نویسنده |
پیغام |
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام خدمت دوستان مشکلی در مدار هست که جناب داوود به خاطر این مشکل کانالهاش عوض نمیشه یک مقاومت 10 کیلو نزدیک جایی که سیم های کلید تعویض رنج می خوره فراموش شده شما هم می تونید اونو به مدار اصافه کنید و یا با سیم های کلد زیر ترمینال ببندید بارنگ قرمز دور اون مقاومت خط کسیدم یا حق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 23 مرداد1395 - 6:55pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 23 مرداد1395 - 7:19pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستانی که ساختن سعی کنن در هر دو تقویت کننده از ترانس استفاده کنن استفاده از چک های کوچک رایج مشکل سازه مخصوصا که اگر امپدانس ورودیش کم باشه باعث سوختن ماسفت و یا آی سی میشه موفق باشید یا حق
|
دوشنبه 25 مرداد1395 - 11:37am |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب فریدون مدار جدید رو من با تقویت ماسفت ساختم سوالم اینه که خروجی رو به آنتن L وصل کنم بهتره یا خروجی رو با پروب وصل کنم به زمین و با آنتن خالی ردیابی کنم ؟ اگه به آنتن وصل کنم منفی به یک آنتن و سیم دیگه به آنتن دیگه وصل بشه .
|
دوشنبه 25 مرداد1395 - 12:02pm |
|
|
baran94
کاربر فعال
|
سلام فریدون جان این ترانس ها رو که هسته فریت دارند رو از کجا باید تهیه کرد
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
دوشنبه 25 مرداد1395 - 12:28pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب مهندس رستم و جناب فریدون عزیز من نمیخام ردیاب رستم رو با ردیاب ریفایندر مقایسه کنم یه تست های با ردیاب رستم انجام دادم قبلا ریفایندر رو برای طلا و آهن تست کرده بودم رو هدف قیچی میکرد هدفو رو سطح زمین و در عمق 1.80 تست کردم قشنگ قیچی میکرد و حتی رو فرکانس 5500 فقط رو طلا قیچی میکرد با این ردیاب حتی با آنتن های ریفایندر هم واکنشی صورت نمیگیره من یه اهممتر دیجیتال دارم یکی از رنجاش فکر میکنم مال فرکانس باشه رو رنج نوشته 30MHz خروجی ریفایندر و ردیاب تسلا ناصر رو بهش وصل میکنم با یک هزارم فرکانس نشون میده حالا من کار به اهممتر ندارم سوال من اینه که در تست ردیاب رستم فقط 25.30 یا کمی اینور و اون ور نشون میده .جناب رستم باید اینطور باشه یا برد من مورد داره من هم ورژن قبل و هم ورژن جدید رو مونتاژ کردم
ردیاب تسلا ناصر هم که دقیق 5500 رو 5499 نشون میده .
شاید کل تست های من با اهممتر غلط باشه لطفا نظر دهید .ممنون
|
چهارشنبه 27 مرداد1395 - 9:14am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
baran94 نوشته است: سلام فریدون جان این ترانس ها رو که هسته فریت دارند رو از کجا باید تهیه کرد با سلام دوست عزیز تو بازار جمهوری به فراوانی می تونید هسته و قرقره اونو تهیه کتید بعد از تهیه هسته و قرقره یا باید خودتون سیم پیچی شو انجام بدید یا این که تو همکون بازار یک سری مغازه هایی هست که کار پسچیدن ترانس فورماتور رو انجام می دن یا حق
|
پنج شنبه 28 مرداد1395 - 9:04am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
اما داود عزیز در مورد سوال اول شما خدوتتون عرض کنم که باید خروجی مدار ماسفت هم به ترانس فورماتور بره این نکته رو مورد نظر داشته باشید که ماسفت نسبت به ترانزیستور خیلی حساستره و احتمال سوختنش زیاده بنابراین وجود ترانس فورماتور تو خروجیش با اهم مناسب می تونه خودش محافظتی برای ماسفت باشه ضمن این که بدونه ترانس شما برد خیلی کمی خواهی داشت اما در مورد سوال دوم شما اگر شما با فیوز بیت های گفته شده پروگرام کرده باشید قطعا فرکانس خروجی شما درست خواهد بود اما به این نکته توحه کنید که خروجی مدار دارای یک فرکانس ترکیبی بر پایه 25 هرتزه یعنی این که فرکانس مترها اکثرا دچار خطا خواهند شد که مهم نیست نکته بعدی این که به خاطر نوع فرکانس این مدار دستگاه شما در سنس فلزات جدید ضعبف عمل می کنه و برعکس در سنس فلزات قدیمی یعنی فلزاتی که مدت زیادی زیر خاک مدفون مونده قوی عمل می کنه موفق باشید یا حق
|
پنج شنبه 28 مرداد1395 - 9:21am |
|
|
baran94
کاربر فعال
|
fereidon نوشته است: baran94 نوشته است: سلام فریدون جان این ترانس ها رو که هسته فریت دارند رو از کجا باید تهیه کرد[/quote با سلام دوست عزیز تو بازار جمهوری به فراوانی می تونید هسته و قرقره اونو تهیه کتید بعد از تهیه هسته و قرقره یا باید خودتون سیم پیچی شو انجام بدید یا این که تو همکون بازار یک سری مغازه هایی هست که کار پسچیدن ترانس فورماتور رو انجام می دن یا حق ممنون بابت پاسختون چند سوال دیگه و اون اینکه شماره هسته و قرقره ترانس باید چند باشه ؟ ترانس چه جریانی داشته باشه؟ ولتاژ ترانس چند به چند باشه؟
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
پنج شنبه 28 مرداد1395 - 12:30pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
سلام ممنون جناب فریدون عزیز که جواب سوالهامو دادین .
|
پنج شنبه 28 مرداد1395 - 6:14pm |
|
|
|