Kasran نوشته است:
ممنونم ازتون زنده باشین.
برای قدرت بیشتر چه ماسفتی توصیه میکنید؟
عذر خواه هستم برای تست مدار مشکلی پیش نمیاد اگر از منبع تغذیه 3آمپری استفاده کنم؟
جسارتا امکان نداره که ولتاژ رو در قسمت قدرت این مدار کمی افزایش بدیم؟مثلا به جای 12ولت16ولت بشه من در مدارهای آنالوگ با افزایش ولتاژ افزایش برد رو
داشتم فکر میکنم اگر مقاومتها یک مقدار تغییر کنن این امکان وجود داشته باشه اگه صلاح میدونین من این کار رو انجام بدم البته با کمک شما.
خواهش میکنم.
دوستان از خیلی شماره های مختلف استفاده کردن. بنده از ابتدا عرض کردم زیاد تفاوتی نداره! وقتی همه تنظیمات ممکن در سیستم پالسی در این طرح قابل تنظیم توسط خود شماست ؛ دیگه عملا نقش ماسفت خیلی کمرنگ میشه. لذا اگر از تنظیمات متعارف استفاده کنین همون IRF840 جواب عالی میده. اگر هم خواستین همیشه از عرض پالس بالا استفاده کنین 11NK100 میتونه کمی بهتر باشه.
همیشه یادتون باشه مصرف جریان رو مصرف کننده تعیین میکنه نه منبع تغذیه! بنابراین فقط ولتاژ برای دستگاه اهمیت داره. آمپر از این حیث که برای مصرف کننده کافی باشه مهم هست. پس منبع تغذیه 100 آمپر هم استفاده کنین مشکلی نداره! البته استفاده از هر ادابتور یا منبع تغذیه برای همه فلزیاب ها ایجاد نویز و بی ثباتی و حتی افت برد میکنه. از باطری استفاده کنین خیلی بهتره.
چیزی که شما در انالوگها دیدین اینجا صدق نمیکنه! اگر قدرت نیاز دارین ؛ راهش افزایش جریان عبوری از لوپ هست. طبیعتا وقتی در اون مدارات شما به هیچ چیز دست نمیزنین و فقط ولتاژ پالس رو افزایش میدین ؛ قدرت افزایش پیدا میکنه. ولی در اینجا شما با افزایش تنظیم عرض پالس میتونین به همون نتیجه برسین. کم کردن اهم لوپ هم میتونه تاثیر داشته باشه. ولی فراموش نکنین نتایج سر زمین کاوش ملاک هست وگرنه در تستهای هوایی خیلی کارها میشه کرد! بهرحال این مدار حتی از نظر منطق برنامه دیجیتالش بر اساس ولتاژ رگوله 12 ولت کار میکنه. یعنی هم باید 12 ولت باشه و هم رگوله باشه! وگرنه همه حساب و کتابها به هم میخوره.