انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:16am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جای دوم که رفتیم طبق نسخه گفته شده بود یک سنگ هست به شکل کله شیر بزرگ که اولین علامته و بعد از اون دنبال یک چشمه قدیمی بگردید و دو تا سنگ که فکر کنم به شکل کله شیر کوچک روی هم قرار گرفته نشونه های دیگش هست متاسفانه شب بود نتونستم عکس بگیرم از اون دوتا به حساب علامت آخر هیچ خبری نبود احتمالا بر اثر فرسایش یا چیز دگه از بین رفتن ولی شبی با ردیاب رفتیم البته این را هم بگم که نسخه مال دوستان بود که خودش قبلا کله شیر و چشمه را پیدا کرده بود با هم رفتیم از کنار علامت اول که کله شیر بزرگ بود و یک سنگی بود حدود 5 تن که به شکل کله شیر بود با ردیاب شروع به سرچ کردم و مسیر را بهم داد و رفتیم تیکه به تیکه دنبال مسیر آنتن حرکت میکردیم مسیر ما رودخنه قدیمی بود که سالها خشک شده بود و مسیرش صاف بود یک جا سر آنتنها به سمت چپ بر گشت و من اومدم جهت خودم را عوض کردم از چهار جهت به همون سمتی که آنتنها کشیده شده بودن رفت که تقریبا میشد اول شیب کوه کمی بالا رفتیم حدود 10 متر به چشمه رسیدیم که گاهی از اوقات سال آب داره دوستم تعجب کرد که ردیاب ما را تا کنار چشمه آورده البته بدون دخالت اون که بگه کجاست من چشمه را پیدا کردم تو شب تاریک . بعد از اون ولوم را کم کردم و گلد دو گذاشتم و دقیقا چهار متر بالای سر چشمه آنتنها قیچی کرد از چهار جهت به اون نقطه اومدم و قیچی کرد و تست ده ثانیه را هم درست جواب داد و بهد از همون نقطه قیچی عقب اومدم توی دو متر و نیم آنتنها باز شدن البته چون شب بود و تاریک نتونستم حجم و تست شمال بار را با آنتن خالی انجام بدم ولی تا اینجاش را درست اومدم از دوستان میخوام که راهنمایی کنن که اکثرا بار چشمه های قدیمی را تا چه فاصله از چشمه میزاشتن و من برای اینجا که قیچی کرده چه تستهایی را انجام بدم

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

سه شنبه 14 مرداد1392 - 12:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داش شهریار تو اینجور موارد و نسخه بهتره از ردیاب کمک نگیری ;;)

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 14 مرداد1392 - 2:17am
کاربر فعال
کاربر فعال

پیوست:
Photo-0011.jpg

دوستان نظرتون راجه به اين عكس چيه؟
از جوغن بزرگ به دوتاي كويك راه هستش

سه شنبه 15 مرداد1392 - 1:38pm

از دوستان اگر کسی عکس جوغنهای سرپوشیده دارای بار داره بزاره ممنون میشم @};-

سه شنبه 15 مرداد1392 - 1:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

good guy نوشته است:
پیوست:
Photo-0011.jpg

دوستان نظرتون راجه به اين عكس چيه؟
از جوغن بزرگ به دوتاي كويك راه هستش

مهران و روح عزيز لطفا نظر بديد

سه شنبه 15 مرداد1392 - 2:36pm

سلام عکس اطراف هم بذار ولی معلومه داره رهرو رو نشون میده فقط عکس زیر و کنار این سنگ بذار باید یه نشان یا یه پیکان باشه تو عکسهای انجمن چنین چیزی دیدم که اونور سنگ یه خط بود که رفته بود زیر سنگ و بچه ها زیر همون سنگا اطاق پیدا کردند

سه شنبه 15 مرداد1392 - 3:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

معین نوشته است:
با درود خدمت دوستان ....خدمت شما عرض کنم که دیشب یکی از دوستان یه عکس به بنده نشون دادن که یه لاکبشت بود که تقریبا نصف یه ماشین براید اندازشه که روی کله لاک بشت سه عدد جوغن وجود داره که وقتی توی جوغن بزرگه اب میریزی به اون یکی جوغنها میریزه ..ومسیر نگاه این جوغن یه تبه وجود داره کوچیک ...نظر اساتید چیه/؟؟؟؟؟ :-? :-? :-? :-? :-?

دوستان احتمال داره چون جوغن روی خود لاک بشته بار هم زیرش باشه؟؟؟

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید :ymhug:
نظرتون رو در مورد این دوتا عکس داشتم میخواستم ببینم امکان طبیعی بودن اینا هست یا کار دست هست.....اینا همگی زیر یه سنگ هستن که توی بغل سنگ کنده شدن...اون دوتایی که جفت هستن عمقشون نیم متری هست..اون عکسی که پتک هم توش هست اگر توجه کنید زیر جوقنها خالی هست و من با تیز بر که زدم میرفت پایین یعنی یه شکاف بود توی هر دوتاش...ممنون میشم نظرتون رو بگید...راستی روی فله کوه هستن این سنگها

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 8:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان یادتونه یه عکس گذاشتم و خیلی از اساتید مجرب کمکم کردن :-s حالا امروز رفتم دوباره محلا گشتم ویه چیزه دیگه پیدا کردم که محلشا با فلش سبز رنگ مشخص کردم دوستان لطف کنند و نظر بدن لطفا. :YMPRAY:
پیوست:
عمودی.jpg
پیوست:
صخره جوغن.jpg

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 10:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر دوستان و اساتید محترم
یه سنگ صندل تو یه دره کوچیکه پشتشو کندن که به یه سنگی که بالاتر از اونجاست که سرش مثلثی شکله ودر جهت دید سنگ صندل در نزدیک خاک چیزی شبه جوغن نصه هست اون طرفسنگ هم 3 تا سوراخ کوچیک که هر 3 به هم راه رارن هست و اونم به یه سنگ که روش 3 تا خط تراشیدن نیگاه میکنه که زیرشو نیم متری کندن
آیا میشه چیزی باشه؟ لطفا راهنمایی کنین

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 3:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 673 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure