام جان من به این نقاشی شما 20 میدم.

هوشی جان خودت 20 هستی .اما بیشتر به سبک سریالیسم شبیه تا نقاشی کلاسیک :D @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
چون تعداد هواکشها زیاد هست ، یا برای کارگاهی مثل نگهداری سفال بوده ، یا نگهداری علوفه حیوانات
و اگر تعداد اتاقها هم زیاد باشد ، احتمال جای نگهداری گله نیز هست .
و دهها احتمال دیگر ، که فقط با کاوش معلوم میشه .
تا خاکبرداری نشه ،فکر نمیکنم که با فلزیاب چیزی جز میتر منفی مشخص بشه . کارش سنگینه
اما در هر صورت ، جای هرچی باشه بازم ارزش کاوش داره
و اگر چشمه در ارتفاعش باشه ، احتمالا از داخل به آب رسوندنش

اقا من دوباره رفتم اونجا اما یکی از حفره ها اشتباهی هواکش در نظر گرفته بودم الان 3 تا هواکش داریم دوتاشون قابل رویت هستن فقط یکی از داخل غار مسدود شده اما بگم داخل غار فقط به اندازه 2متر میشه رفت جلو بعدش مسدود شده و اگه اتاقک زیاد داشته باشه مشخص نیست باید حفاری بشه تا راه باز بشه.چشمه هم به اندازه 2متر اختلاف سطح با تپه مجاورش داره که غار داخلش هست.چون نزدیک هم هستن بعید هم نیست که اب به داخل غار بره اما چون این فکر رو هم کرده بودم کل تپه رو از پایین تا بالا که شاید صدمتر بشه تا پایین رودخونه دقیق گشتم اثری از خروجی نیست.نه با ردیاب چک کردم فقط یک قسمت از تپه رو میزد که پشت غار به حساب میاد اما ضعیف بود معلومه عمق بالایی داره خدا میدونه چند متر رفتن پایین اما یک قسمت از چشمه هم سنس شد دقیقا بالای چشمه وقسمت صخره ایی تپه که نشد کاروتموم کنم بعدا که هوا خوب بشه با فلز جو هم برای تست میرم.دورود بیکران :ymhug:

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 2:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بهرام نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
چون تعداد هواکشها زیاد هست ، یا برای کارگاهی مثل نگهداری سفال بوده ، یا نگهداری علوفه حیوانات
و اگر تعداد اتاقها هم زیاد باشد ، احتمال جای نگهداری گله نیز هست .
و دهها احتمال دیگر ، که فقط با کاوش معلوم میشه .
تا خاکبرداری نشه ،فکر نمیکنم که با فلزیاب چیزی جز میتر منفی مشخص بشه . کارش سنگینه
اما در هر صورت ، جای هرچی باشه بازم ارزش کاوش داره
و اگر چشمه در ارتفاعش باشه ، احتمالا از داخل به آب رسوندنش

اقا من دوباره رفتم اونجا اما یکی از حفره ها اشتباهی هواکش در نظر گرفته بودم الان 3 تا هواکش داریم دوتاشون قابل رویت هستن فقط یکی از داخل غار مسدود شده اما بگم داخل غار فقط به اندازه 2متر میشه رفت جلو بعدش مسدود شده و اگه اتاقک زیاد داشته باشه مشخص نیست باید حفاری بشه تا راه باز بشه.چشمه هم به اندازه 2متر اختلاف سطح با تپه مجاورش داره که غار داخلش هست.چون نزدیک هم هستن بعید هم نیست که اب به داخل غار بره اما چون این فکر رو هم کرده بودم کل تپه رو از پایین تا بالا که شاید صدمتر بشه تا پایین رودخونه دقیق گشتم اثری از خروجی نیست.نه با ردیاب چک کردم فقط یک قسمت از تپه رو میزد که پشت غار به حساب میاد اما ضعیف بود معلومه عمق بالایی داره خدا میدونه چند متر رفتن پایین اما یک قسمت از چشمه هم سنس شد دقیقا بالای چشمه وقسمت صخره ایی تپه که نشد کاروتموم کنم بعدا که هوا خوب بشه با فلز جو هم برای تست میرم.دورود بیکران :ymhug:

بهرام جان حتما بالای چشمه را کار کن.هم عمق کمتره.هم به دلیله اینکه بالای چشمه سنس داشتی مهمه.اگر هم چیزی باشه که انشاالله هست نهایت عمقش 2 متر هست.اکثرا در پایین چشمه چیزی نمیذاشتن و بیشتر در بالای چشمه هست.مگر در مواردی که جلوتر آب چند شاخه بشه.

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باشه امید به خدا :)

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 7:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
درب مخفی
جواب ناقص :D

یعنی چی.یه راهنمایی بکنبن راهش دور نمیتونم ازش عکس بندازمدرب مخفی کجاست؟؟؟ رمین هم صاف هست

جمعه 9 بهمن1394 - 10:44pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بنده از شما 5 تا سوال کلی پرسیدم
شما فقط 3 تا رو جواب دادید
وقتی جواب شما ناقص باشه ، طبیعتا جواب بنده هم ناقص میشه :ymhug:
عکس که ندارید ، توضیح هم نباشه ، بنده باید از خودم حرف دربیارم و شما را به ناکجاآباد راهنمایی کنم :D
اگر میخواهید موفق باشید ، باید یکی بپرسم ، چند تا جواب بدید
یادتون باشه : شخصی که جنس مهمی را مخفی میکند و برای آن نشانه و علائمی میگذارد ، هزار تا پیچ و کلک در سرش میگذره و بهترین فکر وتوانایی خودش رو در مخفی کردن وعلامت گذاری بکار میبره ، که هر شخص معمولی و ساده ای نتونه براحتی مفهوم علائم رو درک کنه و به گنجینه دسترسی پیدا کنه .
اگر دیدید که شخصی خیلی ساده توانست گنجی را پیدا کند :
یا خواست خدا بوده
یا بوسیله ی دستگاه و بدون استفاده از علائم موفق شده
یا خیلی خوش شانس بوده
یا شخص پنهان کننده ، فرصت درست پنهان کردن و علائم گذاری پیچیده را نداشته و عجله ای کار انجام شده ( مثلا در حین جنگ یا فرار یا استقرار درمکان جدید برای زندگی و پنهان کردن موقت و مرگ ناگهانی شخص پنهان کننده )
یا شخص پنهان کننده منگول بوده ، که این احتمال درصدش خیلی پائینه
پس انتظار نداشته باشید که بدون دادن اطلاعات ، بنده به شما عرض کنم که دقیقا کجا را حفاری کنید

لا اله الا هو

شنبه 9 بهمن1394 - 1:27am
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان عزیزی که علائم و سوالات خودشون رو در بخشهای مربوطه مطرح میکنند ،توجه کنند
در درجه ي اول : تشخيص نشانه ها و علائم و غيره و رمزگشايي آنها ، در واقع بايد از نزديک و بصورت واقعي و لمسي ، و توسط استاد وارد انجام بشود و با صبر و حوصله و منطق و درايت و ذکاوت و ... ، بتواند معما را حل کند و به منظور شخص پنهان کننده برسد .
در درجه ي دوم : استادان ارجمند سايت ، چون نميتونن به صورت حضوري به خدمت دوستان برسند ، يا اينکه دوستان شرايط پذيرفتن را ندارند ، به هر حال فرمودند که دوستان از علائم خود عکس بزارند و درباره ي چگونگي علائم و کلیات و جزئیات موضوع ، هرچي ميدانند توضيح بدهند که استاد بتواند مقداري راهنمايي بکند .
در درجه ي سوم : بعضي از دوستان چون از علائم عکس ندارند يا به دلايل شخصي نميخواهند عکس موردشان ، عمومي بشه ، باز هم فرمودند نشانه را کاملا توضيح بدهند ، شايد بتوان از روي گفته ها، مقدار کمي راهنمايي کرد
و هر چه اين درجات بالاتر بره ، استاد کمتر ميتونه راهنمايي بکنه
1 - دیدار حضوری استاد و دیدن و لمس کردن علائم از نزدیک و بررسی مکان و منطقه اطراف
2 - گذاشتن عکس و توضیحات مفصل
3 - گفتن چگونگی شکل علامت و توصیف چگونگی موضوع و تعریف محل مورد نظر ، با توضیحات مفصل
پس : درست درآمدن راهنمایی های استاد و پیدایش صحت حرفایش ، تا حد زیادی به مقدار اطلاعات شما از موضوع و منتقل کردن اطلاعات درست به استاد ، بستگی دارد
به این سادگی ها ، نظر استاد ، واقعیت پیدا نمیکند و به این راحتی ها کسی هدف خوب را پیدا نمیکند :ymhug:

لا اله الا هو

شنبه 9 بهمن1394 - 1:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان یه جایی هست من قبلا رفته بودم الان ازش عکس ندارم یه سنگ یه متری هست که روش هفت تا جوغن داره یعنی سوراخه یکی از سواراخ ها تو وسط هست و شش تا دوره اون که وسطی بزرگتر و کناره هاش شش تا هم اندازه و کوچکتر از وسطی هست و تقریبا یه کیلومتر روبرو هم عین این سنگ هست با اینکه فاصلشون با هم زیاد ولی جوری هست که همدیگرو میبینن این میشه چیزی باشه یا معنی داشته باشه؟چون فاصلم زیاده باهاش نمیتونم عکس برم بگیرم اگه دوباره رفتم میگیرم الان یه عکس الکی کشیدم تا بدونین چجوری هستن
راستی عمق وسطی نسبت به کناره ها زیاده 10.15 سانتی میشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 11 بهمن1394 - 11:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 477 , 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 517 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure