انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:49pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 134 , 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
فکر میکنم اگه باری کاملا پلمپ باشه نباید با ریختن سرکه حجمش زیاد کم بشه.البته همه اینا احتمالات هستن.فردا بازم میرم برای تست.چیزی فهمیدم حتما میگم.
متاسفانه تو این قسمت کسی نیست که به سوال بچه ها جواب بده.نمیدونم اساتید کجا هستن؟

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 12 مرداد1392 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:-\ @-) @-) @-)

شنبه 12 مرداد1392 - 6:21pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

X( :ymtongue: :ymtongue: :ymtongue:

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 12 مرداد1392 - 6:38pm
مدیر کل
مدیر کل

حمزه جان خب حرف شما به لحاظ تئوری که درسته! اما از نظر عملی باید کسی نظر بده که این قضیه رو دقیقا روی بار پلمپ شده تست کرده باشه! :D نمیدونم استاد آریا این کار رو قبلا انجام دادن یا نه. بهرحال کسی دیگه رو اگر پیدا کردین بگین ما هم ازشون چیز یاد بگیریم. :D

شنبه 12 مرداد1392 - 7:09pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
حمزه جان خب حرف شما به لحاظ تئوری که درسته! اما از نظر عملی باید کسی نظر بده که این قضیه رو دقیقا روی بار پلمپ شده تست کرده باشه! :D نمیدونم استاد آریا این کار رو قبلا انجام دادن یا نه. بهرحال کسی دیگه رو اگر پیدا کردین بگین ما هم ازشون چیز یاد بگیریم. :D

سلام مهندس حمید
لطف دارید.متاسفانه به چنین شخصی دسترسی ندارم.متاسفانه استاد آریا هم نیستن تا به سوالا جواب بدن مجبوریم تئوری نظر بدیم و یا گاه به گاه بریم عملی تست کنیم.

شنبه 12 مرداد1392 - 7:42pm

سلامی همچون بوی ضایعه شدن #:-s #:-s
جای شما خالی دوستان رفتیم جایی همونطور که توو پست های قبلی گفتم جایی بود آثار داشت با ردیاب زدیم انواع تست ها جواب داد تست شمال ، سرکه، طلا و غیره
نتیجه رو در زیر براتون می ذارم X_X X_X
از اونجائی که مشهودی من هیچ توضیحی نمی دم فقط اینو می گم که اطرافیان یه نگاه عاقل اندر سفیح به من کردن و رفتن چایشون رو خوردن @-) @-)
من اولین جایی بود که حفاری می کردم ولی تمام سعیمو کردم که به بهترین نحو تست ها انجام بشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 12 مرداد1392 - 8:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت همه
باید عرض کنم که بسلامتی ردیاب بنده هم رسید
الان چندتا سوال دارم که از اساتید عزیز و تمام دوستانی که خبره ردیابی هستند خواهش دارم پاسخ بدن
خب تاپیک به150 صفحه داره میرسه و ما تا حالا نتونستیم یک روش درست و عملی برای ردیابی پیدا کنیم
اساتید محترم آقایون :
استاد آریا
استاد بینا
استاد مجتبی
استاد حمید
استاد پارسی
استاد علی و ....
شما پست های زیادی در مورد نحوه استفاده از ردیاب زدید و محور تمامی پستها برای تعیین حجم فرکانس گلد 1 و گلد 2 بوده
من والا متوجه نمیشم که وقتی این ردیاب قیپی میشه روی نقطه ی هدفه یا روی ضلع حجم؟
بابا به قرآن مخ آدم هنگ میکنه دوستی میفرمایند که برای گرفتن هدف باید ولوم نیم باشه و فرکانس روی گلد 1
خب حالا من میخوام نقره ردیابی کنم اون که فقط یه فرکانسه ؟ حالا چجوری متوجه بشم این نقطه که قیچی شده نقطه هدفه یا حجم؟
از تمام اساتید عزیز عاجزانه و خاضعانه و خاشعانه و عارفانه و عاشقانه بابا تورو قرآن تورو حضرت عباس همگی نظرتونو بگید متمرکز و واحد به یک اتفاق نظر برسیم آخه هرجا مشکلی پیش میاد میگن مشکل اپراتوره
خب این اپراتور بدبخت چه گلی به سرش بگیره که مشکل حل شه ؟
تفاوت نقاط قیچی هدف و نقاط تعیین حجم چیه؟

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

شنبه 12 مرداد1392 - 9:08pm

اساتید و دوستان اینو یادم رفت بگم که اینجاست حضور یک نقطه زن خوب احساس می شه :ymhug:

شنبه 12 مرداد1392 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilanji نوشته است:
سلام خدمت همه
الان چندتا سوال دارم که از اساتید عزیز و تمام دوستانی که خبره ردیابی هستند خواهش دارم پاسخ بدن
خب تاپیک به150 صفحه داره میرسه و ما تا حالا نتونستیم یک روش درست و عملی برای ردیابی پیدا کنیم
اساتید محترم آقایون :
استاد آریا
استاد بینا
استاد مجتبی
استاد حمید
استاد پارسی
استاد علی و ....
شما پست های زیادی در مورد نحوه استفاده از ردیاب زدید و محور تمامی پستها برای تعیین حجم فرکانس گلد 1 و گلد 2 بوده
بابا به قرآن مخ آدم هنگ میکنه دوستی میفرمایند که برای گرفتن هدف باید ولوم نیم باشه و فرکانس روی گلد 1
خب حالا من میخوام نقره ردیابی کنم اون که فقط یه فرکانسه ؟ حالا چجوری متوجه بشم این نقطه که قیچی شده نقطه هدفه یا حجم؟
از تمام اساتید عزیز عاجزانه و خاضعانه و خاشعانه و عارفانه و عاشقانه بابا تورو قرآن تورو حضرت عباس همگی نظرتونو بگید متمرکز و واحد به یک اتفاق نظر برسیم آخه هرجا مشکلی پیش میاد میگن مشکل اپراتوره

سلام ایلانجی جون موضوع اینه که همه چیز روی زمین تست شده و هنوز کسی تست روی هدف واقعی ارائه نداده
اینم یه سواله دیگه به قول شما تو نقطه زنی میگن نقطه هدف رو میزنه ولی توی حجم گیری میگن چهار دور هدف رو میزنه که نقطه ی هدف نیست شاید یه مکانی حجم ده در ده بده اگه نقطه بخوای بگیری میگن رو نقطه وسط یعنی روی فلز باید نقطه کنه بحث حجم گیری که میاد میگن چهار دورش رو میزنه یعنی یون ازاد شده دورش رو که باید سرکه بریزی حجمش کم بشه خوب اگه ردیاب یون نمیزنه پس باید حجم واقعی خود فلز رو بزنه اگه ردیاب فلز رو میزنه و یون نمیزنه پس نباید در موقع حجم گیری یون بزنه ولی تو حجم گیری میگن باید سرکه بریزیم که یون اضافی کسر بشه و خود فلز رو بزنه اگه ردیاب یون میزنه پس نباید نقطه دقیق رو بزنه چون نمیتونه که بزنه اگه ردیاب بخواد نقطه دقیق رو بزنه پس نباید یون بزنه که بخوایم با سرکه از بین ببریمش اگه نخوایم سرکه بریزیم حجممون بزرگه و معلوم نیست چیه باید یون اضافی رو حذف کنیم اگه ردیاب یون اضافی رو میگیره پس چطوری باید نقطه دقیق رو معلوم کنیم اگه ردیاب نقطه دقیق بزنه پس چه جوری حجمشو به دست بیاریم @-) @-) @-) @-)

شنبه 12 مرداد1392 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parsi نوشته است:
ilanji نوشته است:
سلام خدمت همه
اساتید محترم آقایون :
استاد آریا
استاد بینا
استاد مجتبی
استاد حمید
استاد پارسی
استاد علی و ....

سلام ایلانجی جون موضوع اینه که همه چیز روی زمین تست شده و هنوز کسی تست روی هدف واقعی ارائه نداده
اینم یه سواله دیگه به قول شما تو نقطه زنی میگن نقطه هدف رو میزنه ولی توی حجم گیری میگن چهار دور هدف رو میزنه که نقطه ی هدف نیست شاید یه مکانی حجم ده در ده بده اگه نقطه بخوای بگیری میگن رو نقطه وسط یعنی روی فلز باید نقطه کنه بحث حجم گیری که میاد میگن چهار دورش رو میزنه یعنی یون ازاد شده دورش رو که باید سرکه بریزی حجمش کم بشه خوب اگه ردیاب یون نمیزنه پس باید حجم واقعی خود فلز رو بزنه اگه ردیاب فلز رو میزنه و یون نمیزنه پس نباید در موقع حجم گیری یون بزنه ولی تو حجم گیری میگن باید سرکه بریزیم که یون اضافی کسر بشه و خود فلز رو بزنه اگه ردیاب یون میزنه پس نباید نقطه دقیق رو بزنه چون نمیتونه که بزنه اگه ردیاب بخواد نقطه دقیق رو بزنه پس نباید یون بزنه که بخوایم با سرکه از بین ببریمش اگه نخوایم سرکه بریزیم حجممون بزرگه و معلوم نیست چیه باید یون اضافی رو حذف کنیم اگه ردیاب یون اضافی رو میگیره پس چطوری باید نقطه دقیق رو معلوم کنیم اگه ردیاب نقطه دقیق بزنه پس چه جوری حجمشو به دست بیاریم @-) @-) @-) @-)

سپاس استاد پارسی عزیز
خوشم میاد جفت پا رفتی تو دماغ تمام ابهاماتم
حالا چجوری باید این قضیه مرغ و تخم مرغ حل بشه شاید فقط خرزوخان بدونه :(

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

شنبه 12 مرداد1392 - 10:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 134 , 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 51 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure