انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:06am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت همه دوستان
بنده میخوام موضوعی را اینجا مطرح کنم و اون هم اینکه روزی که ردیاب توسط پست بدستم رسید متوجه شدم که در اثر بی احتیاطی در حمل ونقل توسط اداره پست ولوم وقسمتی از جعبه در اثر فشار شکسته بود این موضوع را با آقامجتبی درمیان گذاشتم وایشان به من گفتند که نگران نباش و یک جعبه بهمراه ولوم وفیشهای مربوط به انتنها برام ارسال کردند ومن اونا رو تعویض کردم.
چند روز پیش هم متوجه شدم که باتری زود زود خالی میشه و شارژ نگه نمیداره ،این مورد راهم با آقا مجتبی درمیان گذاشتم وایشان یک پک باتری سالم برام ارسال کردند که با باتریهای معیوب جایگزین کردم،البته این راهم بگم که به آقامجتبی گفتم که قیمت اونارو بگه تا به حسابش واریز کنم اما ایشون گفتند که چون ایراد از باتری بوده وباتری سالم باید سالها کار بکنه اینجور اشکالات به نوعی شامل گارانتی و ساپورت میشه و بدون دریافت حتی یک ریال ،باتری را برام ارسال نمودند.از همینجا میخوام از آقا مجتبی کمال تشکر را بکنم و بگم آقا مجتبی مرامتو عشقه ^:)^

دوشنبه 13 مرداد1392 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parvaz نوشته است:
only for you نوشته است:
سلام بر دوستان هر كسي ميخواد كار كردن با ردياب را ياد بكيره يه بار از اول اين تايبك را بخونه اكر فهميد كه جطور كار ميكنه كه هيج اكر هم نفهميد به نظر من ببوسه بزاره كنار منم مثل شما با اين ردياب كار كردم ولي هنوز يك حفاري هم نكردم جون عامل خطاش را بيدا كردم حساسيت و دقت بالاي اين ردياب بلاي جونش شده هر كي حفاري كرده جريان تست هاش را بنويسه تا بكم كجاش اشتباه كرده و خطاست نابرده رنج كنج ميسر نميشود

سلام بر مهندس only for you
خطای من کجاست؟ #-o #-o #-o

سلام میتونم خواهش کنم که نحوه تست هات و نوع زمین و بقیه را توضیح بدی که چطور به این نتیجه رسیدی که باید حفاری کرد

به امید سوسوی زرد

دوشنبه 13 مرداد1392 - 1:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

merlin نوشته است:
دوستان من به تجربه این طور دریافتم که دستگاه هرچقدر که بیشتر روشن بمونه
ذرات بیشتری میگیره واین باعث خطا در کار اپراتور میشه اگر هر چند یکبار در طی
کاوش دستگاه رو خاموش و روشن کنیم میتونیم یک سری ذرات رو حذف کنیم
مثلا اگر یک جایی رو 5دقیقه کاوش کردیم بعد 5دقیقه خاموش کنیم بعد دوباره
دستگاه روشن کنیم 5دقیقه کاوش کنیم

به نظر من هم درسته جون امواج بیشتر پخش میشه و باعث میشه ذرات بیشتری باردار بشه

به امید سوسوی زرد

دوشنبه 13 مرداد1392 - 1:47am
استاد
استاد
آواتار کاربر

:YMPEACE: سلام به همگی
راستش قرار بود امروز برم کوه ولی بخاطر آب و هوا نشد برم
امروز هم می خوام در مورد قیچی شدن یه چیزای بصورت ساده براتون بگم
قیچی شدن عبارت از حرکت دو آنتن با یه سرعت تقریبا مشابه بر روی هم هستش.دقت کنید آگه یکی از آنتن ها حرکت کنه و روی آنتن دیگه سوار بشه این قیچی نیست.
من خودم چند بار پشت به هدف قرار گرفتم تو این حالت هر دو آنتن قصد دارن مسیر رو به شما نشون بدن که باعث میشه حالت قیچی به وجود بیاد.بخاطر همین هستش که باید عمل قیچی از حالت ها و جهات مختلف انجام بگیره.وقتی از کنار بار رد میشویم مثلا وقتی بار در سمت چپ قرار داره و ما از سمت راست از بغل اون رد میشیم آنتن راست قصد نشان دادن جهت رو به ما داره و هنگام حرکت میاد و روی آنتن چپ سوار میشه که باعث میشه آپراتور آماتور فکر کنه محل قیچی اونجاست.بازم تاکید میکنم به حرکت آنتن ها دقت کنید و زمانی قیچی کردن درست هستش که از جهات مختلف تست بشه و هر دو آنتن با یه سرعت حرکت کنند.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 14 مرداد1392 - 10:39am
استاد
استاد
آواتار کاربر

چند مورد هم در مورد تست بهتون بگم
من خودم اولین بار حدود چند سال پیش تو یه روستا که روی طلا با یه ردیاب دیگه تست کردم بخاطر وجود طلا تو خونه ها تو ردیابی و پیدا کردن مسیر مشکل پیدا کردم و نتونستم دقیق محل رو پیدا کنم.بخاطر همون تست اول هنوز که هنوزه تو ردیابی و پیدا کردن مسیر مشکل دارم.
سعی کنید تو اولین تست حرفه ایتون از یه فلزی استفاده کنید که تو محیط اطراف نباشه و یا کم باشه و یا برید جای که دور از شهر و روستا باشه.به هیچ وجه عجله نکنید.اجازه بدید ردیاب به شما مسیر رو نشون بده و تمام حرکت آنتن ها رو زیر نظر داشته باشید.از دسته و آنتن های روان استفاده کنید طوری که دوتا انتن سرعت یکسانی داشته باشن.تمرکز خودتون رو از دست ندید و به حرفای اطرافیان توجه نکنید.تو قیچی کردن ها دقت کنید که دوتا آنتن باهم حرکت کنند.سرعت حرکت یکنواختی داشته باشید و سعی کنید قبل از تست تغذیه خوبی داشته باشید.
موفق باشید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 14 مرداد1392 - 11:40am
مدیر سایت
مدیر سایت

اگر مکانی دارای قدرت فرکانسی قوی باشه و شما در 10 الی 15 متری مکان مورد نظر باشید ، وقتی که اولین بار آنتنها پائین هستن و چسبیده به دوطرف پاها ، بعد خیلی آروم و ریلکس بدون لرزش دستها نفس عمیقی گرفته و مقداری رو بیرون میدیم ، بعد آنتنها رو میاریم بالا و دراین حالت اگر واقعاً مکان باردار باشه و آنتن دست گرفتن شما هم درست باشه وقتی آنتنهارو آوردیم بالا طی 2 ثانیه شمردن باید آنتنها هردو در یک زمان به سمت هدف گردش کنن این موضوع تست شده و ... استاد آریا هم با این نظر موافق هستن @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 14 مرداد1392 - 11:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

@};- درجوابه استادپارسي بايدبگم كه داداش من خودم اندازه خودم باردياب كاركردم وحذفه خطاكردم و2تامفرقم دراوردم ولي بي ارزش بوده وكاملامسلطم بهش نيازبه تمرين ندارم هي حفاريه بيهوده كنم شماميگي3ماه واينا. وولي موضوع اينه كه من ادمي هستم تاازيه جامطمين نشم دستورحفاري نميدم ومخصوصاتوذرات گيرياكه استاداريافرموداوطريقه ش وقتي خودم جاهايه ديگه تست كردم تسته شمال وتسته 25مترباولووم نيم جوابه درست نداده وباابهام مواجه شدم به خاطره اين ميگم استاداريا.چون شمابهترميدوني رديابي هدف قديمي مخصوصاازنوعه طلاش نقطه زني ورديابيش زمين تااسمون فرق داره تاادم يه فلزه جديدوازروميزنه:اينكه ميخاستم چنين استاداني كه قهارهستاوگفتندفكركنم 1ماه شده كه ميراواسه تسته واقعي كه هنوزخبري نشده.وگرنه من هرجارفتم درحده خودم گذاشتم توقسمت وتاچندروزه ديگه تستي كه همه يه چيزارو روجواب داده ميذارم. :)

دوشنبه 14 مرداد1392 - 3:59pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

علی جان من هم با شما موافق هستم.وجود اساتیدی چون استاد آریا خیلی می تونست بهمون کمک کنه مخصوصا تو بحث حفره و کانال یابی با این ردیاب.نمی دونم چرا مهندس حمید به سوالات جواب نمیده.امیدورارم هر وقت وقت پیدا کردن یه نگاهی به ما و این پست هم بکنه.
یا علی

دوشنبه 14 مرداد1392 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
@};- درجوابه استادپارسي بايدبگم كه داداش من خودم اندازه خودم باردياب كاركردم وحذفه خطاكردم و2تامفرقم دراوردم ولي بي ارزش بوده وكاملامسلطم بهش نيازبه تمرين ندارم هي حفاريه بيهوده كنم شماميگي3ماه واينا. وولي موضوع اينه كه من ادمي هستم تاازيه جامطمين نشم دستورحفاري نميدم ومخصوصاتوذرات گيرياكه استاداريافرموداوطريقه ش وقتي خودم جاهايه ديگه تست كردم تسته شمال وتسته 25مترباولووم نيم جوابه درست نداده وباابهام مواجه شدم به خاطره اين ميگم استاداريا.چون شمابهترميدوني رديابي هدف قديمي مخصوصاازنوعه طلاش نقطه زني ورديابيش زمين تااسمون فرق داره تاادم يه فلزه جديدوازروميزنه:اينكه ميخاستم چنين استاداني كه قهارهستاوگفتندفكركنم 1ماه شده كه ميراواسه تسته واقعي كه هنوزخبري نشده.وگرنه من هرجارفتم درحده خودم گذاشتم توقسمت وتاچندروزه ديگه تستي كه همه يه چيزارو روجواب داده ميذارم. :)

;) :-BD

دوشنبه 14 مرداد1392 - 5:18pm
مدیر کل
مدیر کل

hamze2000 نوشته است:
علی جان من هم با شما موافق هستم.وجود اساتیدی چون استاد آریا خیلی می تونست بهمون کمک کنه مخصوصا تو بحث حفره و کانال یابی با این ردیاب.نمی دونم چرا مهندس حمید به سوالات جواب نمیده.امیدورارم هر وقت وقت پیدا کردن یه نگاهی به ما و این پست هم بکنه.
یا علی

همزه جان این اقا حمید دیگه چیکار کنه واسه شما ایشون طراحی مدار رو کردن کلی هم تو این تاپیک توضیح دادند هی سئوالات تکراری , الان هم دارند رو پروژه ورژن 2 کار میکنند و برنامه نویسیش نزدیک صد ساعت طول میکشه و خسته کننده و کاملا با فکر کار داره و اعداد و ارقام . تازه به کل تاپیک هم باید برسند ایشون تنها کسی هستند که سئوالات فنی دوستان رو جواب میدن . من هم که دارم مونتاژ میکنم جوابگو شما ها باشم چون قول دادم باید روی حرفم باشم . تازه جدا از ما خیلی ها هستند که تو اپراتوری وارد هستند و دستگاه رو گرفتند و تمرین هم کردند اینها حالا باید جواب بدن و به همدیگه کمک کنین ما هم خدمگذار شما هستیم .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 14 مرداد1392 - 7:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 63 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure