انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 7 اسفند1403 - 4:42am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 551 , 552 , 553 , 554 , 555 , 556 , 557 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بازم سپاس :ymhug:

اجازه بدید من هم یه تشکر از دوست خوبم پارسا داشته باشم زیرا تنها کسی بودن که برای ترجمه مقاله اعلام آمادگی کردند!!
سپاس از ایشان :x

دوشنبه 23 آبان1395 - 12:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود
دوستان همین الان یه عکس دوستم از تست جدید روی مکانی که قبلا عرض کردم (چاله دست ساز خودم) فرستاد که باز هم چاله و تونل کوچک را نشون داده سعی میکنم فایل پروژه را تهیه کنم ارسال کنم .
الان تنها نکته ایی که ذهنم را مشغول کرده اون تیکه فلز هست . دوبار به صورت مربع توی اسکن نقطه ایی مشخص شده ولی بیشتر فکر میکنم تونل افقی باشه .
عمق چاله دومتر .
فاصله پراپها نیم متری بوده.
تونل به طول نیم متر در 80 سانت در پایین چاله
اسکن قبلی یک متری بوده که فقط یه نقطه مربعی نشون داده . با کم شدن فاصله پراپها دقت بالاتر رفته.
از شماره 18 تا 21 گودال و در انتهای آن همان مربع آبی تونل

اشراف به نرم افزار کار راحتی نیست الان من میدونم زیر محل مورد اسکن چاله و تونل هست ولی در یه مکان برای کاوش با این روش نمیشه از زیر زمین مطمن شد . نیاز به روشی دقیق برای تحیلل تصاویر هستیم.
دوستان موقع کار با سورفر حتما از نمودار برداری vector map کمک بگیرید ممکنه رنگبندی خیلی کمک نکنه ولی بهم ریختگی بردارها نشونه خوبی هستش این مورد را توی چندین اسکن دیدم.
پیروز باشید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 24 آبان1395 - 10:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تشکر دوست عزیز کار بزرگی انجام دادید

دوشنبه 24 آبان1395 - 12:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

عرض سلام

میخوام چند مورد رو به دوستانی که در مورد این سیستم فعالیت میکنند توصیه کنم.

در مورد مدارش اگر بدون تقویت استفاده میکنید مطمئن باشید که فقط خاک سطحی رو اسکن خواهید کرد فکر نکنم بیشتر از فوقش یک متر بتونه اسکن کنه.
برای حل این مشکل حمید جان پیشنهادی دادن که تا حدودی سیستم رو تقویت میکنه. اما پیشنهاد من استفاده از مدار سوئیچینگ پاور با دوبل ولتاژ 35 ولت هستش. و با استفاده از آی سی opa445 که در بازار نیز موجوده (امیدوارم به سرنوشت lf357 دچار نشه) با استفاده از این آپ آمپ ماکزیمم ولتاژ رو میتونیم به زمین ارسال کنیم و در نتیجه به عمق زیادی دست یابیم. در این روش آی سی 7660 از مدار حذف میشه. و گین رو هم میشه از حداقل مقدارش استفاده کرد.
یک نکته مهم دیگه اینکه حتما از کریستال 3.6864 استفاده شود. برای به صفر رساندن خطای ارتباط پورت سریال.

در مورد اسکن از زمین روش ونر بدون تغییر در فاصله پرابها و اسکن بعدی به موازات پرابها در یک امتداد سپس برگشت از پایین و تکرار آن. و برای اسکن عمقی روش ونر شلامبرگر بهترین روش هستش.

در مدار چون از روی c2 - p2 به مقدار ولتاژ c1 - p1 میرسه پس مهم اینه که همیشه در اسکن c1 در کنار p1 و c2 در کنار p2 در زمین فرو بره. اگر برعکس شود دیتای دریافتی قرینه خواهد شد و اسکن کاملا اشتباه خواهد شد. ( طبق یک تست ساده میشه به این نتیجه رسید)

در ضمن روش مربعی به نظر من به جاییکه برای اولین بار میخواهیم اسکن بگیریم و حداقل به بود و نبود چیزی پی ببریم بهترین گزینه و سریعترین هستش.

موفق باشید

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

دوشنبه 24 آبان1395 - 6:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:
عرض سلام

میخوام چند مورد رو به دوستانی که در مورد این سیستم فعالیت میکنند توصیه کنم.

در مورد مدارش اگر بدون تقویت استفاده میکنید مطمئن باشید که فقط خاک سطحی رو اسکن خواهید کرد فکر نکنم بیشتر از فوقش یک متر بتونه اسکن کنه.
برای حل این مشکل حمید جان پیشنهادی دادن که تا حدودی سیستم رو تقویت میکنه. اما پیشنهاد من استفاده از مدار سوئیچینگ پاور با دوبل ولتاژ 35 ولت هستش. و با استفاده از آی سی opa445 که در بازار نیز موجوده (امیدوارم به سرنوشت lf357 دچار نشه) با استفاده از این آپ آمپ ماکزیمم ولتاژ رو میتونیم به زمین ارسال کنیم و در نتیجه به عمق زیادی دست یابیم. در این روش آی سی 7660 از مدار حذف میشه. و گین رو هم میشه از حداقل مقدارش استفاده کرد.
یک نکته مهم دیگه اینکه حتما از کریستال 3.6864 استفاده شود. برای به صفر رساندن خطای ارتباط پورت سریال.

در مورد اسکن از زمین روش ونر بدون تغییر در فاصله پرابها و اسکن بعدی به موازات پرابها در یک امتداد سپس برگشت از پایین و تکرار آن. و برای اسکن عمقی روش ونر شلامبرگر بهترین روش هستش.

در مدار چون از روی c2 - p2 به مقدار ولتاژ c1 - p1 میرسه پس مهم اینه که همیشه در اسکن c1 در کنار p1 و c2 در کنار p2 در زمین فرو بره. اگر برعکس شود دیتای دریافتی قرینه خواهد شد و اسکن کاملا اشتباه خواهد شد. ( طبق یک تست ساده میشه به این نتیجه رسید)

در ضمن روش مربعی به نظر من به جاییکه برای اولین بار میخواهیم اسکن بگیریم و حداقل به بود و نبود چیزی پی ببریم بهترین گزینه و سریعترین هستش.

موفق باشید

سلام دوست عزیز
اگه زحمتی نیست طف کنید مدارتقویت شده شو برا استفاده من و سایر دوستان قرار بدید.
یه سوال هم دارم
و اون اینکهc1 ,p1 کنار هم قرار میگیرند و ربروشون c2,p2 . یعنی روبروی p2 , c1 قرار میگیره یا c2 .
یه توضیحی در این باره بدید.ممنون میشم

فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !

چهارشنبه 25 آبان1395 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینکه مدار استاندارد فقط خاک رو بطور سطحی اسکن میکنه کاملن غلط هست..
مطمئنن سازنده فقید انقدرام بیکار نبوده!!
اوایل همین تاپیک تا همین اواخر هم مدارک زیادی وجود داره که تا هشت الی نه متر هم دقیق اسکن کرده..
اما اگه نیاز به عمق بیشتر دارید میتونید از مدار تقویت شده که دوستان زحمتشو قبلن کشیدن استفاده کنید که بطور تئوری حداقل دو برابر مدار استاندارد میتونه عمقزنی داشته باشه.

چهارشنبه 25 آبان1395 - 1:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

Hi friends
look at please
http://forum.jokerdedektor.com/geomanye ... stivmeter/

چهارشنبه 25 آبان1395 - 2:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
من نه خصومتی با کسی دارم و نه در انکار این سیستم. ولی با کمی دقت و بررسی سیستمهای دیگر میشه این نتیجه رو گرفت که با ولتاژ + - 5 ولت نمیشه به عمق مطلوبی دست یافت. در صورتیکه در سایر دستگاههای شرکتی معتبر طبق خصوصیات سیستم و نیز در فایلی که یکی از دوستان آپ کرده بود ولتاژ تا 90 ولت استفاده میشه.
که با استفاده از این ولتاژ میشه فاصله پرابها رو از همدیگه افزایش داد و در نتیجه به عمق بیشتر دست یافت شاید 20 متر یا بیشتر.

در ضمن اشارهای هم کردم که حمید عزیز قبلا زحمت تقویت سیستم رو کشیدن و پیشنهاد دادن و سایر دوستان هم بکار بردند.

شما زحمت ترجمه فایل رو انجام دادید ممنون ازتون. منم خواستم یکم کمکی کرده باشم شاید بشه بهتر ازش نتیجه گرفت. موردهای خیلی جزیی تغییرات بزرگی در نتیجه عمل میدهند.

ممنون

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

چهارشنبه 25 آبان1395 - 3:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهش میکنم دوست عزیز..
ولی بجای اضهار نظر غیر علمی و تجربی بهتره که به سادگی همه چیز رو زیر سوال نبریم!!
نه تنها کمکی نمیکنه بلکه میتونه انرژی منفی بجا بگذاره..
خصوصن که در اینمورد علاوه بر مدارک علمی معتبر مستندات تجربی کاملن معتبری هم وجود داره..

اما اینکه چرا دستگاههای شرکتی از ولتاژهای بالاتری استفاده میکنند شاید مربوط به تکنولوژی پیشرفته تر این دستگاهها باشه که با توجه به نرم افزار اختصاصی کار رو سریعتر بشه انجام داد!
و در نهایت هر مداری محدودیتهایی هم داره..
(مو شکافی دقیق این موضوع رو میسپارم به دوستان کارشناس و استاد حمید گرامی)

بهرحال اونچه که ازین پس میتونه کمک کننده باشه برامون مطالعه و تمرین و کسب تجربه و انتقال یافته ها به یکدیگر هست،نه اینکه این دستگاه چقدر توانایی داره یا نداره که دیگه کاملن خارج از موضوع هست.

با سپاس از شعور بالای همگی @};-

چهارشنبه 26 آبان1395 - 4:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر دوستان
دوست گرامی آقا هادی درسته که دستگاه با ولتاژ 5 ولت کار میکنه ولی قدرت نفوذ امواجش زیاده . برای افزایش عمق نیازی به تقویت کردن مدار نیست . نحوه پراپزنی با این دستگاه رابطه مستقیم داره با عمق نفوذ امواج.
اگر مطالب تاپیک را مطالعه فرمایید میبینید بسیاری از دوستان توانستن بدون تقویت هم اسکن از عمق بالای 5 بگیرند.
اسکن یک متری اصلا ارزش این را نداشته که جان بکر بخواد بخاطرش این مدار را طراحی کند .
سلکتور gain باعث افزایش نفوذ میشه و عمق بیشتری هم به ما میده . حال اگر بیاییم دستگاه را تقویت کنیم ولی برای جلوگیری از بی ثباتی دستگاه مجبور باشیم سلکتور را در حالت کم قرار بدهیم که با این حساب کلا لقمه را دور سر خودمان چرخانده ایم.
قبلا دستگاهی ترک دیدم اگر اشتباه نکرده باشم بنام 200a miner روش کارش هم خیلی شبیه این دستگاهه . کافی بود اپراتور بصورت ونر از روی هدف دوبار به صورت عمودی و افقی اسکن بگیرد که با افزایش یا کاهش اعداد پی بوجود حفره یا فلز میبرد.فاصله پراپها با هم مساوی بود که هر چقدر فاصله بیشتر میشد عمق بالاتر می رفت.
یه روش دیگه هم داشت که پراپها ی c1 p1 روی فریم نصب میشدن و c2 , p2 با فاصله از فریم روی زمین نصب میشدن و فریم را با فواصل نیم متری جابجا می کردن و تا عمق حدودا سه متر را میزد .باکس دستگاه شبیه مولتی متر بود. داخل یک کیف همراه متعلقات.
با یک مهندس زمین شناسی راجع به دستگاه صحبت کردم ایشان گفتن در تحلیل نرم افزاری حتما از توپوگرافی استفاده کنید و قسمت نقشه برداری vector map.
به گفته ایشان این دستگاه ابزار مناسبی برای شناسایی حفره و تونل میباشد . فقط در تشخیص نرم افزاری به دو نکته بالا حتما توجه کنید و به قسمت سه بعدی اکتفا نکنید چونکه برای کم بودن دیتایی که از دستگاه شما میگیرد ممکن است خطای زیادی در تشکیل تصویر سه بعدی ایجاد بشود و خروجی ایده ال نباشد.

چهارشنبه 26 آبان1395 - 10:27am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 551 , 552 , 553 , 554 , 555 , 556 , 557 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 20 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure