saeid000 نوشته است:
کمال تشکر روح الله جان
خب من عکس دیگری از اون محل دارم تقزیبا یکی دوتا مونده که کنار چپ و راست محل هست شاید کمکی بکنه نظرت چیه
تقریبا دوتا سنگ هم اندازه این به این سنگ نزدیکه و بقیه کوچیک که تو پست قبل به اشتباه یک سنگ گفته شده الان متوجه شدم
البته واقعا ممنونم و شرمنده که وقتتونو میگیرم
سلام داداشم خواهش میکنم انجام وظیفست امیدوارم که راهنماییها مفیدو مثمر ثمر باشه.
خوب شما تو اون منطقه طبق عکسها بله قبور رو باید درقسمتهای صاف بدور از سنگهای بزرگ پیداکنید که حدودی تو عکسها مشخص کردم دو قسمتی که با علامت ضربدر مشخص کردم تجمع سنگ با خاک متفاوت وجود داره(شماهم میتونید هرجا تجمع سنگ زیاد بودیا خاکی متفاوت داشت زیرشو با سیخ یا سیستم بررسی کنید که میتونه قبر باشه:
..
پس شما اونجا اگر سیستم نباشه با روشهای زیر میتونید قبوررو پیدا کنید:
سیخ(به نا به اینکه منطقه بیشتر سنگیه پس جاهایی که سیخ زیادی داخل خاک فرو رفت اونجا میتونه درعمق قبر باشه/اما اگر خاکی بودو سیخ مثلا تا یک متری داخل خاک فرو میره اما درجاهایی مشکوک که دارای خاکی متفاوت هستند یا سنگهای ریزو درشت زیادی تجمع داره به سنگی برخورد کرد اونجا مکان مدنظره).
..
متفاوت بودن خاک یک قسمت یا تجمع سنگهای ریزو درشت در یک قسمت(مثل دوضربدر در عکس).
...
توجه به سنگهای بزرگ اطراف همین سنگ بابت وجود جوغن تک روی اونها چه عمودی چه افقی(اگر بود پای همون سنگ قبره).
...
البته دو قسمتی که در پست قبلی مشخص کردم رو هم بررسی کنید.
تمامی موارد بالاهم فکر نکنم بیشتر از 50 متراز خود سنگ دارای جوغن تجاوز کنه و اکثریت کاوش شما هم در قسمتهای صاف هست که حدودی مشخص کردم امیدوارم که موفق باشید بازم سوالی بود درخدمتم