نقل قول:
سلام باستان شناس عزیز
اول از همه چیز هدف یکی است ان راه راستی است
هدف کمک کردن به دوستان هست و نظر هر کسی متین
اینکه ما هر سنبل رو به یک دوره تاریخ نسبت بدیم خود جای بحث داره چون نماد حیوانی در بیشتر سکه ها هست
واین موضوع ربطی به نسبت دادن سنبل به دوره خاصی نیست
دلیلشم این هست که مال میتونه شخصی ویا حکومتی باشه
وخیلی معیار های دیگر
برای شناخت سمبل های حیوانی چند چیز خیلی مهم هست اول این که خصوصیات اون حیوان رو بخوبی بدانید
موضوع بعدی این هست حالت قرار گیری سنبل در مکان مورد نظر
در عکس دوست عزیزمون به نظر من به دلیل بالا بودن سر لاک پشت می تونه محل قرار گیری پشت لاک پشت باشه در عین حال این نماد اگر برای دفینه باشه بصورت تک نمیاد ونماد های دیگری هم همراه خود داره ونکته دیگه عکس دوستمون از یک جهت گرفته شده ونیاز به بررسی اطراف اون رو داره و باید جهت های دیگه هم عکس بگیرن
در مورد صحبت شما که تحلیل های من شبیه فلان کس هست خیر من بر حسب تجربیات عملی خودم نظر میدم
و در عین حال توهین به هیچ شخصی نمی کنم و فردی انتقاد پذیری هستم
درود بر شما
بله مهم کمک کردن به دوستان هست ولی کمک درست و در صورتی که شناخت کامل از همه دوره ها و آثار اون دوره داشته باشیم
اتفاقا باید سمبل هر دوره رو کاملا بشناسید چون هر دوره سمبل خاص خودش رو داره که این هم با تحقیق کامل در هنر,باورها,اعتقادات و نفوذ دیگر فرهنگها در اون دوره به دست میاید و همینطور کار و کاوش عملی در سایت های کاوش بصورت رسمی وگرنه نمیدونید با خزانه سکه طرف هستید,گورستان طرف هستید یا دفینه طرف هستیدیا یک اثر هنری
لاک پشت در هزاره دوم قبل از میلاد یک نوع تراش داره ,در هزاره اول قبل از میلاد باز دچار تغییر میشه ,در دوران پارتی بصورت سمبلی مهم و حکومتی در میاد و تا پایان دوران ایران باستان تا ق.اسلام این روند ادامه داره
انتقاد پذیر بودن خیلی خوب هست و حتما باعث پیشرفت شما در این رشته خواهد شد
بنده هم به عنوان برادر کوچکتر در خدمت شما و دوستان هستم و همه تلاشم برای به هدف رسیدن دوستان با روش علمی و درست هست چون اکثر افرادی که وارد این راه میشوند به دلیل فشارهای اقتصادی هست و نباید بذاریم وقت و هزینه کمی که دارند به هدر بره
اگر سخنی از بنده موجب ناراحتی شما شده عذر خواهی میکنم
ایزد یکتا نگهدارتان باد