نویسنده |
پیغام |
ram1324
کاربر فعال
|
سلام و روز بخیر خدمت اساتید و دوستان محترم بر روی یه تپه مشرف به جنوب شرق یه قبری رو دیدم که توجهم رو به خودش جلب کرد که حدود 40 درجه ای با جهت قبله فرق داشت و متمایل به شرق بود.ممنون میشم دوستان هم نظر خودشون رو بفرمایند. با تشکر.......
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 4 فروردین1395 - 9:56am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
ram1324 نوشته است: سلام و روز بخیر خدمت اساتید و دوستان محترم بر روی یه تپه مشرف به جنوب شرق یه قبری رو دیدم که توجهم رو به خودش جلب کرد که حدود 40 درجه ای با جهت قبله فرق داشت و متمایل به شرق بود.ممنون میشم دوستان هم نظر خودشون رو بفرمایند. با تشکر....... سلام با اجازه اساتید,
اگر همچین زاویه ای داره قبر متعلق به دوره ساسانیان میباشد و تو عکس هم مشحصه که قبره اونجا,ارزش داره وقت بزاری روش البته با سیستمهای ردیاب و پالسی چک بکنید! خوشم اومد از قبر و عکستون,جهت اطلاع عرض کردم! موفق باشید
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
پنج شنبه 5 فروردین1395 - 10:10pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
شما لطف دارید جناب شمس.و بابت راهنماییت خیلی سپاسگزارم
|
پنج شنبه 5 فروردین1395 - 11:37pm |
|
|
tak mersad
|
نظرتون رو در این مورد بگید
|
شنبه 7 فروردین1395 - 11:30am |
|
|
Jellyfish
|
سلام دوستان لطفا در مورد این عکسا راهمنمایی کنید چیه ؟ ارزش کار داره یا نه .
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 9:48am |
|
|
muhammad87
کاربر فعال
|
Jellyfish نوشته است: سلام دوستان لطفا در مورد این عکسا راهمنمایی کنید چیه ؟ ارزش کار داره یا نه . سلام این جور سنگا که رو همن واسه نشانه ازشان استفاده شده و اجناس رو اطراف خود سنگ قایم کردن .. ولی به شرطی که نزدیک چشمه و محل زندگی باشه .. اگه تونستی یه فلزیاب ببر و چرخی اطرافش بزن
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 11:40am |
|
|
Jellyfish
|
muhammad87 نوشته است: Jellyfish نوشته است: سلام دوستان لطفا در مورد این عکسا راهمنمایی کنید چیه ؟ ارزش کار داره یا نه . سلام این جور سنگا که رو همن واسه نشانه ازشان استفاده شده و اجناس رو اطراف خود سنگ قایم کردن .. ولی به شرطی که نزدیک چشمه و محل زندگی باشه .. اگه تونستی یه فلزیاب ببر و چرخی اطرافش بزن خیلی ممنون دوست من حتما اینکارو میکنم . بله محل زندگی بوده . لطفا در مورد لاکپشت که صفحه قبل پست کردم نظرتون رو بگید .
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 11:53am |
|
|
muhammad87
کاربر فعال
|
Jellyfish نوشته است: muhammad87 نوشته است: Jellyfish نوشته است: سلام دوستان لطفا در مورد این عکسا راهمنمایی کنید چیه ؟ ارزش کار داره یا نه . سلام این جور سنگا که رو همن واسه نشانه ازشان استفاده شده و اجناس رو اطراف خود سنگ قایم کردن .. ولی به شرطی که نزدیک چشمه و محل زندگی باشه .. اگه تونستی یه فلزیاب ببر و چرخی اطرافش بزن خیلی ممنون دوست من حتما اینکارو میکنم . بله محل زندگی بوده . لطفا در مورد لاکپشت که صفحه قبل پست کردم نظرتون رو بگید . بنده دقیقا همچین سنگی (یه سنگ بزرگ رو سنگ دیگه) رو جایی دیدم و شنیدم یکی از کنارش 2تا بشقاب درآورده بود؛ طرف داشت جوی آب از کنارش رد میکرد که شانسی 2تا بشقاب طلا رو از کنارش در آورد؛ بنده هم اینو بصورت تجربی گفتم؛ از قسمتی که طرف شیب و کوه بود قایم کرده بودن.. سعی کن همیشه فلزیاب همرات باشه، جاهایی رو هم بگرد که خودت چیز بسیار مهمی رو داشته باشی و بخای واسه چند سال جایی قایم کنی اونجا بذاری و راحت بتانی پیداش کنی، اون مسیرهارو مشخص کن و دستگاه بزن.. اینطوری به نتیجه میرسی.. کما اینکه بعضی از دوستان با این روش به نتایجی رسیدن..
|
دوشنبه 8 فروردین1395 - 2:56am |
|
|
nima59
|
اساتید ودوستان عزیز لطفن راهنمایی بفرمایند
|
سه شنبه 10 فروردین1395 - 4:34am |
|
|
tak mersad
|
باسلام این علامت به چه معنا میباشد
|
سه شنبه 10 فروردین1395 - 5:41pm |
|
|
|