انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:14am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131 , 132 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

zakari نوشته است:
کریستال دستگاه را نصب نکنید وولتاژخروجی را اندازه بگیرید باید صفر باشد اگه صفر نبود یعنی مدار شما خود نوسان سازی داره که باید این خود نوسان سازی را از بین ببرید چون سبب ناپایداری دستگاه میشه برای صفر کردن ولتاژ باید

سلام و عرض ادب @};-
دوست گرامی میشه یبار دیگه روش ولتاژ گیری این مدار رو توضیح بدید یعنی دقیق پرب منفی و مثبت ولتمتر ب کدام نقاط مدار بزنیم ؟؟ ممنون بابت وقتی که میذارین @};-

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

دوشنبه 1 آذر1395 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahan2000 نوشته است:
zakari نوشته است:
کریستال دستگاه را نصب نکنید وولتاژخروجی را اندازه بگیرید باید صفر باشد اگه صفر نبود یعنی مدار شما خود نوسان سازی داره که باید این خود نوسان سازی را از بین ببرید چون سبب ناپایداری دستگاه میشه برای صفر کردن ولتاژ باید

سلام و عرض ادب @};-
دوست گرامی میشه یبار دیگه روش ولتاژ گیری این مدار رو توضیح بدید یعنی دقیق پرب منفی و مثبت ولتمتر ب کدام نقاط مدار بزنیم ؟؟ ممنون بابت وقتی که میذارین @};-

پراپ منفی به منفی باطری ( زمین مدار ) و پراپ مثبت به پایه سه ایسی 1
فبل از نصب کریستال ولتاژ باید صفر شه که بت خازن های C13 , C14 باید تظیم بشه .
بعد نصب کریستال ولتاژ این نقطه باید بین 5-6 باشه که با خازن های C2 C3 C4 باید تنظیم بشه !
به همین سادگی ~O)

در هر دو مورد هم توجه کن که با زیاد کردن ظرفیت خازن ولتاژ هم بیش تر میشه و بر عکس
موفق باشی دوست عزیز @};- :ymapplause:

دوشنبه 1 آذر1395 - 11:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب ذاکری یه جای کار ایراد داره یا من متوجه نمیشم.زمانی که من کریستال رو خارج میکنم ولتاژ دارم.یا تغییر خازن های 13 و 14 ولتاژ صفر میشود.و سپس با تغییر خازن های 2.3.4 ولتاز افزایش و بین 5 تا 6 قرار میگیره آیا زمانی که ولتاژ رو صفر کردیم کریستال رو نصب کنیم و خازن های 2.3.4 رو تغییر بدیم یا خیر اصلا کار کریستال این وسط چیه؟

سه شنبه 1 آذر1395 - 1:43am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

As several new members of this forum have asked me privately tips for building my LRL want to do a little summary about its construction and calibration.
The quartz and TR1 constitute the internal oscillator, TR2 is the mixer to which the 8Mhz signal arrives along with the "phenomenon" picked up by the antenna. TR2, TR3 and TR4 are the high gain amplifier, TR5 takes the signal (rectified by diodes) with high impedance and on the emitter there is the signal with low impedance. R15, R16, C17 and C18 are a low pass filter that cancels signal residues at 8 Mhz. I repost schematic and PCB. It's better to use a double face PCB, on one side we sold the components and the other side there is the shield
connected to ground, to avoid self oscillations. It's preferable to use transistors type BC...C because the high beta (gain), I use BC183C because I have a lot but work well also BC549C, BC109C, BC239C and others. All sensor stage is powered by 12V stabilized. For the first test do not connect quartz then look at out point, the DC voltage must be 0V. If not the stage is self oscillating then you must decrease the gain by changing C13 and C14 (from 560pF to 470pF or less) until there are no more oscillations. Now connect quartz and measure out voltage, if the voltage is yet 0 you have to control the emitter of TR1, if the oscillator is ok it must be a 8Mhz signal of few volts peak to peak, otherwise change C1, for example from 330pf to 470pF or more. Signal out is better in the range 5-6V, if it is more then 6V you have to decrease C2,C3 and C4, sometimes it's sufficient the parasitic capacitance of PCB (removing C2, C3 and C4) or you can use instead of C2-C3-C4 two wires of about 6 cm twisted between them. If signal out is less than 5V you have to increase c2-C3-C4, for example if you use only C2 you have 1pF, if you use only c3-C4 connected in series you have 0.5 pF and so. To test if everything is ok touch the antenna and the out must decrease (100 - 200 mV or more). The target is signaled by an increase of the output voltage.
I want to add that the sensor stage is very sensitive and must maintain his development away from electromagnetic sources of interference. The same measuring instruments affect the function. I recommend using the oscilloscope only to control the operation of the oscillator, but not use it to measure the amplitude of the signal on the collector of TR3 and TR4, as this will radically change the output signal. The only useful measure without "side effects" it's the DC voltage at output of sensor stage. A useful indicator of good functioning is that the DC output is stable, but if there is superimposed an oscillation of a few hertz or more this means that there is a self-oscillation. I want to mention in passing that this LRL, in the first version, was a RF sniffer that self oscillated, but the output was stable and, quite by accident, I realized that functioned as LRL.
L1/C10 is pass band filter, if you remove L1/C10 or change values (more than 3 turns or less than 2 turns) the lrl don't work. The 8Mhz signal is somehow modulated by the "phenomenon" and this may vary from 3 to 10 Mhz. I can even add that frequencies of about 60 kHz do not work.
Much as regards the box, I always use plastic (easier for me to work) but I would think the wood is suitable, since there is not involved static electricity.

سه شنبه 2 آذر1395 - 7:09am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ببخشید دوستان متن انگلیش فرستادم . حرفای فرانکو درباره کالیبره کردن دستگاه .و ساخت

سه شنبه 2 آذر1395 - 7:13am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان عزیزی که تو طراحی pcb ماهر هستن اگه امکانش هست یه pcb دو قسمته واسه این مدار طراحی کنن البته قسمت سنسور میشه از pcp فرانکو استفاده کرد.در کل به نظر من فرانکو با یه قصد ی اومد دیسپلی رو از سنسور دور کرده !!!

سه شنبه 2 آذر1395 - 7:20am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان عزیزی که تو طراحی pcb ماهر هستن اگه امکانش هست یه pcb دو قسمته واسه این مدار طراحی کنن البته قسمت سنسور میشه از pcp فرانکو استفاده کرد.در کل به نظر من فرانکو با یه قصد ی اومد دیسپلی رو از سنسور دور کرده !!!

سه شنبه 2 آذر1395 - 7:22am
کاربر فعال
کاربر فعال

As several new members of this forum have asked me privately tips for building my LRL want to do a little summary about its construction and calibration.
The quartz and TR1 constitute the internal oscillator, TR2 is the mixer to which the 8Mhz signal arrives along with the "phenomenon" picked up by the antenna. TR2, TR3 and TR4 are the high gain amplifier, TR5 takes the signal (rectified by diodes) with high impedance and on the emitter there is the signal with low impedance. R15, R16, C17 and C18 are a low pass filter that cancels signal residues at 8 Mhz. I repost schematic and PCB. It's better to use a double face PCB, on one side we sold the components and the other side there is the shield
connected to ground, to avoid self oscillations. It's preferable to use transistors type BC...C because the high beta (gain), I use BC183C because I have a lot but work well also BC549C, BC109C, BC239C and others. All sensor stage is powered by 12V stabilized. For the first test do not connect quartz then look at out point, the DC voltage must be 0V. If not the stage is self oscillating then you must decrease the gain by changing C13 and C14 (from 56
سلاک اینم ترجمه متن فرانکو
به عنوان اعضای جدید این انجمن خواسته اند من خصوصی راهنمایی برای ساخت و ساز LRL من می خواهم به انجام خلاصه کمی در مورد ساخت و ساز و کالیبراسیون آن است.
کوارتز و TR1 نوسان ساز داخلی را تشکیل میدهند، TR2 میکسر که سیگنال 8Mhz می رسد همراه با "پدیده" توسط آنتن برداشت است. TR2، TR3 و TR4 هستند تقویت کننده با گین بالا، TR5 طول می کشد سیگنال (تصحیح شده توسط دیود) با امپدانس بالا و در امیتر است که سیگنال با امپدانس پایین. R15، R16، C17 و C18 یک فیلتر پایین گذر که لغو باقی مانده سیگنال در 8 مگاهرتز می باشد. من مجدد شماتیک و PCB. بهتر است به استفاده از یک PCB دو صورت، در یک طرف ما اجزای فروخته و از طرف دیگر است که سپر وجود دارد
متصل به زمین، برای جلوگیری از نوسانات خود. این ترجیح به استفاده از ترانزیستور نوع قبل از میلاد ... C به این دلیل که بتا بالا (افزایش)، من با استفاده از BC183C چون من یک مقدار زیادی اما به خوبی کار می کنند نیز BC549C، BC109C، BC239C و دیگران است. همه مرحله سنسور توسط 12V طراحی تثبیت شده است. برای اولین آزمایش انجام کوارتز سپس در نقطه نگاه کنید وصل کنید، ولتاژ DC باید 0V باشد. اگر نه مرحله خود نوسان است پس باید افزایش با تغییر C13 و C14 (از 560pF به 470pF یا کمتر) کاهش تا زمانی که هیچ نوسانات بیشتر وجود دارد. حالا کوارتز اتصال و اندازه گیری از ولتاژ، اگر ولتاژ هنوز 0 شما باید به کنترل امیتر TR1، اگر نوسانگر خوب است باید آن را یک سیگنال 8Mhz از چند ولت پیک تا پیک می باشد، در غیر این صورت به تغییر C1، برای مثال از 330pf 470pF یا بیشتر. سیگنال های خارج در محدوده 5-6V بهتر است، اگر آن را بیش از 6V شما را مجبور به کاهش C2، C3 و C4 است، گاهی اوقات آن را به اندازه کافی ظرفیت انگلی PCB (از بین بردن C2، C3 و C4) و یا شما می توانید به جای استفاده از C2 -C3-C4 دو سیم از حدود 6 سانتی متر پیچیده بین آنها است. اگر سیگنال را کمتر از 5V است که شما باید برای افزایش C2-C3-C4، برای مثال اگر شما با استفاده از تنها C2 شما 1PF، اگر شما با استفاده از تنها C3-C4 متصل در سری شما 0.5 بورس اوراق بهادار و غیره. برای تست اگر همه چیز OK را لمس کنید آنتن است و خارج باید کاهش (100 - 200 ولت یا بیشتر). هدف این است که با افزایش ولتاژ خروجی انجام میشود.
من می خواهم برای اضافه کردن که مرحله سنسور بسیار حساس است و باید توسعه خود را به دور از منابع الکترومغناطیسی تداخل حفظ کند. ابزار اندازه گیری همان تابع را تحت تاثیر قرار. من پیشنهاد می کنم با استفاده از اسیلوسکوپ تنها به کنترل بهره برداری از نوسان ساز، اما نه استفاده از آن برای اندازه گیری دامنه سیگنال در جمع از TR3 و TR4، به عنوان این دگرگون شود، سیگنال خروجی. تنها اقدام مفید و بدون "عوارض جانبی" آن را به ولتاژ DC در خروجی مرحله سنسور است. یک شاخص مفید از عملکرد خوب این است که خروجی DC پایدار است، اما اگر سوار است نوسان از چند هرتز یا بیشتر به این معنی است که یک نوسان خود وجود دارد. من می خواهم به ذکر است در حال عبور است که این LRL، در نسخه اول، معتاد به انفیه RF که خود نوسان بود، اما خروجی پایدار بود و، کاملا تصادفی، متوجه شدم که به عنوان LRL عمل.
L1 / C10 پاس فیلتر باند است، اگر شما حذف L1 / C10 یا ارزش تغییر (بیش از 3 نوبت یا کمتر از 2 نوبت) در LRL کار نمی کند. سیگنال 8Mhz است به نحوی که توسط "پدیده" مدوله شده و این ممکن است از 3 تا 10 مگاهرتز است متفاوت باشد. من حتی می توانید اضافه کنید که فرکانس حدود 60 کیلو هرتز کار نمی کند.
خیلی با توجه به اینکه کادر، من همیشه پلاستیکی استفاده کنید (برای من راحت تر به کار) اما من فکر می کنم چوب مناسب است، از زمان وجود الکتریسیته ساکن درگیر نیست.

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

سه شنبه 2 آذر1395 - 9:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پوریا نوشته است:
جناب ذاکری یه جای کار ایراد داره یا من متوجه نمیشم.زمانی که من کریستال رو خارج میکنم ولتاژ دارم.یا تغییر خازن های 13 و 14 ولتاژ صفر میشود.و سپس با تغییر خازن های 2.3.4 ولتاز افزایش و بین 5 تا 6 قرار میگیره آیا زمانی که ولتاژ رو صفر کردیم کریستال رو نصب کنیم و خازن های 2.3.4 رو تغییر بدیم یا خیر اصلا کار کریستال این وسط چیه؟

بله زمانی که ولتاژ را صفر کردید کریستال را نصب کنید و خازن های 2.3.4را تغییر بدید تا ولتاژحدود 5 را داشته باشید

سه شنبه 2 آذر1395 - 10:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب پوریا

زمانی که کریستال را از مدار خارج میکنید اگه ولتاژ تو خروجی داشته باشید یعنی مدارتون حالت خود نوسان سازی داره که این تو کارکرد مدار اخلال ایجاد میکنه که باید از بین بره ومدار فقط با موج کریستال که به عنوان موج حامل جهت مدلاسیون موج ورودی از محیط استفاده بشه

سه شنبه 2 آذر1395 - 10:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131 , 132 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 133 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure