حمید نوشته است:
خیلی ممنون مجتبای عزیز.
اگر لطف کنین تصویری از یک اسکن که مربوط به فلز مدفون در خاک هست قرار بدین فکر میکنم به دوستان کمک بکنه.
البته توجه داشته باشین ما با تغییر پیشنهادی ؛ حساسیت رو که مقوله ای مربوط به گیرنده هست دست نزدیم و فقط قدرت فرستنده رو بیشتر کردیم. با این وجود نیاز به تغییر حالات سلکتور یا فاصله بیشتر برای پراب ها طبیعی بنظر میرسه چون بهرحال قدرت بالاتر رفته و بیشتر مناسب اهداف و حفره های بزرگتر و در عمق بیشتر هست.
در خصوص سلکتور 5 حالته فکر نمیکنم نیاز به تغییر یا اضافه کردن حالت جدید باشه. با این حال اگر روی حالتی که مقاومت 6 یعنی 10 کیلو به سلکتور متصل میشه باز هم اعداد بالا بودن میتونین یک حالت دیگه به سلکتور اضافه کنین که در این حالت پایه 6 ایسی 071 از طریق مقاومتی بیشتر از 10 کیلو مثلا بین 20 تا 100 کیلو به خروجی پراب SK2 منتقل بشه تا امکان کمتر کردن قدرت فرستنده وجود داشته باشه. یا اینکه اصلا میتونین مقاومت 6 رو به مقداری بیش از 10 کیلو تعویض کنین. هر چه این مقاومت بیشتر باشه قدرت کمتری از پالس 137 هرتز به زمین منتقل میشه. البته در هر صورت مقدار بیش از 100 کیلو رو اصلا توصیه نمیکنم.
اما در مورد سلکتور 3 حالته مربوط به ضریب تقویت گیرنده هیچ کار دیگری نمیشه کرد چون حالت اولش که مقاومت 19 با مقدار 10 کیلو رو درگیر میکنه سبب میشه میزان تقویت اون بخش از گیرنده به ضریب 1 برسه که در واقع کمترین مقدار هست!
سپاس استاد حمید
بنده چون در داخل حیاط منزل با توجه به کوچک بودن محیط ، این تست رو داشتم نمیتونم به طور یقین بگم که حتما فلز رو اسکن کرده. بلکه بدلیل افزایش حدود 70 واحد در محلی که فلز دفن بوده اینو عرض کردم و لازم میدون یک اسکن خوب بگیرم و سعی میکنم در اولین فرصت انجام بدم
در حالتی که پراب ها به زمین وصل هستند سلکتور 5 حالته در حات پنجم عدد مقاومت رو حدود 100 تا 150 نشون میده که بسیار بالاست و در حالت های اولیه که بسیار بالا در حد 300 نشون میده و بنظرم باید یک مقاومت 50 کیلو هم اضافه بشه.
درسته ما گیرنده رو دست نزدیم ولی فرستنده به شدت افزایش یافته و این میتونه دقت تحلیل و همینطور میزان برد را بسیار افزایش بده.
به هر حال این کار نیازمند تست های بیشتر هست و به احتمال زیاد ،تحلیل تصاویر هم کمی تغییر خواهد یافت.
دوستانی که طرح جدید با تقویت ولتاژ رو زدن اگر با این تقویت کنار نیومدن میتونن به راحتی با قطع دو جامپر و اضافه کرد 2 جامپر همون طرح قبلی 5 ولت رو داشته باشن.
استاد حمید بنظر من در بین تمام طرح ها برای یافتن فضای خالی این طرح بهترین و کم خطاترین باشه ولی متاسفانه هیچکدام از اساتید، زیاد روی این طرح کار نمیکنن.
با توجه به اندازه فایل هگز طرح و مقایسه ش با فلز جو معلومه که زیاد هم کار سختی نباشه که اساتیدی که علم برنامه نویسی دارند بیان روی این روش کار کنن.
مخصوصا از استاد بزرگی مثل شما هم انتظار و هم تقاضا داریم که با لطف بیشتری روی این طرح نگاه داشته باشین و اگر امکانش باشد اصلاحات لازم و تغییرات در برنامه را هم داشته باشین. با سپاس فراوان