نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: سلام دوستان حمزه جان اینکه حفره کوچیکتر از هدف بشه میتونه درست باشه. چون هدف یون ازاد میکنه ولی حفره که یونی نداره. شما بعد از اینکه از چندین نقطه سوراخ کرده و سرکه بریزید قطعا حجمتون خیلی باید فرق بکنه.و احتمالا کمتر از حجم حفره باشه. حالا حجم حفره چقدری بود؟؟ یاعلی مدد سلام استاد بینا کی گفته حفره بسته یون نداره پس یون و گازی که درونش تولید میشه چیه که پخش میشه؟
|
شنبه 12 مرداد1392 - 12:50pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
parsi نوشته است: سلام دوستان حمزه جان اینکه حفره کوچیکتر از هدف بشه میتونه درست باشه. چون هدف یون ازاد میکنه ولی حفره که یونی نداره. شما بعد از اینکه از چندین نقطه سوراخ کرده و سرکه بریزید قطعا حجمتون خیلی باید فرق بکنه.و احتمالا کمتر از حجم حفره باشه. حالا حجم حفره چقدری بود؟؟ یاعلی مدد سلام استاد بینا کی گفته حفره بسته یون نداره پس یون و گازی که درونش تولید میشه چیه که پخش میشه؟ [/quote] سلام. پارسی عزیز گفتم که حجم بار 9در 12و حجم حفره فکر کنم 4در6بود
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 12 مرداد1392 - 2:05pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان پارسی جان تا جایی که من میدونم حفره خودش چیزی برای آزاد کردن نداره بلکه محتویات داخل حفره هست که یون رو آزاد میکنه و حج رو بزرگتر نشون میده. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 12 مرداد1392 - 2:31pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام مجدد در مورد حفره یه سوال تخصصی هست : وقتی جایی رو ردیابی میکنیم و تستهای مختلف فلز و حفره و سرکه و ... رو انجام میدیم و به نتیجه نمیرسیم و چیزی در نمیاد . خوب اینوسط پس موضوع حفره چی میشه و حفره چرا پیدا نمیشه؟ آیا حفره هم ذرات حساب میشه ؟؟؟؟ دوستان لطفا کمی فکر کنید و راهنمایی بفرمائید. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 12 مرداد1392 - 2:33pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
علی جان خواستم منظورمو برسونم که یکی از دوستان درباره تست فلز جدید با این روش زده بودند خواستم بگم فقط برای اهداف قدیمی این تست شمال صدق میکنه نه جدید!
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
شنبه 12 مرداد1392 - 2:39pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
به نظر من بينا جان وقتي حفاري ميكني متوجه نيستي و ناخواسته حفره را خراب ميكني مكر اينكه حفره طول داشته باشه تا حالا شده كسي بكه من حفاري كردم و حفره بيرون آوردم؟
به امید سوسوی زرد
|
شنبه 12 مرداد1392 - 3:38pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
همه گی خسته نباشید
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
شنبه 12 مرداد1392 - 3:58pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
درجوابه only for you من جايي روزدم كه اين حفره امتدادداره ازنقطه به سمته شرق چندمترولي چون اونجاباغه ميترسه لونه اي باشه هرچندعرضشم گرفتم نيم متره ولي ميترسه ادم اونجالونه يه زيادباشه چون توباغ زياداين سوراخه لونه هابه وفورديده وفعلابيخياله اون 1كاره شدم ومنتظره نظروتجاربه هرچه بيشتره استادان هستم
|
شنبه 12 مرداد1392 - 5:56pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
perooshaجان مامنتظريم چون ازاستادايه سايت ظاهرافقط شمافعال تري :مابچه هايه انجمن منتظره اعلام نظرياتستاتون ياراهكاراتون درمورده fplهستيم.موفق باشيد.
|
شنبه 12 مرداد1392 - 5:59pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
راستي درادامه طرحه سوال حمزه كه چندپست قبل تربودش .حالاميشه دسته برقضااگه باري پلمپ بوده باشه وماحجم گيري كنيم وبعدم سركه بعدحجم بشه مثلانيم درنيم ياباره پلمپم بايدحجمه قابله ملاحظه تري بده ؟؟؟؟
|
شنبه 12 مرداد1392 - 6:05pm |
|
|
|