نویسنده |
پیغام |
معین
کاربر حرفه ای
|
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 9:33am |
|
|
rooh
|
جواب معبن با سلام خدمت شما این دو جوغن داره به شما راهی رو نشون میده که وصل است به مکان اصلی یا بهترم بگم دو راه جدا ولی یادت باشه این حرفها نظریه است و نه چیز دیگه به نظر بنده جای مورد نظر دارای دفینه خوبی می باشد ولی مراقب باش اون دو جوغن کوچک نشان مواظبت و یا همون تله می باشد مموفق باشید
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 12:15pm |
|
|
rooh
|
سلام دوستان و استادان گرامی ما چند مدته به یه مشکل خوردیم کسی میتونه راهنمایی کنه یا حالا اینج.ر اتفاقی براش پیش اومده باشه صمیمانه از شما متشکرم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 3:04pm |
|
|
rooh
|
سلام دوستان و استادان گرامی ما چند مدته به یه مشکل خوردیم کسی میتونه راهنمایی کنه یا حالا اینطور اتفاقی براش پیش اومده باشه صمیمانه از شما متشکرم
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 3:05pm |
|
|
sezare3
|
سلام به اساتید محترم.... من یک سوال داشتم در مورد چند تا علامت که دیده بودم و عکس گرفتم ولی به دلیل روبرو شدن با بعضی ها قبل رسیدن به ما من عکس هارو پاک کردم که وقتی کارو میگردن چیزی پیدا نکنن....
خب ما 3 نفر برای شکار رفتیم کوه وسط راه متوجه یک دالان شدم توی سینه کش کوه که باید 4 دستو پا راه میرفتیم تا بهش برسیم خلاصه وقتی رسیدیم اولین علامتی که دیدم یک سم بود که بالا در ارتفاع 1.5 متری کنده شده بود وزیرش هم سطحی صاف بود ولی خاکش دستی بود....
بعد 2 روز رفتیم شروع کردیم به کندن زیر اون سم بعد 2 شب کار تو عمق 3 متری رسیدیم به یک دستبند نقره که دیگه دست از کار کشیدیم چون هم خسته بودیم هم به خیالمون که چیزی جز این نیست.... بعد چند ماه که من اطلاعاتم بیشتر شد رفتم سر مکان دیدم هنوز همون طوره دست نخورده یعنی کسی پیداش نکرده که بخواد بکنه...... الان که میخوام ادامه بدم گفتم بذار از زوایای دیگه ای به مکان نگاه کنم همین کارو که کردم بالای سکو یک جور حوض مانند وجود داشت و با کاوش بیشتر تونستم نماد یک پرنده کوچیک رو تو ارتفاع 2 متری همین حوض پیدا کنم.....
حالا با این تفاسیر از استادان میخوام که بگن ادامه بدم یا نه ارزششو داره بازم حفاری کنم؟؟؟؟؟؟ مرسی اگه جواب بدید
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 4:56pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
سلام دوستان کسی در مورد عکس هایی که تو صفحه 67 گذاشتم نظری نداره بنظرتون جوغن دوم نشانه چیه؟
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 9:05pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
behnam karami نوشته است: سلام دوستان کسی در مورد عکس هایی که تو صفحه 67 گذاشتم نظری نداره بنظرتون جوغن دوم نشانه چیه؟ اقای کرمی درعکس سوم شما پایین همین تخته سنگها تل خاکی وجود داره شاید بشه اونجا رو مهم دونست. تا نظر اساتید چی باشه.
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 9:19pm |
|
|
masoud.21
|
كسي نميدونه اين سفال كه عكسش تو صفحه 69 گذاشتم چيه؟ ارزش داره؟ قدمت اين مكان همين كوهي كه اين پيدا شده بر ميگرده ب عصر اهن
GAR RAVAM HASTAM GAR NARAVAM NISTAM..
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 9:37pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
masoud.21 نوشته است: كسي نميدونه اين سفال كه عكسش تو صفحه 69 گذاشتم چيه؟ ارزش داره؟ قدمت اين مكان همين كوهي كه اين پيدا شده بر ميگرده ب عصر اهن به نظر من یه پیه سوزه گلش هم خامه باید خیلی قدیمی باشه فقط ارزش معنوی داره. ارزش ریالی نداره
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 10:19pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام تو یک بیابون منطقه قدیمی که رنگ خاکش نسبت به جاهای دیگه تیره تر هست روی یک تخته سنگ عکس برجسته یک خرس که دهنش را باز کرده و چشم هم نداره پیدا کردیم و روبروی اون هم یک قسمتی در حدود 6*8 متر سنگ ریزه های سفید ریخته شده که اصلا مال اون منطقه نیست و مشخصه که آوردن ریختن اونجا . متاسفانه ردیاب دنبالم نبود تا سرچ کنم ببینم چیزی هست یا نه حالا سوالم اینه که عکس این خرس میتونه نشونه بار باشه و اگر هست علامت دیگه ای هم داره جلوتر یا نه . لطفا راهنمایی کنید عکس هم میزارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
سه شنبه 14 مرداد1392 - 12:44am |
|
|
|