انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:40pm

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام

درود بر همه کسانیکه اینجا پست های خوب گذاشتند. من تمام 121 صفحه رو مطالعه کردم و نتوانستم به اجماع برسم که چکار باید کرد چی درسته و چی اشتباه. چند تا مورد ساختم اونم با دقت. اساتید وقتی میگن میشه یعنی میشه. گرفتن ی فیلم هم هیچ بهانه ای نداره . اگر دوستان گرامی ی فایل زیپ شده کامل دارند بدهند هزینشو تقبل می کنم. یعنی واقعا از دیتای سیستمشون نتیجه گرفته باشند. ممنون. سپاس از همه اساتید

شنبه 18 اردیبهشت1395 - 8:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از نظر من روی این مورد ردیاب کار نکنید بهتره دلیلی هم نمیبینم توضیح بدم

خدايا مددی کن

شنبه 18 اردیبهشت1395 - 7:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظر منم هر کسی میتونه نظری داشته باشه و نظرشم محترمه اما دوستان بهتره توجه داشته باشن که وقتی اینجا کسی مطلبی بیان میکنه یعنی تجربه ای جدیدی رو میخواد به اشتراک بذاره و اینجا لزومی نداره کسی بیاد و نظری بر علیه تفکرات دیگران بده،چرا چون همه دوستانی که اینجا فعالیت دارن ماشالله بقدری حغاری داشتن که با عقل خودشون بتونن راه و از چاه تشخیص بدن.واینکه کسی تا حالا نشده که موفقیتشو بیاد اینجا جار بزنه.
خلاصه دقت کنید اینجا محل اشتراک گذاشتن تجربیات دوستان هست نه محل ایجاد بحث های بی مورد و تمسخر دوستان.
برای بار چندم بگم من خودم این سیستمو با هیچ سیستمی عوض نمیکنم.
با تشکر ویژه از بانی این سیستم سعید عزیز.
موفق باشید

یکشنبه 19 اردیبهشت1395 - 10:10pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.دوست عزیز اقای بازار گردان قرار بود شما جزییات بیشتری از کار با موبایلی ارایه بدین حداقل بگین با چه فرکانسی موفقیت داشتین .مگه هدف در این انجمن کمک و اشتراک گذاشتن تجربیات نیست.شما خیلی کلی و سربسته توضیح میدی .لطفا یکم بیشتر از ردیاب موبایلی توضیح بدین .ممنون .عزت زیاد

دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 8:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عرض کردم که تو پستهای بالا،یک مرحله از کارم مونده که متاسفانه بدلیل بودن چوپان تو منطقه فعلا تعطیل کردم و تا نتیجه حاصل نشده توضیحی ندارم.

دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 1:19pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

bazargardan نوشته است:
عرض کردم که تو پستهای بالا،یک مرحله از کارم مونده که متاسفانه بدلیل بودن چوپان تو منطقه فعلا تعطیل کردم و تا نتیجه حاصل نشده توضیحی ندارم.

جناب بازرگان عزيز ميتونيد چند فركانس جهت سنس طلا بيان كنيد
و ديگر اين كه ايا فركانس 169 مال طلاست يا نه

دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 4:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

bazargardan نوشته است:

دوست عزیز شما رو قبول داریم اما چوپانها تا زمستان منطقه رو ول نمیکنن کارشون شروع شده
انشالا شما هم هرچه زودتر نتیجه بگیرین اما این نباید باعث بشه که شما از بیان تجربیات امتناع
کنید لطفا تجربیات خودتون رو به اشتراک بذارید شاید اونایی که نمیتونن سیستم بخرن از کار
دلسرد یا متضرر نشن تشکر :x

دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 5:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود
ردياب موبايلي در زمينه تشابه فركانسي هيچ حرفي براي گفتن ندارد و خطايش زياد است
در كل شايد 30درصد راندمان يك ردياب خوب كارايي داشته باشد /از سر ناچاري ردياب خوبيست ;)
خواهشا دوستان در مقابل صراحت كلام بنده يا بعضي عزيزان جبهه گيري نكنند منظور اعلام ضعفهاست نه دلسردي دوستان @};- @};-

دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 9:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام دوستان بنده دیروز برای تست رفته بودم نقطه زنم مشکل پیدا کرد و تمام وقتم رو ردیاب موبایلی گذاشتم نتایجم به حدی جالب بود که گفتم برای شما هم بگم تجربه تئوری خیلی زیادی دارم اما در عمل حتی یکبار هم درست و حسابی بیرون نرفتم و تا حالا هم انتن دست نگرفته بودم ولی سالهاست مطالعه دارم ردیاب موبایلی من با تمام فرکانسهای زغال آهن طلا مس شیشه پول کاغذی و .... کار میکرد و حتی یکبار هم خطا نداشتم اولش گفتم شاید دارم به ذهنم فرمان میدم که بی خطا باشه با این تست شروع کردم که مثلا النگوی دو سه گرمی رو میدیدم و تو ده بار هر ده بار درست رفت سمتش بعد اونو سه نفر در سه طرفم بدون اطلاع من قایم میکردن که باز بدون اینکه من بدونم پیش کدومشونه ردیابی میکردم و درست تشخیص میدادم و هر فرکانسی رو میدادم میرفت رو همون جنس و قیچی میشد و در نهایت اونو زیر خاک هم میگذاشتن و خودشون میرفتن کنار باز هم تشخیص میدادم بعد آمپلی رو اضافه کردم که قبل از آمپلی در حد بیست سی متر اون النگوی سه گرمی رو تشخیص میداد بعد دورتر که میشدم حرکت آنتن ها دیگه تند و سریع نبود و سنگین میشد و باز دور میشدم دیگه حرکت نمیکرد آمپلی رو اضافه میکردم و تو همون نقطه بازم دیدم با سرعت زیاد میرفت سمت النگو و بیست سی متر تقریبا شد حدود صد متر یعنی با آمپلی تا صد متری هم واکنش نشون میداد بعد از صد متری ترانس 3 به 220 رو هم اضافه کردم که باز هم دیدم برد اضافه شد و تا 200 متری هم رفتم و کاملا واکنش داشت و خلاصه فوق العاده بود و بی خطا و سریع انجام میشد یک فیلم تو همین تاپیک یا تاپیک حذف کننده بود که دوستان رو آهن زنگ زده میرفتن قیچی میکرد و به سمت طلا نمیرفت در حالی که فرکانس طلا بود منم این کارو انجام دادم رو آهن زنگ زده با فرکانس طلا میرفتم و طلا رو در دو متری گذاشتم که رو آهن قیچی کرد اینجا موج سینوسی رو با موبایل دوم با پراب به زمین زدم یعنی الان دو موج سینوسی که یکی به آنتن بود و دومی به پراب داشتم و اینبار دیگه روی آهن زنگ زده میرفتم قیچی نمیکرد و میرفت سمت النگو یعنی همون سیستم حدف کننده خطای جناب سعید رو امتحان کردم و اونم جواب داد

جمعه 31 اردیبهشت1395 - 10:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
دوست گرامی
تست باید از هدف داخل خاک و حداقل در عمق 2 متر باشه یعنی کار در محیط میدانیِ واقعی
این تست شما با دو میله برنجی یا دوتکه چوب هم قابل انجام هست

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

جمعه 31 اردیبهشت1395 - 11:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 138 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure