نویسنده |
پیغام |
samanta
|
من یک جایی دارم حفاری میکنم الان در عمق 7 متری هستم .در عمق یک متری یک لایه 7 سانتی زغال بعدش یک لایه 50 سانتی خاک با سفال شکسته مخلوط بود بعدش تا این عمق خاک نرم در هر یک متر. یک لایه 10 سانتی ماسه بادی و سنگ های کوچک ریز تکرار میشه...و در عمق 3 متری دو تا سکه و یک میخ که داخل خاک بالا آوردم پیدا کردم و الان هم تو عمق 7متری خاک کمی سیاه شده و بعضی جاها با پوست تخم مرغ مخلوط شده ....راستی در عمق 5 متری 3 تا تخم کوچیک اندازه تخم بلدرچین که رو به پایین بودن پیدا کردم ..مکان هم داخل یک خانه مسکونی هست...لطفا اگه امکانش هست راهنمایی کنید که چیکار کنم . در ضمندر ایران 7متر هیچ سنگی حتی 5 سانتی وجود نداشت و فقط خاک نرم... الآن رسیدم به ماسه بادی نمیدونم ادامه بدم یا نه
|
سه شنبه 27 اردیبهشت1395 - 2:26am |
|
|
علی دلی
کاربر فعال
|
سلام و درود خدمت تک تک دوستان بزرگوار انجمن
دوستان مدتی است که در فضای مجازی از جمله تلگرام کانال هایی ایجاد شده که بشدت مخالف جوغن ها هستند و میگن که جوغن ها نشانه قبره ولی ارزش کاوش نداره در صورتی که طی چند سال گذشته همه میگفتن نشانه قبره بار داره و... دقیقا داستان چیه اینا ارزش دارن یا ندارن؟
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها نیرنگها شکها خیانتها از این رنگین کمان سرد آدمها و از این مرگ باورها و رویاها پریشانم … دلم پرواز میخواهد !
|
سه شنبه 27 اردیبهشت1395 - 3:02am |
|
|
mahdi.as
|
سلام این حلقه راازتو قبرپیداکردم رنگش سبز هست جنسش ازچی هست تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 28 اردیبهشت1395 - 11:02am |
|
|
arazcopy
کاربر فعال
|
سلام آقای باستانشناس لطفا نظرتون رو در مورد این علامت بفرمایید ممنون
|
چهارشنبه 4 خرداد1395 - 1:04am |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت اساتید ما این سنگ رو توی یک متری پیدا کردیم تماما از ساروج هست و دو سوراخ روی سنگ داره میشه راهنمایی بفرمایید این سنگ نشانه چیه؟ پیوست: photo_2016-05-25_21-31-47.jpg
|
پنج شنبه 6 خرداد1395 - 6:55pm |
|
|
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد این سنگ نشانه چیست .با تشکر
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
شنبه 8 خرداد1395 - 7:05am |
|
|
ژوبین ۷
|
درود بر جناب باستانشناس با آرزوی سلامتی و ساعاتی خوش برای شما خانواده محترم این عکسهایی که برای شما بزرگوار فرستادم و سنگ مورد نظر توی عکسها معرف هستش به سنگ چادر کمر (کمر در زبان محلی به سنگ گفته میشه ) لطفا بفرمایید از نظر علامت،علامت برای دفینه یا گنج هستش؟ یه عکس در بین عکسها هستش که از نزدیک هستش و از نوک قله همین سنگ هستش با تشکر و سپاس فراوان
|
پنج شنبه 20 خرداد1395 - 9:30am |
|
|
ژوبین ۷
|
قسمت نوک قله سنگ و قسمتی که حفاری شده و عکسشو فرستادم از پشت سنگ هستش جناب باستان شناس دوست بنده میگن که این سنگ دارای نسخه هم بوده
|
پنج شنبه 20 خرداد1395 - 9:34am |
|
|
ژوبین ۷
|
جناب باستانشناس این دو عکس هم زحمتشو بکشید هر دو عکس مال یک مکان و یا یک صخره هستن این صخره در زبان مردم به شتر کمر معروف هستش خیلی خیلی متشکرم از اینکه وقت با ارزشتنو میذارید و کمک میکنید
|
پنج شنبه 20 خرداد1395 - 9:43am |
|
|
jkatler
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 شهریور1394 - 5:59pm پست: 62 محل اقامت: آذربایجان شرقی
|
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیزم. فیلی که پیوست شده حاوی عکس هایی با مضمونی به تر تیب شامل: 1-سنگ سر سربازی که به سمتی نگاه میکنه 2-چند سنگ شتری که با فاصلهی 1 کیلومتر روبروری سنگ سرباز هستند 3-ورودی تونل یا غاری که چند استخوان انسان پیدا شده و روبروی مسیر حرکت شتر هاست 4-سنگ عقابی که به سمت تونل نگاه می کند 5-شمای کلی که روی کاغذ کشیده ام. طبق مطالبی که از کتاب های انجمن خوندم و درآوردم تونل با ید به سمت شترها کنده بشه و جنسش داخل تونله... نظر بزرگواران رو می خواستم ؟ با احترام@};- لینک: http://s6.picofile.com/file/8257957718/New_folder.rar.html
|
چهارشنبه 9 تیر1395 - 3:25pm |
|
|
|