نویسنده |
پیغام |
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: shahriyar نوشته است: باسلام خدمت دوستان امروز چند تا تست با ردیاب انجمن انجام دادم که خوبه شما هم بدونید یک چاله یک متری کندیم و یک النگوی طلا به وزن 7 گرم داخل چاله گذاشتیم و خاک ریختیم . بعد اومدم و با ردیاب به صورت بیسیم و گلد یک از بیست متری شروع به کاوش کردم و بعد از نقطه کردن النگو اومدم برا حجم گیری از مرکز دور شدم و از چهار طرف به طرف نقطه اصلی رفتم از چهار طرف تا نقطه اصلی 1/5 متر حجم داد که شد یک مربع 3*3 متر نکته : ( حجم زیر 2*2 اصلا جای کار نداره خودتونا علاف نکنید ) و بعد اومدم برا عمق گیری این خیلی مهمه که اکثر دوستان مشکل دارن و به اشتباه عمل میکنن . از نقطه اصلی که آنتن قیچی بود آروم عقب رفتم و جایی که آنتن باز شد تا مرکز اصلی شد 2/20 سانت که اگر بیاییم و ارتفاع دست تا زمین را کم کنیم میشه یک متر دقیقا عمق هدف . ولی یک چیز گفته شده بود در انجمن که بعد از زدن نقطه اصلی دستگاه خاموش بشه و با آنتن خالی شمال بار را پیدا کنیم و وقتی در شمال قیچی شد نقطه قیچی شمال تا هدف متر بشه و ضربدر دو بشه میشه عمق هدف . که در کل اشتباه است چون من وقتی نقطه شمال هدف را پیدا کردم سه متر فاصله داشت که در این صورت میشه 6 متر که اشتباه هست چند بار تست شده اشتباهه . دوستان تا چند روز دیگه یک تست خفن انجام میدم که تموم این مباحث پایان داده بشه از نقطه زدن و حجم گیری و عمق گیری منتظر باشید شهریار جان قبل از اینکه اونجا رو حفاری کنین یه دستگاه زدین که چیزی یا ذراتی اونجا نباشه و باید پاکسازی میکردین اون محل رو . طلا رو که بهش چیزی نبستین یعین باید دقیقا به خاک تماس پیدا کنه . کاشکی روش یه پارچ اب نمک هم میریختین بهرحال تا این قسمت خیلی خوب پیش رفتین دستتون درد نکنه . مجتبی جان قبلش تست کردم با ردیاب و گلد 1 ولی چیزی نبود . و طلا هم همینجوری زیر خاک کردم نه چیزی بستم نه تو چیزی گذاشتم . کاملا با خاک تماس داشت .
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
جمعه 11 مرداد1392 - 5:30pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
shahriyar نوشته است: hamze2000 نوشته است: سلام به همگی. اگه بار داخل یه محیط کامل بسته و پلمپ شده زیر خاک باشه چه ابعادی میده؟ اگه حجم هم زیاد در بیاد چطور میشه دقیق روی هدف قیچی کرد و مرکزشو درآورد؟ خب همزه جان کاری نداره داداش شما فرض کن حجمت 6*6 باشه خب دقیقا وسط اون میشه نقطه اصلی بار که باز آنتن قیچی میشه سلام شهریار جان. میدونم ولی اگه با توجه به تستی که بچه ها انجام دادن طلای جدید 3در3متر حجم میده یه طلای قدیمی باید حجمش حداقل 15در15 باشه این یکی!حالا تصور کن یه طلای 5کیلوی داخل یه محفظه پلمپ شده قرار داره حالا حجم این طلا چقدر میشه و چطور میشه دقیق حجمشو در آورد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 11 مرداد1392 - 6:30pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همگی. روش جدیدی که من دیروز زدم ولی تا الان حفاری نکردم این بود.اول رو گلد 1هدف رو ردیابی کردم و بعد با گلد 2نقطه هدف رو تعیین کردم.حجم شد 4در5متر.دستگاهو 5دقیقه خاموش کردم بعد دوباره روشن کردم و گذاشتم رو حفره.بعد از 5دقیقه شروع به زدن کردم و حجم حفره رو دراوردم که حجمش بزرگتر از حجم طلا اومد.5در6متر.دوباره 5دقیقه خاموش کردم و گذاشتم رو مس.دوباره زدم حجم مس کم بود و شد حدود1در1.متراژ هم شد حدود 1.5متر.فکر کنم این بهترین نوع زدن باشه.متاسفانه اونجا نمیشه حفاری کرد و طوری که فهمیدم خیلی وقت پیش قبرستان بوده و چیزای زیادی مثل النگو و... اونجا پیدا شده. با تشکر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 11 مرداد1392 - 6:37pm |
|
|
bahram
|
دوستان سلام وخدا قوت عبادات همه قبول درگاه حق میخواستم راجع به تجربه ای بگم که تو چند روز گذشته بدست اوردم و بنطرم خیلی اهمیت داره و اون پرهیز از "کار "با خستگی ویا عجله هست که باعث شد .من دو بار حفاری بی مورد داشته باشم .و در هر دو مورد بعد از رفع خستگیم و برگشت به حال نرمال تونستم اشتباه یا کوتاهی ویا عوامل منفی که باعث کار بیموردم شده بود رو شناسایی کنم.من خیلی از بدیهی ترین تست هارو بواسطه عجله و خستگی یا انجام ندادم و یا تحت تاثیر همراهان برداشت صحیحی از پیرامونم نداشتم . البته بهیچ عنوان از این حفاری ها و زحماتش ناراحت نیستم تنها تجربه بعضی از دوستان رو دو باره تجربه کردم وسعی میکنم تا در شرایط بهتری که داشتم اونهارو با شما به اشتراک بگزارم .
|
جمعه 11 مرداد1392 - 11:49pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
اگر اين دستگاه ردياب نقطه زنه ، پس نبايد فلزات جديد رو كه مثل يك النگو رو در يكمتري خاك كنيم از هر طرف يك متر حجم بده ، بايد فقط روي فلز قيچي كنه ، ولي براي هدف هاي چند صد ساله درسته ممكنه حجم بده ، ولي براي فلزات جديد نه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 11 مرداد1392 - 12:57am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نه مهدی جان اشتباه شما همینجاست! این مساله فرضیه اولیه بنده رو ثابت میکنه که ذرات خاک وقتی با فلز در تماس هستن فرکانسش رو تشدید میکنن! درست مثل یک بلندگوی کوچک که وقتی در یک جعبه قرار میگیره صداش تشدید میشه! به همین لحاظ کاملا درسته که فلزی که داخل خاک گذاشته میشه هم حجم بیشتری میده و هم با قدرت بیشتر و از فاصله دورتری قابل ردیابی هست. یعنی یک هدف قوی تر! این مساله رو من قبلا هم عرض کرده بودم. حالا اینکه دیگه دقیقا چه مقدار حجم باید بده بنظر من نمیشه دقیق حساب کرد و بستگی به خیلی عوامل از جمله نحوه کار اپراتور داره. ولی بهرحال نقطه دقیق رو کماکان میزنه چون مرکزیت قدرت سیگنال درست مرکز اون فلز هست.
|
شنبه 11 مرداد1392 - 1:10am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
شنبه 11 مرداد1392 - 1:18am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
علی جان پست قبلی بنده رو بخونید فکر کنم جواب تمام ابهامات در این زمینه داده شده! فقط بحث اینه که چقدر باید حجم بده. بعضی از اعداد نامعقول و حتی در تستهای مختلف متناقض هستن که دوستان باید بیشتر در این مورد تست کنن.
|
شنبه 11 مرداد1392 - 1:23am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر دوستان به نظر من حجم هيج هدفي بيشتر از عمقش نميتونه باشه جون ذرات به شعاع عمق كه رسيد از سطح خارج ميشه و اجازه افزايش بيشتر از شعاع عمق را بيدا نميكنه
به امید سوسوی زرد
|
شنبه 12 مرداد1392 - 4:32am |
|
|
بنده خدا
|
مسئله حجم گيري رو براي من توضيح بديد لطفا. فيلم حجم گيري دانلود نميشه. حداقل روش حجم گيري رو توضيح بديد.
|
شنبه 12 مرداد1392 - 9:03am |
|
|
|