نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه اینم یک آموزش کامل ردیاب موبایلی که از سایت گلکسار جمع آوری شده است و امیدوارم خیلی از سئوالات دوستان را پاسخ دهد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 28 بهمن1394 - 9:02pm |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
orginal نوشته است: سلام به همه اینم یک آموزش کامل ردیاب موبایلی که از سایت گلکسار جمع آوری شده است و امیدوارم خیلی از سئوالات دوستان را پاسخ دهد تشکر دوست عزیز بابت زحمتی که کشیدید
|
چهارشنبه 28 بهمن1394 - 9:43pm |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
orginal نوشته است: سلام به همه اینم یک آموزش کامل ردیاب موبایلی که از سایت گلکسار جمع آوری شده است و امیدوارم خیلی از سئوالات دوستان را پاسخ دهد سلام ارجینال جان . دست شما درد نکنه . ولی چرا از دو تا مثبت استفاده کرده بود ؟ مگه نباید یکی از دسته ها حتما منفی بخوره ؟
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
چهارشنبه 28 بهمن1394 - 9:59pm |
|
|
Aliojagh
|
سلام من ردیاب های انتنی رو بسیار دقیق ساختم و حتی با امپلی فایر هم بهش وصل کردم و خیلی دقیق شد .من تو تست هایی ک انجام دادم واقعا نقطه میکرد .خلاصه رفتم برای یکی از دوستان دستگاه بزنم .نقطه کرد و عمق رو هم دوازده متر زد.پس از حفاری دوازده مت هیچی یافت نشد خداییش .من رو هم نا امید کرد یعنی هدف رو تو تسهایی ک میکردم عالی میگرفت ولی اینجا اصلا کار نکرد و انداختمش گوشه انبار حالا تصمیمی گرفتم ردیاب فنری بسازم در مورد ردیاب فنری سوالاتی داشتم . ساختن دسته های ان ممکن است و با کمی گشت و گذار پیدا میشه ولی ساخت مدارش اصلا اسون نیست و نمیشه ک درستش کرد . حالا سوال من اینه از اونجایی ک این ردیاب چهار تا دسته داره و فقط دو تا از این ردیاب ها ازشون سیم خارج میشه و ساختن مدارشم اسان نیست .میشه سر هر سیمو به یه گوشی اندروید وصل کرد و فرکانس هاشونو یکسان قرار داد. ساده تر یعنی از دوتا گوشی اندروید استفاده کرد و در هر دو گوشی فرکانس رو یکی وارد کنیم .مثلا هردوشو بزاریم رو 5500 اگر واقعا میدونید میشه یا نمیشه کمک کنید . هزینه این دسگاه ها بالاست
|
پنج شنبه 29 بهمن1394 - 10:12am |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 29 بهمن1394 - 10:27am |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
Aliojagh نوشته است: سلام من ردیاب های انتنی رو بسیار دقیق ساختم و حتی با امپلی فایر هم بهش وصل کردم و خیلی دقیق شد .من تو تست هایی ک انجام دادم واقعا نقطه میکرد .خلاصه رفتم برای یکی از دوستان دستگاه بزنم .نقطه کرد و عمق رو هم دوازده متر زد.پس از حفاری دوازده مت هیچی یافت نشد خداییش .من رو هم نا امید کرد یعنی هدف رو تو تسهایی ک میکردم عالی میگرفت ولی اینجا اصلا کار نکرد و انداختمش گوشه انبار حالا تصمیمی گرفتم ردیاب فنری بسازم در مورد ردیاب فنری سوالاتی داشتم . ساختن دسته های ان ممکن است و با کمی گشت و گذار پیدا میشه ولی ساخت مدارش اصلا اسون نیست و نمیشه ک درستش کرد . حالا سوال من اینه از اونجایی ک این ردیاب چهار تا دسته داره و فقط دو تا از این ردیاب ها ازشون سیم خارج میشه و ساختن مدارشم اسان نیست .میشه سر هر سیمو به یه گوشی اندروید وصل کرد و فرکانس هاشونو یکسان قرار داد. ساده تر یعنی از دوتا گوشی اندروید استفاده کرد و در هر دو گوشی فرکانس رو یکی وارد کنیم .مثلا هردوشو بزاریم رو 5500 اگر واقعا میدونید میشه یا نمیشه کمک کنید . هزینه این دسگاه ها بالاست ردیاب فنری یعنی اسباب بازی دوست من ردیاب مبایلی وهر ردیاب دیگه محدوده رو با مقداری خطا به همراه زاویه 45 درجه بهت میده . پس همراه ردیاب نقطه زن لازمه هرجا نقطه کرد که بار نیست . شما چند سالی باهاش کار کن البته همراه نقطه زن شاید فرجی شد
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
پنج شنبه 29 بهمن1394 - 7:52pm |
|
|
Aliojagh
|
سلام خدمت همگی اقا کسی میدونه فرکانس سنگ ها چنده مثل یاقوت ??مثلا برای طلا 5500 هستش وبرای حفره 700 یا 701 حالا برای سنگ ها چنده?? من خیلی جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم??
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 3:23pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
Aliojagh نوشته است: سلام من ردیاب های انتنی رو بسیار دقیق ساختم و حتی با امپلی فایر هم بهش وصل کردم و خیلی دقیق شد .من تو تست هایی ک انجام دادم واقعا نقطه میکرد .خلاصه رفتم برای یکی از دوستان دستگاه بزنم .نقطه کرد و عمق رو هم دوازده متر زد.پس از حفاری دوازده مت هیچی یافت نشد خداییش .من رو هم نا امید کرد یعنی هدف رو تو تسهایی ک میکردم عالی میگرفت ولی اینجا اصلا کار نکرد و انداختمش گوشه انبار حالا تصمیمی گرفتم ردیاب فنری بسازم در مورد ردیاب فنری سوالاتی داشتم . ساختن دسته های ان ممکن است و با کمی گشت و گذار پیدا میشه ولی ساخت مدارش اصلا اسون نیست و نمیشه ک درستش کرد . حالا سوال من اینه از اونجایی ک این ردیاب چهار تا دسته داره و فقط دو تا از این ردیاب ها ازشون سیم خارج میشه و ساختن مدارشم اسان نیست .میشه سر هر سیمو به یه گوشی اندروید وصل کرد و فرکانس هاشونو یکسان قرار داد. ساده تر یعنی از دوتا گوشی اندروید استفاده کرد و در هر دو گوشی فرکانس رو یکی وارد کنیم .مثلا هردوشو بزاریم رو 5500 اگر واقعا میدونید میشه یا نمیشه کمک کنید . هزینه این دسگاه ها بالاست با درود شما واقعا با نقطه کردن ردیاب موبایلی ۱۲ متر حفاری کردین؟!!!
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 5:59pm |
|
|
ققنوس
|
بنيامين1 نوشته است: Aliojagh نوشته است: سلام من ردیاب های انتنی رو بسیار دقیق ساختم و حتی با امپلی فایر هم بهش وصل کردم و خیلی دقیق شد .من تو تست هایی ک انجام دادم واقعا نقطه میکرد .خلاصه رفتم برای یکی از دوستان دستگاه بزنم .نقطه کرد و عمق رو هم دوازده متر زد.پس از حفاری دوازده مت هیچی یافت نشد خداییش .من رو هم نا امید کرد یعنی هدف رو تو تسهایی ک میکردم عالی میگرفت ولی اینجا اصلا کار نکرد و انداختمش گوشه انبار حالا تصمیمی گرفتم ردیاب فنری بسازم در مورد ردیاب فنری سوالاتی داشتم . ساختن دسته های ان ممکن است و با کمی گشت و گذار پیدا میشه ولی ساخت مدارش اصلا اسون نیست و نمیشه ک درستش کرد . حالا سوال من اینه از اونجایی ک این ردیاب چهار تا دسته داره و فقط دو تا از این ردیاب ها ازشون سیم خارج میشه و ساختن مدارشم اسان نیست .میشه سر هر سیمو به یه گوشی اندروید وصل کرد و فرکانس هاشونو یکسان قرار داد. ساده تر یعنی از دوتا گوشی اندروید استفاده کرد و در هر دو گوشی فرکانس رو یکی وارد کنیم .مثلا هردوشو بزاریم رو 5500 اگر واقعا میدونید میشه یا نمیشه کمک کنید . هزینه این دسگاه ها بالاست با درود شما واقعا با نقطه کردن ردیاب موبایلی ۱۲ متر حفاری کردین؟!!! حتما هم تمرین خیلی زیادی در حدود 10 دقیقه انجام داده بودند و بعد از کسب آمادگی های لازم 12 متر حفر کردند
|
پنج شنبه 13 اسفند1394 - 7:22pm |
|
|
Aliojagh
|
سلام بنیامین جان من حدود سه ماه با این دستگاه کار کردم بعد از سه ماه تصمیم گرفتم خودم حفاری کنم .یعنی بعد از سه ماه بعد از اینکه مسلط شدم تصمیم به حفاری گرفتم.خب اگر بخوای درست کنی و بعدش ازش کار نکشی مگه مرض داری دستگاهیو درست کنی.??خب ادم درست میکنه ک براش کار کنه خب.اگر بخواد کار نکنه ک بدرد نمیخوره .بعدشم اینم بگم که هر جا طلا رو قایم میکردن من با دستگاه نقطه دقیقشو میگفتم حتی جاهایی هم تست کردم با ارتفاع پانزده متر من روی این حساب حفاری کردم
ققنوس جان کسی از شما اظهارنظر نخواست .شما از م...رتون سلام برسونید
|
جمعه 14 اسفند1394 - 6:13pm |
|
|
|