نویسنده |
پیغام |
merlin
کاربر حرفه ای
|
جناب شهریار اگه به این صورت اگه باشه یک کیلو طلا باید به انداره یه زمین فوتبال حجم بده این که کلا منطقی نیست اونم طلای جدید نه قدیمی و1000 ساله
|
جمعه 11 مرداد1392 - 2:33pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شهریار جان شما تست سرکه رو هم انجام بده و ببین که حجم نهایی چقدر میمونه؟ منتظر نتایج هستیم دوست عزیز. علی یارت
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 11 مرداد1392 - 3:05pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
shahriyar نوشته است: باسلام خدمت دوستان امروز چند تا تست با ردیاب انجمن انجام دادم که خوبه شما هم بدونید یک چاله یک متری کندیم و یک النگوی طلا به وزن 7 گرم داخل چاله گذاشتیم و خاک ریختیم . بعد اومدم و با ردیاب به صورت بیسیم و گلد یک از بیست متری شروع به کاوش کردم و بعد از نقطه کردن النگو اومدم برا حجم گیری از مرکز دور شدم و از چهار طرف به طرف نقطه اصلی رفتم از چهار طرف تا نقطه اصلی 1/5 متر حجم داد که شد یک مربع 3*3 متر نکته : ( حجم زیر 2*2 اصلا جای کار نداره خودتونا علاف نکنید ) و بعد اومدم برا عمق گیری این خیلی مهمه که اکثر دوستان مشکل دارن و به اشتباه عمل میکنن . از نقطه اصلی که آنتن قیچی بود آروم عقب رفتم و جایی که آنتن باز شد تا مرکز اصلی شد 2/20 سانت که اگر بیاییم و ارتفاع دست تا زمین را کم کنیم میشه یک متر دقیقا عمق هدف . ولی یک چیز گفته شده بود در انجمن که بعد از زدن نقطه اصلی دستگاه خاموش بشه و با آنتن خالی شمال بار را پیدا کنیم و وقتی در شمال قیچی شد نقطه قیچی شمال تا هدف متر بشه و ضربدر دو بشه میشه عمق هدف . که در کل اشتباه است چون من وقتی نقطه شمال هدف را پیدا کردم سه متر فاصله داشت که در این صورت میشه 6 متر که اشتباه هست چند بار تست شده اشتباهه . دوستان تا چند روز دیگه یک تست خفن انجام میدم که تموم این مباحث پایان داده بشه از نقطه زدن و حجم گیری و عمق گیری منتظر باشید شهریار جان قبل از اینکه اونجا رو حفاری کنین یه دستگاه زدین که چیزی یا ذراتی اونجا نباشه و باید پاکسازی میکردین اون محل رو . طلا رو که بهش چیزی نبستین یعین باید دقیقا به خاک تماس پیدا کنه . کاشکی روش یه پارچ اب نمک هم میریختین بهرحال تا این قسمت خیلی خوب پیش رفتین دستتون درد نکنه .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 11 مرداد1392 - 3:08pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
merlin نوشته است: جناب شهریار اگه به این صورت اگه باشه یک کیلو طلا باید به انداره یه زمین فوتبال حجم بده این که کلا منطقی نیست اونم طلای جدید نه قدیمی و1000 ساله دقیقا منم از گودال حفر شده منظورم همین بود.به نظرم این طول وعرض گودال حفرشده درحجم گیری بی تاثیر نیست. حالا اگه همین النگو رو درروی سطح حجم گیری کنیم میبینیم که خطای حجمی نداریم.
|
جمعه 11 مرداد1392 - 3:11pm |
|
|
جاوید
استاد
|
shahriyar نوشته است: باسلام خدمت دوستان امروز چند تا تست با ردیاب انجمن انجام دادم که خوبه شما هم بدونید یک چاله یک متری کندیم و یک النگوی طلا به وزن 7 گرم داخل چاله گذاشتیم و خاک ریختیم . بعد اومدم و با ردیاب به صورت بیسیم و گلد یک از بیست متری شروع به کاوش کردم و بعد از نقطه کردن النگو اومدم برا حجم گیری از مرکز دور شدم و از چهار طرف به طرف نقطه اصلی رفتم از چهار طرف تا نقطه اصلی 1/5 متر حجم داد که شد یک مربع 3*3 متر نکته : ( حجم زیر 2*2 اصلا جای کار نداره خودتونا علاف نکنید ) و بعد اومدم برا عمق گیری این خیلی مهمه که اکثر دوستان مشکل دارن و به اشتباه عمل میکنن . از نقطه اصلی که آنتن قیچی بود آروم عقب رفتم و جایی که آنتن باز شد تا مرکز اصلی شد 2/20 سانت که اگر بیاییم و ارتفاع دست تا زمین را کم کنیم میشه یک متر دقیقا عمق هدف . ولی یک چیز گفته شده بود در انجمن که بعد از زدن نقطه اصلی دستگاه خاموش بشه و با آنتن خالی شمال بار را پیدا کنیم و وقتی در شمال قیچی شد نقطه قیچی شمال تا هدف متر بشه و ضربدر دو بشه میشه عمق هدف . که در کل اشتباه است چون من وقتی نقطه شمال هدف را پیدا کردم سه متر فاصله داشت که در این صورت میشه 6 متر که اشتباه هست چند بار تست شده اشتباهه . دوستان تا چند روز دیگه یک تست خفن انجام میدم که تموم این مباحث پایان داده بشه از نقطه زدن و حجم گیری و عمق گیری منتظر باشید دقیقا برای من هم 100 گرم طلاروی زمین یک مربع با حجم 2 در 2 داد و یک انگشتر حجم 80 سانتی متری داد
|
جمعه 11 مرداد1392 - 4:05pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همگی. اگه بار داخل یه محیط کامل بسته و پلمپ شده زیر خاک باشه چه ابعادی میده؟ اگه حجم هم زیاد در بیاد چطور میشه دقیق روی هدف قیچی کرد و مرکزشو درآورد؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 11 مرداد1392 - 4:44pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
مرسي شهريارجان ازتستت .كاشكي همه يه بچه هايي كه رديابوتهيه كردندحداقل يه تست وتجربه ميذاشتندتواين قسمت وفعال بودندكه حيف كه ....
|
جمعه 11 مرداد1392 - 4:53pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
shahriyar نوشته است: باسلام خدمت دوستان امروز چند تا تست با ردیاب انجمن انجام دادم که خوبه شما هم بدونید یک چاله یک متری کندیم و یک النگوی طلا به وزن 7 گرم داخل چاله گذاشتیم و خاک ریختیم . بعد اومدم و با ردیاب به صورت بیسیم و گلد یک از بیست متری شروع به کاوش کردم و بعد از نقطه کردن النگو اومدم برا حجم گیری از مرکز دور شدم و از چهار طرف به طرف نقطه اصلی رفتم از چهار طرف تا نقطه اصلی 1/5 متر حجم داد که شد یک مربع 3*3 متر نکته : ( حجم زیر 2*2 اصلا جای کار نداره خودتونا علاف نکنید ) و بعد اومدم برا عمق گیری این خیلی مهمه که اکثر دوستان مشکل دارن و به اشتباه عمل میکنن . از نقطه اصلی که آنتن قیچی بود آروم عقب رفتم و جایی که آنتن باز شد تا مرکز اصلی شد 2/20 سانت که اگر بیاییم و ارتفاع دست تا زمین را کم کنیم میشه یک متر دقیقا عمق هدف . ولی یک چیز گفته شده بود در انجمن که بعد از زدن نقطه اصلی دستگاه خاموش بشه و با آنتن خالی شمال بار را پیدا کنیم و وقتی در شمال قیچی شد نقطه قیچی شمال تا هدف متر بشه و ضربدر دو بشه میشه عمق هدف . که در کل اشتباه است چون من وقتی نقطه شمال هدف را پیدا کردم سه متر فاصله داشت که در این صورت میشه 6 متر که اشتباه هست چند بار تست شده اشتباهه . دوستان تا چند روز دیگه یک تست خفن انجام میدم که تموم این مباحث پایان داده بشه از نقطه زدن و حجم گیری و عمق گیری منتظر باشید شهریار جان این نکته رو توجه داشته باش قضیه شمال رو میزنه مربوط گاز و خروج یونهاست یعنی مربوط به اهداف قدیمی و وقتی یه جنس تازه رو دفن کردیم و تست گرفتیم این نوع تست چون جدید هست و گازی تولید نکرده دیگه براش صدق نمیکنه
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
جمعه 11 مرداد1392 - 5:04pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
دستان نوشته است: shahriyar نوشته است: باسلام خدمت دوستان امروز چند تا تست با ردیاب انجمن انجام دادم که خوبه شما هم بدونید یک چاله یک متری کندیم و یک النگوی طلا به وزن 7 گرم داخل چاله گذاشتیم و خاک ریختیم . بعد اومدم و با ردیاب به صورت بیسیم و گلد یک از بیست متری شروع به کاوش کردم و بعد از نقطه کردن النگو اومدم برا حجم گیری از مرکز دور شدم و از چهار طرف به طرف نقطه اصلی رفتم از چهار طرف تا نقطه اصلی 1/5 متر حجم داد که شد یک مربع 3*3 متر نکته : ( حجم زیر 2*2 اصلا جای کار نداره خودتونا علاف نکنید ) و بعد اومدم برا عمق گیری این خیلی مهمه که اکثر دوستان مشکل دارن و به اشتباه عمل میکنن . از نقطه اصلی که آنتن قیچی بود آروم عقب رفتم و جایی که آنتن باز شد تا مرکز اصلی شد 2/20 سانت که اگر بیاییم و ارتفاع دست تا زمین را کم کنیم میشه یک متر دقیقا عمق هدف . ولی یک چیز گفته شده بود در انجمن که بعد از زدن نقطه اصلی دستگاه خاموش بشه و با آنتن خالی شمال بار را پیدا کنیم و وقتی در شمال قیچی شد نقطه قیچی شمال تا هدف متر بشه و ضربدر دو بشه میشه عمق هدف . که در کل اشتباه است چون من وقتی نقطه شمال هدف را پیدا کردم سه متر فاصله داشت که در این صورت میشه 6 متر که اشتباه هست چند بار تست شده اشتباهه . دوستان تا چند روز دیگه یک تست خفن انجام میدم که تموم این مباحث پایان داده بشه از نقطه زدن و حجم گیری و عمق گیری منتظر باشید شهریار جان این نکته رو توجه داشته باش قضیه شمال رو میزنه مربوط گاز و خروج یونهاست یعنی مربوط به اهداف قدیمی و وقتی یه جنس تازه رو دفن کردیم و تست گرفتیم این نوع تست چون جدید هست و گازی تولید نکرده دیگه براش صدق نمیکنهدستان جان تو یک هفته دو بار رفتم تست دو جای مختلف که هر دوش را نوشتم اینجا اولی با عمق بیست سانت . بعدی با عمق یک متر . در هر دو با دستگاه روشن نقطه کردم و بعد با قطب نما شمال و جنوب بار را پیدا کردم و با آنتن خالی زدم و توی شمال و جنوب هدف قیچی کرده میشه دلیلشا بگید ؟ در مورد حرف تهم جان هم فکر کنم حق با ایشون باشه روی سطح حجم درسته ولی وقتی چاله کنده میشه تو حجم گیری خطا پیش میاد ولی در مورد عمق گیری این را مطمئن شدم که از نقطه اصلی بار که قیچی شده به طرف عقب میریم تا آنتن باز شه و اندازه بدست آمده را از ارتفاع دست کم میکنیم میشه عمق هدف .
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
جمعه 11 مرداد1392 - 5:25pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: سلام به همگی. اگه بار داخل یه محیط کامل بسته و پلمپ شده زیر خاک باشه چه ابعادی میده؟ اگه حجم هم زیاد در بیاد چطور میشه دقیق روی هدف قیچی کرد و مرکزشو درآورد؟ خب همزه جان کاری نداره داداش شما فرض کن حجمت 6*6 باشه خب دقیقا وسط اون میشه نقطه اصلی بار که باز آنتن قیچی میشه
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
جمعه 11 مرداد1392 - 5:28pm |
|
|
|