سلام خدمت همه دوستان (موافقان و مخالفان)
قضیه این تایپک و مبحث بسیار جذابش شده قضیه هدایت قوم جاهل توسط پیامبر و تلاش بیش از حدش و انکار روز افزون قومش جاهلش... با عرض پوزش از تمام کسانی که ممکنه بهشون بر بخوره.
اما حقیقت محض رو گفتم. نتونستم بیشتر از این صبر و سکوت کنم و بیخیال باشم. تو ذات من نبود که بیخیال باشم نسبت به بقیه اما کاری کردند که آدم به کل باید خودشو به بیخیالی بزنه تا این انسانهای خیّر و انسان دوست در این میدان به تاخت و تاز خودشون مشغول باشند (همانهایی که جناب رستم عزیز اشاره کردند) و بقیه اونایی هم که چشم به کمکِ بقیه دوختند فقط نظاره گرند تا خدا از غیب بهشون برسونه. بی آنکه کوچکترین تلاشی در خور شان بکنند .
تلاشی که در نهایت سودشو خودشون میبرند. شمایی که دنبال موفقیتی و یه شبه پولدار شدن واقعا نمی ارزه یه خورده به خودت زحمت بدی چیزی که ازت میخوان و برای خودت سودمنده رو انجام بدی؟
ممکنه که درخواست رستم بسیار پیش و پا افتاده باشه اما با قاطعیت تمام بنده از درخواست ایشون حمایت میکنم و اعلام میکنم که تا این درخواست جناب رستم رو پاس نکنید مطمئن باشید در ردیابی رفوزه مطلق خواهید بود.
کاملا این باد رو از سر خود بیرون کنید که با بیخیالی و خوش خیالی بتونید ردیاب بزنید.(البته اگه میخواید ردیاب زن شوید).
اگه سرتون درد نمیکنه بهتره کلا بیخیال ردیابی بشید چونکه با این طرز تفکرتون و با بیخیالی رد شدن از نظریه های جناب رستم و درخواستش مطمئن باشید هیچ موفقیتی نخواهید داشت. البته بحث من سر ردیاب های آنتنی هست.
من حدودا دوسال پیش تقریبا میخواستم همین مسایل که جناب رستم مطرح کردند رو مطرح کنم در تایپک حقایق ردیابی 35 که با دیدن اون برخوردها به کلی پشیمون شدم.
الانم که جناب رستم بسیار استادانه در حال ارائه و آموزش اصول ردیابی درست هستند شما اینطور باهاش رفتار میکنید. چیزی که از همون ابتدا پیش بینیشو کرده بودم و به رستم عزیز هم هشدار داده بودم اما نیت خیرخواهانه ایی که ایشون دارند و بسیار هم قابل تحسینه باعث شد تا این مرحله پیش بیان و اینهمه حرف و حدیث بشنون و تحمل کنند.
من اگه از بچه ها بگذرم و اگه از اونایی که سر رشته ایی از الکترونیک ندارن بگذرم اما حقیقتا از جناب حمید بسیار بسیار متعجبم که چرا نمیخوان یه مطلب علمی جدید رو قبول کنن یا حداقل بخوان تحقیقی در موردش بکنند. و فقط و فقط با توسل به داشته علمیشون و اینکه این مطالب جدید رستم رو جایی ندیده اند مدام بر طبل انکارش بکوبن و خوش خیالهارو با خودش همسو کنند که در مقابل انسان بزرگوراری مثل رستم عزیز بایستند و اینطور ناجوانمردانه به استهزاش بگیرند.
جناب رستم تلاشت و علمت رو می ستایم و امیدوارم موفق باشی هر جا که هستی و هر جا که خواهی رفت.
من قبلا بسیار تلاش نمودم تا طرز فکر بچه ها در مورد ردیابی رو تغییر بدم اما نشد. الانم نمیشه و فکر میکنم تا ابد هم نشه؛ مگه اینکه یه ربات طراحی بشه که براشون همه کار کنه و ردیابی کنه و مثل انسان به حرف بیاد و بگه بیایید اینجا نقطه دقیق دفینه ست.
شاد باشید و پیروز.