انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:52am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
Aliojagh نوشته است:
ارجینال جان پس این شد که اگر بین چهار ده تا چهل وات پیدا کردم.بخرم.من به گفته شما یه دونه نزدیک به چهل میگیرم .یدونه نزدیک به چهارده بعدش امتحان میکنم.
فقط ارجینال جان صد در صد کار میکنه.??اگر کار کرد دقتش چقدر بیشتر میشه چون به سوال گندس برام.مرسی داداش

سلام دوست عزیز ردیابی نیاز به تمرین و مهارت دارد
آنتن های خوب هم جایگاه بسیار مهمی دارد
در مورد سئوال شما کارکرد آمپلی فایر شبیه بلندگو می باشد
همانطوری که شما داد می زنید صدایتان مثلا 100متر میره اگر پشت بلندگو داد بزنید 1000 متر می رود
آمپلی فایر هم کار بلندگو را می کند چون خروجی موبایل ضعیف است مثلا 60 متر بیشتر جواب نمیده ولی با آمپلی فایر خوب میشه مثلا 600متر

دوشنبه 19 بهمن1394 - 9:28pm

سلامی دوباره خدمت اورجینال .واقعا ممنون ک این همه راهنمایی کردی منو. تا تهش بخون جالبه.فقط
من دوتا ردیاب درست کردم رفتم دوتا هم امپلی خریدم
1امپلی فایر پانزده وات ک مونو بود
2امپلی فایر چهل وات ک استریو بود و جای دوتا بلند گو داشت که من از یکیش استفاده کردم.
خلاصه هر کدومو روی یکیشون وصل کردم
روی اون ردیابی ک چهل وات رو روش وصل کرده بودم با بلد گو تست کردم ک ببینم سالمه یا نه .سالم بود و وصلش کردم به ردیاب .اورجینال جان واقعا قدرتش خیلی خوب شده بود .نزدیک یک ساعت باهاش کار کردم ولی سوخت.یعنی بعد از ردیابی گفتم ببینم سالمه دیدم کار نمیکنه.ایا اشکال از اینکه زیاد ازش کار کشیدم یا چیز دیگه ای .اخه مگه ازش زیاد کتر بکشی میسوزه?? در ضمن روی هردو امپلی فایر یه فلز تخته ای مانند هست که به محض وصل کردن شورع به گرم شدن و سپس داغ شدن میکنه .در واقع سوالام این بود
مگه فرق زیادی بین چهل وات و پانزده وات هستش .?اگه فرق انچنانی نداره روی اون یکی هم پانزده ببندم
2مگه ازش زیاد کاربکشی میسوزه .راستی باطری برای هردوش دوازده ولت نوشته بود ک تهیه کردم

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 6:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Aliojagh نوشته است:
سلامی دوباره خدمت اورجینال .واقعا ممنون ک این همه راهنمایی کردی منو. تا تهش بخون جالبه.فقط
من دوتا ردیاب درست کردم رفتم دوتا هم امپلی خریدم
1امپلی فایر پانزده وات ک مونو بود
2امپلی فایر چهل وات ک استریو بود و جای دوتا بلند گو داشت که من از یکیش استفاده کردم.
خلاصه هر کدومو روی یکیشون وصل کردم
روی اون ردیابی ک چهل وات رو روش وصل کرده بودم با بلد گو تست کردم ک ببینم سالمه یا نه .سالم بود و وصلش کردم به ردیاب .اورجینال جان واقعا قدرتش خیلی خوب شده بود .نزدیک یک ساعت باهاش کار کردم ولی سوخت.یعنی بعد از ردیابی گفتم ببینم سالمه دیدم کار نمیکنه.ایا اشکال از اینکه زیاد ازش کار کشیدم یا چیز دیگه ای .اخه مگه ازش زیاد کتر بکشی میسوزه?? در ضمن روی هردو امپلی فایر یه فلز تخته ای مانند هست که به محض وصل کردن شورع به گرم شدن و سپس داغ شدن میکنه .در واقع سوالام این بود
مگه فرق زیادی بین چهل وات و پانزده وات هستش .?اگه فرق انچنانی نداره روی اون یکی هم پانزده ببندم
2مگه ازش زیاد کاربکشی میسوزه .راستی باطری برای هردوش دوازده ولت نوشته بود ک تهیه کردم

با اجازه از اورجینال عزیز
دوست عزیز به همون فلز تخته ایی مانند که آیسی آمپلی فایر هست یه هیت سینک خوب ببند دیگه نمیسوزه فک کنم داغ کرد سوخت
آمپلی 15 مونو با 40وات استریو فرقه آنچنانی نداره میتونی از هردوش استفاده کنی مهم کیفیت صوت خروجی آمپلی است

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 7:17pm

خیلی ممنون دوست گرامی .پس شما میگی که مونو با استریو فرق انچنانی نداره ??? پس اون چهل واتی ک سوخته رو میندازم دور و یه دونم پانزده وات مونو میگیرم.
فقط من نمیدونم هیت سینک چیه اول باره میشنوم اسمشو .اگر عکسشو دارین بفرستین ممنون میشم ازت.
اگر اونو ببندم داغ نمیکنه???دمت گرم

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 7:39pm

راستی رو امپلی فایر نوشته بود باید به هیت سینک پیچ بشه .اما ندونستم چیه .
خب این هیت سینکو از کجا بخرم و چطوری ببندمش??
:-s

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 7:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Aliojagh نوشته است:
راستی رو امپلی فایر نوشته بود باید به هیت سینک پیچ بشه .اما ندونستم چیه .
خب این هیت سینکو از کجا بخرم و چطوری ببندمش??
:-s

http://iran-micro.com/-c-290_473.html
دوست عزیز به این لینک برید انواع هیت سینک رو مشاهده میکنید میتونید تو همین فروشگاه هم سفارش بدید
فقط دقت بفرمایید هیت سینکی که خریداری میکنید اندازه آیسی آمپلی فایرتون باشه
آمپلی فایر هم میتونید هم یه استریو بگیرید و از دوتا خروجیش استفاده کنید وهم میتونید از دوتا آمپلی فایر مونو استفاده کنید @};-

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 8:33pm

دوست عزیز
اگر من بخوام از اینترنت سفارش بدم خب دیر میشه.منم عجله دارم . کجا میفروشنش .? بعدشم من اندازشو نمیدونم چقدر بگیرم .مثلا اگر کمی بزرگ باشه اشکالی داره??

این عکس ببینین خوبه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 10:15pm

سلامی دوباره
دوست عزیز من اگر بخوام تز اینترنت سفارش بدم طول میشکه بیاد .منم عجله دارم.نمیتونم صبر کنم.شما میدونید تو کجا ها موجود میشه یعنس کجا ها میفروشنش.بعدشم اگر بزرگ باشه اشکالی داره?????یعنی اگر کمی بزرگ تر از حد باشه اشکالی نداره ک??

پنج شنبه 22 بهمن1394 - 10:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Aliojagh نوشته است:
سلامی دوباره
دوست عزیز من اگر بخوام تز اینترنت سفارش بدم طول میشکه بیاد .منم عجله دارم.نمیتونم صبر کنم.شما میدونید تو کجا ها موجود میشه یعنس کجا ها میفروشنش.بعدشم اگر بزرگ باشه اشکالی داره?????یعنی اگر کمی بزرگ تر از حد باشه اشکالی نداره ک??

سلام دوست عزیز بزرگ بودنش عیبی نداره البته اگه برای جعبه کردن مشکلی ندارید
از همون جایی که آمپلی رو خریدید میتونید تهیه کنید بگید هیت سینک هم میخوام راهنماییتون میکنند @};-

جمعه 23 بهمن1394 - 11:12am

سلام خدمت انیر و ارجینال جان از شما ک تجربه زیادی دارین میخواستن بدونم ک فرکانس سنگ های قیمتی مثل یاقوت چنده ??مثلا مال طلا5500 هستش برای یاقوت چنده???

جمعه 23 بهمن1394 - 10:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 120 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure