من واقعا از دوستانی که تو تاپیکهای دیگه اظهار فضل و دانش میکنن و خیلی قاطع نظر کارشناسانه میدن و الان میان اینجا برای ایشون که هوایی رو بوایی مینویسه ،عکس گوگل ارت میذارن، در تعجبم
زشته بخدا
اتفاقی نگاه کردم دیدم چند صفحه هم کش پیدا کرده این موضوع
خیلی جالبه دوستان ، استفاده از عکسهای گوگل ارت برای کارهای اکتشاف معادن با توجه به ابعاد رگه های مواد معدنی،هنوز سندیت محکم و معتبر نداره و باز هم ما مجبور هستیم تمام مراحل اکتشافی صحرایی رو انجام بدیم چه برسه به دفینه ای که دوستان دنبالش هستند با اون ابعاد
نه فکر کنید مثلا 4 تا سکه و مجسمه چه آنومالی میتونه رو سطح زمین ایجاد کنه که عکس گوگل ارت(تازه به این هم نمیگن عکس هوایی) بتونه آشکار کنه، تازه با کیفیت داخل ایران
برای امتحان میتونن یکی از شهرهای مثلا ایالات متحده آمریکا رو ببینند که متوجه اختلاف کیفیت تصاویر بشن.
دوستان عزیز خودتون رو علاف و سرکار نگذارید.خدارو خوش نمیاد.بخدا دلم میسوزه وقتی میشنوم یه بی همه چیز از خدا بیخبر با یه دستگاه جی پی اس دستی گارمین 500 هزار تومنی راه میفته از مردم ساده که جهیزیه دخترش رو برای رسیدن به خواب و خیال شیرین گنج فروخته و دودستی تقدیم این آقا میکنه و ایشون فقط یه نقطه میگیره و براشون از آلمان
آنالیز میفرسته (همین عکسهای گوگل ارت)