انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:08am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 480 , 481 , 482 , 483 , 484 , 485 , 486 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

و در مورد این نوشته که کنده شده روی سنگ جوری که انگشت خوابیده داخلش جا میشه و البته خیلی قدیمی هست که پدر بزرگم میگه من تو جوونیام اینو دیدم(که نگیم تازه کنده شده). خیلی هم تمیز میمونه یعنی داخل کنده شده سفید میمونه نمیدونم جنس سنگ از چیه دوتا نوشته در یک متری کنار هم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 23 بهمن1394 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
ممنون داداش روح الله rohollahmohamady

من اون چند پست پیش که گفتم شش تا جوغن پیش هم هستن امروز رفتم چون من خیلی وقت پیش اونجا بودم چندسال پیش یکم دقیق یادم نبود امروز عکس گرفتم و اون حالتی که گفته بودم رو یجای دیگه دیده بودم که اونم تو پست بعدی میزارم . این محل یه دشت بزرگ و صاف هست و فقط این سنگ داخلش هست ویطرفش را یکم کندن چون سنگ بزرگ بوده بیخیال شدن یعنی کم کندن. نظرت در مورد جوغن های روی سنگ چیه
تشکر از تمامی دوستان

سلام داداشم.
والا اونجا دشت صاف نیست بلکه به مرور زمان به لطف کشاورزان عزیز صاف شده و کل سنگ چینهای مربوطه و نشانه های قبور از بین رفته.
شما برای پیدا کردن قبور باید از سیستم کمک بگیرید که اگر نبود میتونید از یک سیخ یک و نیم متری به صورت Tشکل هم برای پیدا کردنشون استفاده کنید که جوابگو هست چون نسبت به عمق جوغنها مشخصه که قبور بیشتر از دومتر نیستند.
شما این قسمت خود سنگرو هم بررسی کنید:
پیوست:
IMG_0550.JPG

در جهتهای 1و2 بافاصله یکی دومتری از خود سنگ به دنبال قبرها باشیدکه میتونید از روش سیخ هم پیداشون کنید(درچندجهت سیخرو فرو کنید در خاک هرجا یکدست به صورت تقریبا مستطیل به سنگ خورد اونجا قبر هست).درجهت شماره سه هم یک سنگ هست که اگه ریشه جدا از این سنگ داشته باشه میتونه زیرش یک قبر باشه اما وسط این قبرها یک قبر باعمق زیاد یا یک مخزن هدایا هم میتونه باشه که به صورت دایره قرمز مشخص کردم مگر اینکه اون قسمت جهت سوزاندن روغن و اتیش برای مراسمات اعتقادی باشه که در اون صورت منتفیه و تنها راه پی بردن بهش هم چون علایمی نمونده همان سیستم هستو بس.
پیوست:
IMG_0555.JPG

مورد دیگه اینکه انگاری خود سنگ روی یک تپه هست تقریبا به ارتفاع یک متری؟اگر بله زیر خود سنگ هم حتما مهمه هکذا اگر مورد مخزنی هم باشه که در بالا گفتم میتونه زیر همین سنگ باشه و قبور در اطرافش.
...
راجع به پست بعدی هم اون سنگ با جوغنها کروکی یک قبرستان هستند که با سنگ چینهای اطراف همین سنگ میتونید پیداشون کنید.
...
سنگی که روش خطوط هست زیاد بهش تکیه نکنیدچون نه به خطی میخوره نه هیچی که بنظر من نه نماد دفینست/نه نشان چیزی...

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

شنبه 24 بهمن1394 - 5:37pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
در مورد اون دوتا نوشته ، ظاهرا قسمتهایی از سنگ جز نوشته هست اما سفید و خوانا نیست . اونا رو با گچ سفید کنید و عکسشو برام بفرستید .
هر دو عکس را با یک زاویه قرار بدید و چگونگی قرار گرفتن هردو نسبت به هم ، در یک عکس

لا اله الا هو

شنبه 24 بهمن1394 - 6:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
در مورد اون دوتا نوشته ، ظاهرا قسمتهایی از سنگ جز نوشته هست اما سفید و خوانا نیست . اونا رو با گچ سفید کنید و عکسشو برام بفرستید .
هر دو عکس را با یک زاویه قرار بدید و چگونگی قرار گرفتن هردو نسبت به هم ، در یک عکس

تشکر داداش روح الله
و تشکر از شما سنه دژ جان
چون من فاصلم با محل دوری حتما تو این یکی دوروزه به محل سر میزنم و عکس از زواوایای مختلف میندازم.چشم
باز از شما دوستان خیلی ممنونم

شنبه 24 بهمن1394 - 8:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

rohollahmohamady نوشته است:
saeid000 نوشته است:

راجع به پست بعدی هم اون سنگ با جوغنها کروکی یک قبرستان هستند که با سنگ چینهای اطراف همین سنگ میتونید پیداشون کنید.
...

داداش تشکر خیلییییییی
مثلا در مورد این قبرها ممکنه سنگ چین ها به چه صورت باشه چون من تو محل چیز مشکوک به قبر ندیدم یعنی نتونستم تشخیص بدم
و این یه تیکه سنک فقط تو اون منطقه بزرگترین سنگ هست یعنی سنگ های دور بر کلا کوچکتر هستن همون طور که تو عکس میبینین

شنبه 24 بهمن1394 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
rohollahmohamady نوشته است:
saeid000 نوشته است:

...

داداش تشکر خیلییییییی
مثلا در مورد این قبرها ممکنه سنگ چین ها به چه صورت باشه چون من تو محل چیز مشکوک به قبر ندیدم یعنی نتونستم تشخیص بدم
و این یه تیکه سنک فقط تو اون منطقه بزرگترین سنگ هست یعنی سنگ های دور بر کلا کوچکتر هستن همون طور که تو عکس میبینین

سلام خواهش میکنم.
والا عکسهاتون مقداری زاویش بستست.
اما شما سنگچینهایی که باید باهاشون مواجه بشیدعبارتند از:
مستطیلی/مربعی/مثلثی/دایره باشه و یا توده ای از سنگهای روی هم انباشته شده ویا تک سنگی تقریبا بزرگ(نیم متر در نیمتر یا بزرگتر) در نقطه های متفاوتو فاصله دار از هم(به صورت متفرقه) و یا توده های خاکی با ارتفاع ده سانتی/بیست سانتی الی...از سطح زمین.
اما طبق عکسها حدودی میشه گفت که اصلا همچین سنگ چینهای منظمی اونجا وجود نداره و اگر کلا هیچ یک از موارد بالا اونجا نبود شما راه دومرو پیش میگیرید:
میاید هرجا در اون شیب کوه زمین صافی که به دور از سنگهای بزرگ بود به دنبال مقبره ها باشید که معمولا تو اون صافی سنگهای کوچکی هم احتمالا باشه مثل دو قسمتی که در چپو راست عکسهاتون مشخص کردم.
این احتمال وجود داره که اونجا مقبره ها در یک زمین صاف باشند به دور از هرگونه نشان شاخصی که اومدن اونهارو بوسیله چندین سنگ بزرگ به دو یه سه یا چند بخش جدا کردن که طبق عکسهای ارسالی میشه گفت به چهار قسمت جدا شدن به عکس توجه کنید:(سنگ به چند قسمت چه طبیعی(30%) چه غیرطبیعی(70%) شکافته شده و از اون شکاف زدگی برای جدا کردن مرز بین قبور استفاده شده:
پیوست:
IMG_0553.JPG

..
پیوست:
Untitled.png

یکشنبه 25 بهمن1394 - 5:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کمال تشکر روح الله جان
خب من عکس دیگری از اون محل دارم تقزیبا یکی دوتا مونده که کنار چپ و راست محل هست شاید کمکی بکنه نظرت چیه
تقریبا دوتا سنگ هم اندازه این به این سنگ نزدیکه و بقیه کوچیک که تو پست قبل به اشتباه یک سنگ گفته شده الان متوجه شدم
البته واقعا ممنونم و شرمنده که وقتتونو میگیرم

دوشنبه 26 بهمن1394 - 7:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
کمال تشکر روح الله جان
خب من عکس دیگری از اون محل دارم تقزیبا یکی دوتا مونده که کنار چپ و راست محل هست شاید کمکی بکنه نظرت چیه
تقریبا دوتا سنگ هم اندازه این به این سنگ نزدیکه و بقیه کوچیک که تو پست قبل به اشتباه یک سنگ گفته شده الان متوجه شدم
البته واقعا ممنونم و شرمنده که وقتتونو میگیرم

سلام داداشم خواهش میکنم انجام وظیفست امیدوارم که راهنماییها مفیدو مثمر ثمر باشه.
خوب شما تو اون منطقه طبق عکسها بله قبور رو باید درقسمتهای صاف بدور از سنگهای بزرگ پیداکنید که حدودی تو عکسها مشخص کردم دو قسمتی که با علامت ضربدر مشخص کردم تجمع سنگ با خاک متفاوت وجود داره(شماهم میتونید هرجا تجمع سنگ زیاد بودیا خاکی متفاوت داشت زیرشو با سیخ یا سیستم بررسی کنید که میتونه قبر باشه:
پیوست:
IMG_0557.JPG

..
پیوست:
IMG_0561.JPG

پس شما اونجا اگر سیستم نباشه با روشهای زیر میتونید قبوررو پیدا کنید:
سیخ(به نا به اینکه منطقه بیشتر سنگیه پس جاهایی که سیخ زیادی داخل خاک فرو رفت اونجا میتونه درعمق قبر باشه/اما اگر خاکی بودو سیخ مثلا تا یک متری داخل خاک فرو میره اما درجاهایی مشکوک که دارای خاکی متفاوت هستند یا سنگهای ریزو درشت زیادی تجمع داره به سنگی برخورد کرد اونجا مکان مدنظره).
..
متفاوت بودن خاک یک قسمت یا تجمع سنگهای ریزو درشت در یک قسمت(مثل دوضربدر در عکس).
...
توجه به سنگهای بزرگ اطراف همین سنگ بابت وجود جوغن تک روی اونها چه عمودی چه افقی(اگر بود پای همون سنگ قبره).
...
البته دو قسمتی که در پست قبلی مشخص کردم رو هم بررسی کنید.
تمامی موارد بالاهم فکر نکنم بیشتر از 50 متراز خود سنگ دارای جوغن تجاوز کنه و اکثریت کاوش شما هم در قسمتهای صاف هست که حدودی مشخص کردم امیدوارم که موفق باشید بازم سوالی بود درخدمتم @};-

دوشنبه 26 بهمن1394 - 9:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تشکر روح الله جان خیلی ممنون
امروز میرم واس درست کردن سیخ

سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:58pm
آواتار کاربر

محل اقامت: مشهد
اساتید محترم لطفا نظر گرامیتون رو بفرمایید.

( برای بالا رفتن از بعضی پله ها باید تاوان داد )

سه شنبه 27 بهمن1394 - 6:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 480 , 481 , 482 , 483 , 484 , 485 , 486 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 647 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure