نویسنده |
پیغام |
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز لطفا یه چند روزی رو هم بهم فرصت بدید همه سوالاتونو پاسخ خواهم داد با اعلام نتیجه کار!
|
دوشنبه 24 اسفند1394 - 10:14pm |
|
|
r1min
|
دوستان سلام منم این رد یاب رو ساختم اما کار نمیکنه همش به روبرو خیره میشه من بجای یم تلفن از سیم مسی برق که تعداد رشته هاشو کم کردم و بعد عایق کردم استفاده کردم فیشارو هم به همون روش توی عکس صفحه اول درست کردم . بجای لوله ی مسی برای دسته فقط از لوله ی پلاستیکی استفاده کردم اما چون فیش و سیم رو خودم درست کردم تعداد یما کلا دوتاست و من هر کدوم رو مستقیم به یکی از انتن ها وصل کردم. اگر ممکنه دوستانی که تجربه ی ساخت و استفاده ی این ردیاب رو دارن حتما راهنمایی کنن ممنون میشم.
|
دوشنبه 24 اسفند1394 - 10:14pm |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
bazargardan نوشته است: اینم موفقیت دیگر از ردیاب موبایلی من که جا داره از دوست عزیزم سعید تشکر کنم که تو این راه همیشه کنارم بوده. درضمن بدلیل آن شدن با گوشی نتونستم عکسای بیشتر براتون لود کنم. تبریک میگم.
|
دوشنبه 24 اسفند1394 - 11:46pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
دوستان این ردیاب رو به صورت توماسی بسازید.و سه انتن جلوی دستگاه نصب کنید سیم بدنه به انتن وسط و ال و ار رو به دو تا انتن کنار وصل کنید.موبایل رو روی جعبه سوار کنید و بالانس کنید.انتن ها رو از نوع کشویی استفاده کنید هر چقدر بیرون بکشید شعاع بیشتری میزنه .نه تقویت میخواد نه سیستم.خوب جواب میده خووووووب.
آخرین بار توسط پوریا در دوشنبه 24 اسفند1394 - 11:54pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 24 اسفند1394 - 11:51pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سعی کنید از دو موج مربعی و سینوسی همزمان استفاده کنید.بالانس دسته خیلی مهمه دسته عایق و از پلاستیک باشه و روی یه بلبرینگ سوار کنید.
|
دوشنبه 24 اسفند1394 - 11:54pm |
|
|
losifer
کاربر فعال
|
دوست عزیز لطفا در مورد روش کارتون و کلا اینکه با چه وسایلی کار کردید و یا اینکه از چه فرکانسی استفاده کردید توضیح بفرمایید.
|
دوشنبه 24 اسفند1394 - 11:58pm |
|
|
mehrdad23276
کاربر فعال
|
سلام.دوست عزیز شما به روش تو ماسی ساختی اگر آره لطفا یه عکس بزار ببینیم چه طوری هست
|
سه شنبه 25 اسفند1394 - 6:40am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
الان دستگاه دستم نیست اومد عکس میزارم.از این ساده تر نمیشه دیگه.فرکانس ها رو هم که دارید.قاب موبایل ژله ای رو روی دستگاه بچسبونید با گوشی و دستگاه بالانسش میکنید دیگه هر وقت خواستید کار کنید فقط گوشی رو داخل قاب روی دستگاه میزارید و فیش رو به گوشی وصل میکنید.فیش هم سه تا سر داره.منفی به انتن وسط و دو تا خروجی L و R رو به دو انتن چپ و راست وصل میکنید.انتن هم تلسکوپی سعی کنید آنتن وسطی قویتر باشه و یه 30 سانتی بیشتر باز بشه.
|
سه شنبه 25 اسفند1394 - 9:46am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
من با سیستم موبایلی چندتا کار زدم که دوتاش جزع بهتریناس که یکی یه بار حکومتی هست که حجم کارش خیلی سنگینه و دومی نیز اخرین کار از سال ۹۴ هست که نتیجه اخر هفته اعلام میشه،البته وجود بار صدرصده منظورم از نتیجه بعلت سختی کارش بخاطر وجود تخته سنگهای بزرگ و حجم کوچیک حفاری ممکن هست نتونیم ورش داریم،سیستم موبایلی برا من خیلی خوب جواب میده و میتونم بگم از بهترینها هست.در اخر،جزئیات کامل رو اعلام خواهم کرد،اینارو گفتم تا دوستان دلسرد نشن و مصمم تر رو کارشون با موبایلی متمرکز بشن.
|
سه شنبه 25 اسفند1394 - 10:02am |
|
|
shadabad
کاربر فعال
|
bazargardan نوشته است: من با سیستم موبایلی چندتا کار زدم که دوتاش جزع بهتریناس که یکی یه بار حکومتی هست که حجم کارش خیلی سنگینه و دومی نیز اخرین کار از سال ۹۴ هست که نتیجه اخر هفته اعلام میشه،البته وجود بار صدرصده منظورم از نتیجه بعلت سختی کارش بخاطر وجود تخته سنگهای بزرگ و حجم کوچیک حفاری ممکن هست نتونیم ورش داریم،سیستم موبایلی برا من خیلی خوب جواب میده و میتونم بگم از بهترینها هست.در اخر،جزئیات کامل رو اعلام خواهم کرد،اینارو گفتم تا دوستان دلسرد نشن و مصمم تر رو کارشون با موبایلی متمرکز بشن. سلام و عرض تبریک منم یکی ساختم اما حرکت نمیکنه با پست شما دلگرم شدم امیدوارم موفق بشید فقط هر وقت امکانش بود از دسته هاتون هم عکس بذارید و راهنمایی کنید تا شاید ما هم بتونیم موفق بشیم با تشکر
آنکس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند
|
سه شنبه 25 اسفند1394 - 11:10am |
|
|
|