نویسنده |
پیغام |
barbod63
|
دوست عزیز rasol6272بهتون تبریک میگم میشه لطفا بیشتر توضیح بدید که دقیقا با چه فرکانسی و با چه امپلی این کارو کردید اگر همراه با عکس باشه که خیلی بهتره
|
چهارشنبه 19 اسفند1394 - 11:14am |
|
|
rasol6272
|
barbod63 نوشته است: دوست عزیز rasol6272بهتون تبریک میگم میشه لطفا بیشتر توضیح بدید که دقیقا با چه فرکانسی و با چه امپلی این کارو کردید اگر همراه با عکس باشه که خیلی بهتره متاسفانه الان دستم نیست که ازش عکس بذارم ولی آنتنهارو با سیمی که داخل کابل برقی که به کنتور میره ساختم و مستقیم به خروجی موبایل وصل کردم
|
چهارشنبه 19 اسفند1394 - 6:32pm |
|
|
rasol6272
|
همچنین من از آمپلی استفاده نکردم و فرکانس ۶۱۲ و چند تا دیگه فرکانس طلا و از شعاع پنج یا شش متری سمتش رفت ،من از برنامه سیگنال ژنراتور استفاده میکنم
|
چهارشنبه 19 اسفند1394 - 6:35pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
با درود یکی از دوستان عکس آنتن و اجزا رو خواسته بود .خدمت ایشان و دوستان علاقمند
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
چهارشنبه 19 اسفند1394 - 10:48pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
با سلام آقا کشتین منو اینقدر خصوصی پیام دادین دوستان لااقل تو عمومی مطرح کنین شاید سوال دیگران هم باشه و دوستان مسلط تر از ما به شما پاسخ بدهند . به هر حال یه عکس میزارم . امیدوارم دیگه کسی نگه متوجه نمیشم در ضمن بعد از ساخت حتما چک کنید با اهمتر که نقطه A و B ارتباط داشته باشن موفق و پیروز باشید .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 20 اسفند1394 - 2:37am |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
دوستان توجه داشته باشین اگه از روش WAV یا MP3 استفاده کنید ، چون فرکانس مثل موزیک در حال پخش هست ، شمابه اکولایزر صدا که کار زیر و بم کردن موزیک رو به عهده دارند دسترسی خواهید داشت و میتونین به وسیله اون کاری شبیه به باس و تریبل رو انجام بدین . البته با کیفیت بهتر و دقیقتر . دوستانی مطرح کردن که با کالیبره کردن باس و تریبل میشه عمق و حجم شئ رو بدست آورد . البته بنده نه میپزیرم ونه رد میکنم چون هنوز خودم با توجه به مشغله کاری موفق به تست اون نشدم . ولی این اعتقاد رو دارم که اگه باس و تریبل بتونه همچین کاری بکنه ، قطعا اکولایزر موبایل در این کار موفق تر خواهد بود . این موضوع رو صرفا واسه دوستانی که وقت آزادتری دارن و علاقه مند هستند مطرح کردم . با آرزوی موفقیت برای دوستان
|
جمعه 20 اسفند1394 - 3:16am |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
باسلام دوستان بنده هم از نرم افزار های موبایلی استفاده کردم. حالا نظرم: به نظرم نرم افزار موبایلی حداقل توی حفره زنی خوبه و جواب میده مخصوصا اگه از روش ترکیب امواج استفاده کرد.به این صورت که سینوسی رو که موج نرم هم هست و نفوذ خوبی در خاک داره به زمین بدیم و با مربعی رد بزنیم.البته با فرکانس های یکسان.اما این روش واسه من بیشتر از ۴_۵متر جواب نمیده.
|
شنبه 21 اسفند1394 - 1:20am |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
حالا اومدم یه کیت آمپلی فایر ۸۰وات استریو با آیسی tda2030 مونتاژ کردم.که واقعا قدرت صدای خروجی رو بدون نویز و پارازیت ۲۰برابر کرده.این آمپلی دوتا ورودی و دوتا خروجی داره.حالا به نظرم ۳تا روش داریم که با گوشی و این نوع آمپلی ها ازشون استفاده کنیم.
|
شنبه 21 اسفند1394 - 1:28am |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
اول.استفاده از مدار یه فانکشن ژنراتور و یه آمپلی درون یک باکس.چون دوتا خروجی در این نوع آمپلی داریم میتونیم از یه خروجی اسفاده کنیم برای پراپ و از یه خروجی استفاده کنیم برای آنتنها.ولی به نظرم اون خروجی که قراره به زمین بره حتما از یه ترانس حداقل ۳به ۲۲۰بگذره به قول بچه ها برای حذف ذرات.پس یه موج میشه خروجی فانکشن به یکطرفه ورودی آمپلی و خروجی همونطرف به ورودی ترانس و خروجی ترانس به پراپ بعدش به زمین.موج دوم هم میشه خروجی گوشی به ورودی آمپلی خروجی آمپلی هم به دسته ها. دوم. میشه استفاده از دوتا گوشی.یعنی به جای مدار فانکشن میشه از یه گوشی دیگه استفاده کرد.در این روش حجم باکس کمتره میشه.توی این روشم یکی از گوشیهارو با موج سینوسی میدیم به آمپلی و بعدشم ترانس وبعدش پراپ و زمین.و با گوشی دوم موج مربعی بدیم به آمپلی بعدشم آمپلی رو میدیم به دسته ها. راه سوم هم استفاده از یک گوشی موبایل و یک نرم افزار تولید امواج هست که قابلیت مخلوط کردن امواج رو داشته باشه این نرم افزارهایی در این تاپیک معرفی شده اکثرا این قابلیت رو دارن.در این روش هم میشه دوتا موج ترکیبی رو اول داد به زمین و دوم همون موج مخلوط رو داد به دسته ها. البته بعد از گذروندن از آمپلی فایر مناسب و بدون نویز. باتشکر.از اساتید خواهشمندم اگه مطالب بالا کم و کاستی داشت یا اشتباه بود کاملش کنن.
|
شنبه 21 اسفند1394 - 1:58am |
|
|
hamed97
|
losifer نوشته است: اول.استفاده از مدار یه فانکشن ژنراتور و یه آمپلی درون یک باکس.چون دوتا خروجی در این نوع آمپلی داریم میتونیم از یه خروجی اسفاده کنیم برای پراپ و از یه خروجی استفاده کنیم برای آنتنها.ولی به نظرم اون خروجی که قراره به زمین بره حتما از یه ترانس حداقل ۳به ۲۲۰بگذره به قول بچه ها برای حذف ذرات.پس یه موج میشه خروجی فانکشن به یکطرفه ورودی آمپلی و خروجی همونطرف به ورودی ترانس و خروجی ترانس به پراپ بعدش به زمین.موج دوم هم میشه خروجی گوشی به ورودی آمپلی خروجی آمپلی هم به دسته ها. دوم. میشه استفاده از دوتا گوشی.یعنی به جای مدار فانکشن میشه از یه گوشی دیگه استفاده کرد.در این روش حجم باکس کمتره میشه.توی این روشم یکی از گوشیهارو با موج سینوسی میدیم به آمپلی و بعدشم ترانس وبعدش پراپ و زمین.و با گوشی دوم موج مربعی بدیم به آمپلی بعدشم آمپلی رو میدیم به دسته ها. راه سوم هم استفاده از یک گوشی موبایل و یک نرم افزار تولید امواج هست که قابلیت مخلوط کردن امواج رو داشته باشه این نرم افزارهایی در این تاپیک معرفی شده اکثرا این قابلیت رو دارن.در این روش هم میشه دوتا موج ترکیبی رو اول داد به زمین و دوم همون موج مخلوط رو داد به دسته ها. البته بعد از گذروندن از آمپلی فایر مناسب و بدون نویز. باتشکر.از اساتید خواهشمندم اگه مطالب بالا کم و کاستی داشت یا اشتباه بود کاملش کنن. منم همین کارو انجام میدوم ولی موبایل اول موج سینوسی بعد آمپلی بعد ترانس بعد انتنها و موبایل دوم موج مربعی آمپلی ترانس بعد پرابها فعلا اینو تست نکردم فکر میکنم برای حذف خطا یا همون مربعی و پراب آمپلی هم نباشه مهم نیست چون با موبایل اول ردیابی انجام میشه نزدیک که میشیم موبایل دوم رو به پراب میزنیم که دیگه تو محدوده کم هستیم و آمپلی هم نباشه شاید مشکلی نداشته باشه امیدوارم فرایندشو درست رفته باشم
|
شنبه 22 اسفند1394 - 11:33am |
|
|
|