نویسنده |
پیغام |
mohamadreza
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 6:00am پست: 74 محل اقامت: تهران
|
من كه آنتنهاي تلسكوپي رو بردم گفتن نميشه!! گفتن روكش روي اين آنتن مانع ميشه، خلاصه مونديم فعلا
|
سه شنبه 31 فروردین1395 - 9:33am |
|
|
GPX5000
|
آنتن تلسکوپی نمیشه.اگه آنتن برنجی داری اونارو ببر برات بزنه
|
سه شنبه 31 فروردین1395 - 2:17pm |
|
|
وحید آریا
|
سلام به همه دوستان و اساتید محترم. من یه پیشنهاد دارم اگه میشه اساتید لطف کنن نظرشونو اعلام کنن. میشه به جای اتصال سیم ها به انتن ها از دوتا اسیلاتور استفاده کرد، مثل دستگاه ug 50 که سیگنال هارو با استفاده از دو اسیلاتور که داخل زمین فرو می ره ارسال میکنه، یعنی گوشی موبایل رو به یه امپلی فایر وصل کنیم و سیم های اسیلاتور رو هم به خوروجی آمپلی فایر متصل کنیم
انسانهای ساده را احمق فرض نکنید. باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.
|
چهارشنبه 7 اردیبهشت1395 - 12:02am |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
bazargardan نوشته است: دوست عزیز اول اینکه اگه یکم دقت بخرج میدادی لزومی به زدن این پستتون نبود،چون بنده عرض کردم که یه جلسه از کارمون مونده وقتی کار تموم شد کلیات جزئیات خدمت دوستان عرض خواهد شد.در ضمن من سازنده یا فروشنده یا مبلغ نیستم که بیام بازارگرمی کنم تا تبلیغی برا کارم باشه.تاکید میکنم این ردیاب از بهترینهای این کار هست،و یه چیزی بگم،دوستان راهو دارن اشتباه میرن تو این سیستم.با توضیح کامل خدمتتون خواهم رسید. دوست عزیز پس چی شد شما که گفتین با توضیح کامل خدمتتون میرسم
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1395 - 9:09am |
|
|
وحید آریا
|
اینم عکس اسیلاتور های ug 50دوستان ممنون میشم نظر بدین.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
انسانهای ساده را احمق فرض نکنید. باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت1395 - 5:03pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
امیر حداد نوشته است: bazargardan نوشته است: دوست عزیز اول اینکه اگه یکم دقت بخرج میدادی لزومی به زدن این پستتون نبود،چون بنده عرض کردم که یه جلسه از کارمون مونده وقتی کار تموم شد کلیات جزئیات خدمت دوستان عرض خواهد شد.در ضمن من سازنده یا فروشنده یا مبلغ نیستم که بیام بازارگرمی کنم تا تبلیغی برا کارم باشه.تاکید میکنم این ردیاب از بهترینهای این کار هست،و یه چیزی بگم،دوستان راهو دارن اشتباه میرن تو این سیستم.با توضیح کامل خدمتتون خواهم رسید. دوست عزیز پس چی شد شما که گفتین با توضیح کامل خدمتتون میرسم دوست عزیز همانطور که عرض کرده بودم بعد از نتیجه کامل خدمتتان میخواستم برسم،متاسفانه به تخته سنگهای بزرگ خوردیم که کارو کمی سخت کرده از طرفی هم چوپانا تو اون منطقه گوسفند میخوابونن. اخرین عکس مکان مورد نظر خدمت شما عزیزان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 10 اردیبهشت1395 - 2:22pm |
|
|
Aliojagh
|
سلام خدمت همگی دوستان من این دستگاهو درست کردم خیلی هم خوب کار میکرد .خلاصه خوب ردیابی میکرد.شروع کردیم به حفاری .بعدش با یه درویش رفتیم گفت ک اینجا طلسم هستش باید طلسمشو بشکنین.ماهم گفتیم باشه پس بیا .اقا این رفت و مارو گذاشت سر کار .اللن از اون قضیه سه ماه میگذره .الان میخوام با دستگاه کار کنم اصلا نمیشه ک نمیشه.حالا نمیدونم چیکار کنم .ضمنا بهش امپلی پانزده هم بستم .واسم عجیبه .کسی میدونه دلیلش چیه??
|
جمعه 10 اردیبهشت1395 - 2:28pm |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
bazargardan نوشته است: دوست عزیز همانطور که عرض کرده بودم بعد از نتیجه کامل خدمتتان میخواستم برسم،متاسفانه به تخته سنگهای بزرگ خوردیم که کارو کمی سخت کرده از طرفی هم چوپانا تو اون منطقه گوسفند میخوابونن. اخرین عکس مکان مورد نظر خدمت شما عزیزان ان شاءالله که به نتیجه خوبی برسید
|
جمعه 10 اردیبهشت1395 - 3:56pm |
|
|
shadabad
کاربر فعال
|
bazargardan نوشته است: امیر حداد نوشته است: bazargardan نوشته است: دوست عزیز اول اینکه اگه یکم دقت بخرج میدادی لزومی به زدن این پستتون نبود،چون بنده عرض کردم که یه جلسه از کارمون مونده وقتی کار تموم شد کلیات جزئیات خدمت دوستان عرض خواهد شد.در ضمن من سازنده یا فروشنده یا مبلغ نیستم که بیام بازارگرمی کنم تا تبلیغی برا کارم باشه.تاکید میکنم این ردیاب از بهترینهای این کار هست،و یه چیزی بگم،دوستان راهو دارن اشتباه میرن تو این سیستم.با توضیح کامل خدمتتون خواهم رسید. دوست عزیز پس چی شد شما که گفتین با توضیح کامل خدمتتون میرسم دوست عزیز همانطور که عرض کرده بودم بعد از نتیجه کامل خدمتتان میخواستم برسم،متاسفانه به تخته سنگهای بزرگ خوردیم که کارو کمی سخت کرده از طرفی هم چوپانا تو اون منطقه گوسفند میخوابونن. اخرین عکس مکان مورد نظر خدمت شما عزیزان ان شاء الله که موفق باشید منتظریم بلکه شاید آنتن های ما هم یه تکونی بخورن
آنکس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند
|
شنبه 11 اردیبهشت1395 - 11:32pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
ممنون از لطف دوستان،ایشالله همگی موفق بشیم،آمین
|
شنبه 11 اردیبهشت1395 - 11:45pm |
|