نویسنده |
پیغام |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
hamed97 نوشته است: losifer نوشته است: اول.استفاده از مدار یه فانکشن ژنراتور و یه آمپلی درون یک باکس.چون دوتا خروجی در این نوع آمپلی داریم میتونیم از یه خروجی اسفاده کنیم برای پراپ و از یه خروجی استفاده کنیم برای آنتنها.ولی به نظرم اون خروجی که قراره به زمین بره حتما از یه ترانس حداقل ۳به ۲۲۰بگذره به قول بچه ها برای حذف ذرات.پس یه موج میشه خروجی فانکشن به یکطرفه ورودی آمپلی و خروجی همونطرف به ورودی ترانس و خروجی ترانس به پراپ بعدش به زمین.موج دوم هم میشه خروجی گوشی به ورودی آمپلی خروجی آمپلی هم به دسته ها. دوم. میشه استفاده از دوتا گوشی.یعنی به جای مدار فانکشن میشه از یه گوشی دیگه استفاده کرد.در این روش حجم باکس کمتره میشه.توی این روشم یکی از گوشیهارو با موج سینوسی میدیم به آمپلی و بعدشم ترانس وبعدش پراپ و زمین.و با گوشی دوم موج مربعی بدیم به آمپلی بعدشم آمپلی رو میدیم به دسته ها. راه سوم هم استفاده از یک گوشی موبایل و یک نرم افزار تولید امواج هست که قابلیت مخلوط کردن امواج رو داشته باشه این نرم افزارهایی در این تاپیک معرفی شده اکثرا این قابلیت رو دارن.در این روش هم میشه دوتا موج ترکیبی رو اول داد به زمین و دوم همون موج مخلوط رو داد به دسته ها. البته بعد از گذروندن از آمپلی فایر مناسب و بدون نویز. باتشکر.از اساتید خواهشمندم اگه مطالب بالا کم و کاستی داشت یا اشتباه بود کاملش کنن. منم همین کارو انجام میدوم ولی موبایل اول موج سینوسی بعد آمپلی بعد ترانس بعد انتنها و موبایل دوم موج مربعی آمپلی ترانس بعد پرابها فعلا اینو تست نکردم فکر میکنم برای حذف خطا یا همون مربعی و پراب آمپلی هم نباشه مهم نیست چون با موبایل اول ردیابی انجام میشه نزدیک که میشیم موبایل دوم رو به پراب میزنیم که دیگه تو محدوده کم هستیم و آمپلی هم نباشه شاید مشکلی نداشته باشه امیدوارم فرایندشو درست رفته باشم دوست عزیز تقویت موج مربعی با آمپلی و ترانس فک نکنم تقویت بشه و جواب بده پس همونطور که خودتون گفتین بهتره بصورت مستقیم به پراب موج مربعی بدید
|
شنبه 22 اسفند1394 - 12:03pm |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
درکل میخواستم بگم این سیستم برای حفره خوب جواب میده.با فرکانس ۷۰۱دقیق روی حفره و بدون زاویه قیچی میکنه.
|
شنبه 22 اسفند1394 - 3:08pm |
|
|
ramin.tz
کاربر فعال
|
سلام خدمت تمامی دوستان فلز جو.تاحالا کسی از این ردیاب موبایلی جوای گرفته
|
شنبه 22 اسفند1394 - 4:40pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
مختصر و مفید بگم،اعتقادم به ردیاب موبایلی بیشتر از تصویری بالای ۱۰۰ میلیونی هست.امیدوارم مفهوم جمله رو درک کنید.
|
شنبه 22 اسفند1394 - 11:25pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
شنبه 22 اسفند1394 - 11:35pm |
|
|
ramin.tz
کاربر فعال
|
منظورتو گرفتم یعنی همشون بدرد نمیخورن.ولی تعریف یه برنامه ردیابی موبایلی شنیدم میگن خوبه
|
یکشنبه 22 اسفند1394 - 1:58am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
اینم موفقیت دیگر از ردیاب موبایلی من که جا داره از دوست عزیزم سعید تشکر کنم که تو این راه همیشه کنارم بوده. درضمن بدلیل آن شدن با گوشی نتونستم عکسای بیشتر براتون لود کنم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 8:41pm |
|
|
ahamraj
کاربر فعال
|
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز ممکن است بفرمایید که با چه شکل موجی و از چند متری وچه هدفی را با چه فرکانسی ردیابی کردید جهت تجربه بیشتر من و دوستان دیگر مقداری بیشتر توضیح دهید. با احترام
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 9:57pm |
|
|
reza21
کاربر فعال
|
bazargardan نوشته است: اینم موفقیت دیگر از ردیاب موبایلی من که جا داره از دوست عزیزم سعید تشکر کنم که تو این راه همیشه کنارم بوده. درضمن بدلیل آن شدن با گوشی نتونستم عکسای بیشتر براتون لود کنم. اگه میشه مشخصات امپلی و ترانس و نوع تنظیمات رو ذکر کنید تا ما هم با خیال راحت مثل شما درست کنیم اگه یک مقدار هم تجربیات ردیابی هم بگید عالی میشه
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 11:31pm |
|
|
mehrdad23276
کاربر فعال
|
سلام .دوست عزیز آقا ی بازار گردان آیا در این حفاری فلز هم بوده؟؟؟لطفا بگین چه فرکانس ی دادی؟؟؟لطفا بیشتر توضیح بده
|
دوشنبه 24 اسفند1394 - 6:13pm |
|
|
|