نویسنده |
پیغام |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: آقا خدایش من ردیاب ندارم خدایشم بلد نیستم تا حالام از نزدیک ندیدم . ولی این بنده خدا اینقدر گفت چند نفر بیان این تست انتن ها رو انجان بدن و نتیجه رو بگن زبونش مو در اورد !!خوب شما ها که ادعای دارید این سیستم رو درست کردین و حالا انداختینش فلان جا .مثل مرد این تست رو با انتن ها اول انجام می دادید دیگه نتیجه رم اعلام می کردید. سلام دوست عزیز از ترس اسکالر مسکالر  کسی جلو نمیاد .
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 7:36am |
|
 |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
اخه با این شرط و شروطی که جناب رستم گذاشتن بنظرت میشه این تستها رو انجام داد یانه ما از ایشون اون مدار اصلی که برای خودشون هست و خواستیم گفتیم که حتما مثل اقا حمید عمومیش میکنن بدون منت میدن بچه های کم درامد این انجمن ندادن که هیچ همه مارو کفتار خوندن وفروشنده البته یه چند باری که با جناب کاوشگر تماس تلفنی داشتم وازشون کمک خواستم در مورد ردیاب جناب رستم ایشون با دل اخلاص کمکم کردن در ضمن جناب رستم خودشون میدونن کفتار وفروشنده کیه ایشوت تجربه زیادی در مورد شناخت اینجور ادمها دارن برادر عزیز اگه میخای دست دوستان فقیرتو بگیری روی بحسهای علمی نرو بیمنت مدارتو بزار تا همه استفاده کنیم مثل اقا حمید مگه اقا حمید مدارشو عمومی کردن اینجور مارو کشوند سر بحث علمی از بغال سر خیابون تا مهندس الکترونیک داره مدارشو میسازه دعای خیر همه بدرغه راهشونه اخر کلام.. اگه دنبال مادیات نیستی دست این فقیر فقرا رو مثل خودمو بگیر شاید خدا جای دیگه جبران کنه
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 9:06am |
|
 |
mahan2000
کاربر فعال
|
مهندس حمید سلام داداش لطفا رسیدگی کنید ..منم فردا ی مدار میذارم تو انجمن هرکی استفاده کنه بلا نسبت شما و یه سری از دوستان مرد به کفتار و لاشخور تشبیحش میکنم
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 11:40am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

جناب رستم بکار بردن برخی الفاظ سخیف از جانب شما که در کسوت استادی در این تاپیک محسوب میشین بعید هست و طبیعیه که موجب رنجش خاطر دیگران میشه. اینکه اکثر دوستان از روند کار ناراضی هستن یا نتیجه ای نگرفتن یا توانش رو ندارن و گله میکنن دلیل نمیشه اینطور پاسخ بدین. از سوی دیگه من حتی یک مورد هم نشنیدم از این تاپیک چیزی حاصل شده باشه که جواب رضایت بخشی داده باشه که حالا کسی هم بیاد و ازش سودجویی کنه. فارغ از مسائل فنی قبلا عرض کردم اینجا کلاس درس نیست. اکثر دوستان علاقه مند دنبال چیزی هستن که جواب بده و بتونن در عمل ازش استفاده کنن. طبیعیه که مبانی علمی حتی در صورت وجود و اثبات بدردشون نمیخوره. توی این کار و بخصوص ردیابی نتیجه عملی و تجربی حرف اول و آخر رو میزنه. من موافق هستم که اگر تستی قرار بود توسط دوستان انجام بشه و نشده ؛ کم کاری خودشون بوده. حالا شایدم تست گرفتن نتیجه ای حاصل نشده یا جواب بقدری خوب بوده که نتیجه رو پیش خودشون نگه داشتن! بهرحال با این روند و پس از گذشت بیش از یک سال بعید هست که تا سال دیگه هم نتیجه عینی و مشخصی برای دوستان حاصل بشه. لذا بهتره شما قید اون 10 نفر تستر رو هم بزنین! اگر میخواستن تستهای مدنظر شما رو بگیرن و اعلام کنن تا حالا کرده بودن. پیشنهاد من این هست شما خودتون دستگاه مورد نظرتون رو که جواب داده بسازین و ازش فیلم مشخصی بگیرین که معلوم باشه چطور کار میکنه و در نهایت توسط خودتون یا دوست و همکاری دیگه ساخته بشه و با قیمت مناسب در اختیار دوستان قرار بگیره. اگر هدف جوابگیری هست مطمئنا این روش جواب بهتر و خیلی سریع تری بهمراه داره. وگرنه تاپیک سالها بدون نتیجه ادامه خواهد داشت.
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 3:40pm |
|
 |
mahan2000
کاربر فعال
|
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 4:13pm |
|
 |
rostam
کاربر حرفه ای
|

با سلام دوستان عزیز و به خصوص مهندس حمید گرامی قرار نیست من مداری به دوستان بدم که دمو باشه و یا کارایی خاصی نداشته باشه و هم من و هم شما خوب میدونید که بالای 70 درصد بچه های اینجا مبتدیان هستند و 30 درصد هم فروشنده و چند نفری هم تک و توک تنشون میخاره برای درده سر مثل من گذاشتن یک مدار اینجا کاری نداره مگه خود شما که حاصل چند ماه فکرتون رو اینجا گذاشتید به چه نتیجه ای رسیدید مگه به جز کاسبی درست کردن برای یک سری مرغ عشق (ببخشید بعضی ها به کفتار الرژی دارن مرغ عشق میگیم بهشون از این به بعد) که دارن جونهای مردم رو تیغ میزنن و از این ور هم برای شما سلام و صلوات میفرستن حالا دخالت نکنم تو کار شما صلاح خویش خسروان دانند ولی حمید عزیز اگر قراره مداری اینجا بزارم تا حداقل مطمعن نشم 10 نفر از این بچه های ضعیف رو از دست مرغ عشقها نجات ندادم مداری نمیزارم حالا به خودشون مربوط میشه یا بسم الله رو میگن وتمرکزشون رو میزارن و تست انتنها رو اونقدر انجام میدن تا به نتیجه مطلوب برسن و بفهمن که چرا انتنشون حرکت میکنه مدارش با من یا اینقدر میان و میرن (اگه طبیعی بمیرم 20 سالی هستم خدمتشون) ما هم هستیم حمید عزیز نه من و نه شما نیازی به دستگاه نداریم و هر کس هدفی رو دنبال میکنه موفق باشید
|
سه شنبه 22 تیر1395 - 4:28pm |
|
 |
rostam
کاربر حرفه ای
|
منهم برای شخصیتت ارزش قائلم خیلی زیاد ادم با ارزش 
|
سه شنبه 22 تیر1395 - 4:30pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

البته مطلب من چیز دیگری بود و شما جواب دیگری دادین! ببینید شما میتونی طرحی بصورت دمو ارائه بدی که هم کارایی داشته باشه و هم تامین کننده منافع معنوی و حتی مادی برای شخص شما در "آینده" باشه! حداقل مشخص باشه چیزی هست که کار میکنه و میشه ازش جواب گرفت. نه بحثهای بی حاصل که هر چند وقت یک بار بخواد به درگیری لفظی و طعنه و توهین ختم بشه. مطمئنا برای وجهه خود شما هم این روش خوب نیست. اگر دوستان طرح قوی از شما ببینن خیلی بیشتر روی شما حساب میکنن. نه اینکه شما بگی تست بگیرن و کسی رغبت به انجامش نداشته باشه. در خصوص طرح فلزیابی که بنده ارائه کردم بنظرم ربطی به این موضوع نداره. بهرحال من از نتیجه بلحاظ فنی کاملا راضی هستم و نتیجه به صور مختلف قابل استفاده برای آیندست. این بقول شما مرغ عشقها هم همیشه و در هر صورت وجود دارن و کاریشون نمیشه کرد. وانگهی اونی که با طرح ما به نتیجه خیلی خوبی رسیده و دیگه اصلا اثری هم ازش در انجمن نمیبینید مطمئنا از مجموع این فروشنده ها منفعت مادی بیشتری گیرش اومده!!! حالا ما باید بگیم چرا اینطور شد؟ کاربرد و نتیجه نهایی این دستگاهها برای مصرف کننده فراتر از این هست که بخوایم نگران فروشنده ها باشیم. کلیت این کار بخاطر کسب منفعت مادی انجام میشه. وگرنه کسی صرفا بخاطر تفریح و وقت گذرانی دستگاه دست نمیگیره بره گردش کنه! بنظر من اول باید با همه این مسائل کنار اومد بعد کاری ارائه داد. حالا فروشنده ای هم از طرح استفاده کرد حداقلش اینه که مصرف کننده نهایی دستگاه کارامدی بدستش رسیده. در عین حال شما با گذاشتن اسم خودت و ایجاد محدودیت استفاده میتونی سطح مناسبی از حقوق حداقل معنوی طرح رو برای خودت تضمین کنی همونطور که بنده انجام دادم. پس اگر "خواست" و "توانایی" هر دو در شما وجود داشته باشه نتیجه مناسب براحتی و بی حرف و حدیث حاصل میشه. در خصوص آنتنها هم اگر دوباره بحث داوزینگ و آنتنهای چرخان در کار باشه فکر میکنم وقت خودتون و دیگران رو تلف نکنین بهتر باشه! روی این مدل ردیاب که دهها سال کار شده و نتایج همه مدل دستگاهش مشخصه. من تصور کردم طرح شما مربوط به سیستم گیرنده الکترونیک میشه. وگرنه دیگه بزرگترین دانشمندان دنیا اعتقاد دارن که اصل عملکرد مدل رایج ردیابهای آنتنی بر اساس نیروی ایدئوموتور بدن خود انسان هست و به ذهنیت و ضمیر ناخوداگاه ارتباط داره نه تئوریهای علم فیزیک! وانگهی شما در هر فروشگاه لوازم آزمایشگاهی که تشریف ببرین انواع وسیله اندازه گیری و سنسور برای هر کمیت فیزیکی که تصورش رو بکنین وجود داره. از الکترومغناطیس بگیر تا الکترواستاتیک و امواج رادیویی و غیره. ساده ترینش این هست که شما اعتقاد داری بالاخره از طریقی نیرو به آنتنها وارد میشه! فکر کنم فارغ از منشا نیرو باید حداقل به وارد شدن نیرو معتقد باشین. پس من تست ساده ای رو به شما و دوستان عرض میکنم تا انجام بدین. میتونین از سنسور حساس نیرو که مشابهش در ترازوهای گرمی موجوده و حتی تا صدم گرم وزن رو مشخص میکنه روی آنتنها استفاده کنین. سپس آنتن رو در یک جا توسط چیزی مثل گیره ثابت قرار بدین و ببینین در حالت ردیابی چه نیرویی در اثر حضور فلز وارد میشه. پاسخ نیروی صفر و عدم حرکت آنتنهاست!
|
سه شنبه 22 تیر1395 - 5:20pm |
|
 |
mahan2000
کاربر فعال
|
rostam نوشته است: منهم برای شخصیتت ارزش قائلم خیلی زیاد ادم با ارزش  آفرین این شد ی چیزی قناری 
|
سه شنبه 22 تیر1395 - 6:42pm |
|
 |
هادی مگنت
کاربر فعال
|
مهندس حمید عزیز ممنون از حرف حساب بسیار متینتون
اما درمورد تستی که شما فرمودین آیا حالا بگیم امواج الکترومغناطیس یا الکترواستاتیک یا یون یا هرچی ، وزن دارند؟ میشه با استفاده از سنسور نیروی وزن اندازه گیریشون کرد؟ فکر کنم باید ابزار اندازه گیری مخصوص خودشو بکار برد.
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
سه شنبه 22 تیر1395 - 11:19pm |
|
 |
|