نویسنده |
پیغام |
nima.t.13
کاربر فعال
|
من لوپم 45 بود و به صورت عنکبوتی و اهمش 0.7 هست.فلز بزرگا تو حداکثر 190-200 سانت سنس میکنه.
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 4:27pm |
|
|
سوناتا
کاربر فعال
|
دوست من لوپ رو با کابل awg24 به متراژ ۳.۵ متر برای لوپ ۵۰ سانتی تهیه کنید و همه رشته های داخلی رو بهم سری کنید و برای کابل رابط لوپ حتما از کابل با فویل مسی rg59 تهیه کنید نتایج خوبی میگیرید برای لوپ ۱ در ۱ هم از همین کابل ۴ متر تهیه کنید اهم لوپ باید حتما ۳ اهم باشه هم بردش عالیه و هم ثباتش موفق باشید
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 8:18pm |
|
|
nima.t.13
کاربر فعال
|
سوناتا نوشته است: دوست من لوپ رو با کابل awg24 به متراژ ۳.۵ متر برای لوپ ۵۰ سانتی تهیه کنید و همه رشته های داخلی رو بهم سری کنید و برای کابل رابط لوپ حتما از کابل با فویل مسی rg59 تهیه کنید نتایج خوبی میگیرید برای لوپ ۱ در ۱ هم از همین کابل ۴ متر تهیه کنید اهم لوپ باید حتما ۳ اهم باشه هم بردش عالیه و هم ثباتش موفق باشید مرسی
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 8:43pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
reza68 نوشته است: سلام دوستان یه نمونه ازین مدار دستم رسیده ولی اصلا طلا رو سنس نمیکنه ولی بقیه فلزات رو سنس میکنه. بنظرتون مشگلش چیه؟ کسی جواب منو نمیده؟!
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 10:17pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
reza68 نوشته است: reza68 نوشته است: سلام دوستان یه نمونه ازین مدار دستم رسیده ولی اصلا طلا رو سنس نمیکنه ولی بقیه فلزات رو سنس میکنه. بنظرتون مشگلش چیه؟ کسی جواب منو نمیده؟! روی فرکانس 123 بگذارید و بیشتر موضوع عدم سنس طلا برمیگرده به تنظیم و پیدا کردن مقدار دقیق ولومها یا پتانسیومتر های تنظیم حساسیت مدار .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 9:13am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سوناتا نوشته است: دوست من لوپ رو با کابل awg24 به متراژ ۳.۵ متر برای لوپ ۵۰ سانتی تهیه کنید و همه رشته های داخلی رو بهم سری کنید و برای کابل رابط لوپ حتما از کابل با فویل مسی rg59 تهیه کنید نتایج خوبی میگیرید برای لوپ ۱ در ۱ هم از همین کابل ۴ متر تهیه کنید اهم لوپ باید حتما ۳ اهم باشه هم بردش عالیه و هم ثباتش موفق باشید خیلی مشتاقیم یک تصویری از عملکرد مدارتون ببینیم برادر و همچنین هنرمندی شما در چینش قطعات مدارتون . منتظریم برادر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 9:15am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه اینم فیلم تست مدار اولم که البته از قطعات معمولی استفاده کردم و بدون تغییرات ساختم منتهی با انجام تغییرات بردش بیشتر هم خواهد شد با لوپ 16.5 سانتی متری بدست آمده منتهی حتی سیم لوپش هم نپیچیدم تا ثباتش با کویل نامرتب و کوچک و همچنین قدرتش را که با برد کویل های 30 سانتی بعضی از فلزیابها برابری می کند و حتی بیشترم هست نشان دهم البته از کیفیت پائین فیلم عذرخواهی می کنم آنهم بدلیل آپلود نشدن فیلم سنگین تر و با کیفیت تر در این تایپیک بوده است ضمننا تست طلا هم گرفتم که قابل مشاهده است البته لازم به توضیح است که سیم های کویلش را باید فیکس کنم و ولوم 500 کیلوی معمولی مربوط به ست کردن کویلش هم باید از جنس بهتر پیدا کنم تا دستگاهم را راحتتر بر روی آستانه ببرم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 12:06pm |
|
|
ققنوس
|
orginal نوشته است: سلام به همه اینم فیلم تست مدار اولم که البته از قطعات معمولی استفاده کردم و بدون تغییرات ساختم منتهی با انجام تغییرات بردش بیشتر هم خواهد شد با لوپ 16.5 سانتی متری بدست آمده منتهی حتی سیم لوپش هم نپیچیدم تا ثباتش با کویل نامرتب و کوچک و همچنین قدرتش را که با برد کویل های 30 سانتی بعضی از فلزیابها برابری می کند و حتی بیشترم هست نشان دهم البته از کیفیت پائین فیلم عذرخواهی می کنم آنهم بدلیل آپلود نشدن فیلم سنگین تر و با کیفیت تر در این تایپیک بوده است ضمننا تست طلا هم گرفتم که قابل مشاهده است البته لازم به توضیح است که سیم های کویلش را باید فیکس کنم و ولوم 500 کیلوی معمولی مربوط به ست کردن کویلش هم باید از جنس بهتر پیدا کنم تا دستگاهم را راحتتر بر روی آستانه ببرم داداش دستتان درست ولی برای من بردش حداقل 15 درصد از فلزجوی استاد حمید کمتره البته tl هم دارم کار میکنم انشاالله اگه خوب جواب داد با اون هم مقایسه می کنم اش آیا کار خاصی روی مدار انجام دادید که بردش خوب شده؟ مدار ردیاب خوبی هم برای ساخت سراغ دارید؟
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 1:04pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
ققنوس نوشته است: orginal نوشته است: سلام به همه اینم فیلم تست مدار اولم که البته از قطعات معمولی استفاده کردم و بدون تغییرات ساختم منتهی با انجام تغییرات بردش بیشتر هم خواهد شد با لوپ 16.5 سانتی متری بدست آمده منتهی حتی سیم لوپش هم نپیچیدم تا ثباتش با کویل نامرتب و کوچک و همچنین قدرتش را که با برد کویل های 30 سانتی بعضی از فلزیابها برابری می کند و حتی بیشترم هست نشان دهم البته از کیفیت پائین فیلم عذرخواهی می کنم آنهم بدلیل آپلود نشدن فیلم سنگین تر و با کیفیت تر در این تایپیک بوده است ضمننا تست طلا هم گرفتم که قابل مشاهده است البته لازم به توضیح است که سیم های کویلش را باید فیکس کنم و ولوم 500 کیلوی معمولی مربوط به ست کردن کویلش هم باید از جنس بهتر پیدا کنم تا دستگاهم را راحتتر بر روی آستانه ببرم داداش دستتان درست ولی برای من بردش حداقل 15 درصد از فلزجوی استاد حمید کمتره البته tl هم دارم کار میکنم انشاالله اگه خوب جواب داد با اون هم مقایسه می کنم اش آیا کار خاصی روی مدار انجام دادید که بردش خوب شده؟ مدار ردیاب خوبی هم برای ساخت سراغ دارید؟ سلام دوست عزیز تمامی نکات کم و بیش گفته شده ولی در مورد کویلش نکاتی خیلی مهم مانده که فعلا به جمع بندی نرسیدم که بازگو کنم در مورد مدار ردیاب هم مدار استاد رستم و هم چنین ردیاب موبایلی و فاکشن ژنراتور به خوبی جواب داده است منتهی یونیاب و فلزیاب pd که زحمتش را هم استاد بهرام کشیده اند را دارم کار می کنم که اگر انشاالله جواب داد و شعاع زنی و نقطه زنیش خوب بود به شما پیشنهاد می کنم ولی ساختنش به اندازه حداقل 10 تا مدار پالسی انجمن سخته و مهارت و انگیزه و همچنین حوصله و اطلاعات بیشتری لازم دارد منتهی سطح مهارت بالاو وسواس در انتخاب قطعات را هم می خواهد
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 1:17pm |
|
|
ققنوس
|
ممنون از جواب شما البته من در زمینه فلزیاب و ردیاب بسیار بسیار کم تجربه هستم ولی در زمینه الکترونیک و مونتاژ کمی بهترم ولی متاسفانه آدم تا تمام فلزیابها را خودش نسازه و تست نکنه نمی نونه بگه کدومشون بهتره اطلاعات فلزیابها هم حتی توی تایپیک خودشون پراکنده است به جز تایپیک استاد حمید و بعضا بعضی مدارات را یکی میسازه جواب نمیده و دیگری می سازه جواب میده آدمم توش می مونه کی راست میگه کی راست نمیگه
|
سه شنبه 4 اسفند1394 - 1:24pm |
|
|
|