نویسنده |
پیغام |
blueman
کاربر فعال
|
سلام
الان ولتاژ پایه سوم ترانزیستور اول من ۵.۳۰ ولت هست
و تمام تست ها رو هم خوب جواب میده
الان یعنی توی بیابون این چراغاش روشن بشه
یعنی پولدار میشیم!!
خخخخخخخخخخ
|
چهارشنبه 3 آذر1395 - 12:20pm |
|
|
blueman
کاربر فعال
|
اگه امکان داره به ما پیام خصوصی دادن رو یاد میدهید
والا بخدا بلد نیستیم میخوایم یاد بگیریم
|
چهارشنبه 3 آذر1395 - 12:23pm |
|
|
p00rr11a
کاربر فعال
|
سلام دوستان اندازه اخرین pcb رو میشه بگین چند در چنده؟ ینی باید چند در چند پرینت بگیریم اگه امکانش هست اخرین pcb و اخرین تغییرات رو تا امروز ذکر کنید ممنون از همکاریتون
|
چهارشنبه 3 آذر1395 - 12:38pm |
|
|
blueman
کاربر فعال
|
عجب مداریه این فرانکووو
یعنی حیرت انگیز میکنه آدم رو
مرزهای علم رو تکان داد اصلا
به همتون پیشنهاد میکنم که فرانکو رو با بهترین قطعات بسازید
چون مداریه که معلوم نیست چی رو میزنه یا نمیزنه
بیرون ببرید چندجا
امکان نداره جای رو براتون نزنه
من خودم باهاش دیشب
ظرف کمپوت گیر آوردم
خونه هم سیم برق و آبگرمکن و یخچال باهاش میزنم
من الان الان نقطه ای که هستم نسبت به این مدار
بین ایمان داشتن و نداشتن هست
امیدوارم تکلیفش مشخص بشه
واقعا مدار و کارکرد عجبی داره
|
پنج شنبه 4 آذر1395 - 11:31am |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
دوست من این مدارو من دوتا ورژنشو ساختم اصلا اینجورنیس,ک شما میگی..مگه میشه یخچالو ابگرمکن رو بزنه؟؟؟حتما ی جایی از کارتون ایراد داره ومقاومتارو اشتباه جاگذاری کردید
|
پنج شنبه 4 آذر1395 - 1:13pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: دوست من این مدارو من دوتا ورژنشو ساختم اصلا اینجورنیس,ک شما میگی..مگه میشه یخچالو ابگرمکن رو بزنه؟؟؟حتما ی جایی از کارتون ایراد داره ومقاومتارو اشتباه جاگذاری کردید هر چیزی که توش موتور الکتریکی داشته باشه یا تو یه شرایط خاص و تو دما بالا باشه دستگاه میتونه سنس کنه ولی مورد دوم شرایط خاصی میطلبه !!
|
پنج شنبه 4 آذر1395 - 1:55pm |
|
|
blueman
کاربر فعال
|
والا من نمیدونم چی رو میگیره ولی توی خونه من این چیزا رو باهاش میگیرم
و بیرون هم باهاش قوطی کمپوت پیدا کردم
و با فلزیاب هم نقطش کردم
از عمق نیم متری با یه چراغ ثابت
حالا مدار من نرماله یا بیماره یا خرابه رو نمیدونم
اصلا ردیاب یا یونیاب علمی هست یا خیر رو هم نمیدونم Pcb کی خوب هست یا بد رو هم نمیتونم بگم و نمیدونم
ولی من pcb آقا پیام رو ساختم و سلف سه دورم هم سیم نیم مسی لاکی هست
و ترانزیستورم هم bc549c اصلی با hef 580 هست ولومم هم پانصد نیست بلکه یک مگ هست و رگلاتور هم ننداختم انتنم هم جنس پاناسونیک اصلی های قدیمی هست
بعضی نکات رو باید بگم راجبه این مدار که بدونیم
اول اینکه حتما این مدار ولتمتر دقیق با سه یا چهار رقم اعشار نیاز داره که به پایه هفت ایسی اول وصل بشه
دوم اینکه شما فکر میکنید که این مدار رو مثلا با یه دست ه بیست سانتی بگیرید مدار حساسیت خودش رو خواهد داشت که این واقعا غلط هست
این مدار با گوشی موبایل از دو یا سه متری چراغ اولش روشن میشه ولی وقتی ولتمتر میگذاری رو پایه هفت تاز میفهمی که گوشی از دوازده متری روی این مدار به راختی تاثیر میگذار و دست انسان هم راحت از نیم متری تاثیر میگذاره
دروغ این مدار در چراغ هاش هست
شما باید باتغییر ولتاژ در مدار قبل از حتی روشن شدن کامل چراغ اول رد جا رو بزنید
|
پنج شنبه 4 آذر1395 - 4:28pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
blueman نوشته است: والا من نمیدونم چی رو میگیره ولی توی خونه من این چیزا رو باهاش میگیرم
و با فلزیاب هم نقطش کردم
اصلا ردیاب یا یونیاب علمی هست یا خیر رو هم نمیدونم Pcb کی خوب هست یا بد رو هم نمیتونم بگم و نمیدونم
و ترانزیستورم هم bc549c اصلی با hef 580 هست ولومم هم پانصد نیست بلکه یک مگ هست و رگلاتور هم ننداختم انتنم هم جنس پاناسونیک اصلی های قدیمی هست
اول اینکه حتما این مدار ولتمتر دقیق با سه یا چهار رقم اعشار نیاز داره که به پایه هفت ایسی اول وصل بشه
دوم اینکه شما فکر میکنید که این مدار رو مثلا با یه دست ه بیست سانتی بگیرید مدار حساسیت خودش رو خواهد داشت که این واقعا غلط هست
این مدار با گوشی موبایل از دو یا سه متری چراغ اولش روشن میشه ولی وقتی ولتمتر میگذاری رو پایه هفت تاز میفهمی که گوشی از دوازده متری روی این مدار به راختی تاثیر میگذار و دست انسان هم راحت از نیم متری تاثیر میگذاره
شما باید باتغییر ولتاژ در مدار قبل از حتی روشن شدن کامل چراغ اول رد جا رو بزنید دوست من شما اولا ک سلفتونو اشتباه پیچیدید ۳دورسیم ۱میل استفاده کنیدب احتمال زیاد مشکل مدارتون حل میشه
|
پنج شنبه 4 آذر1395 - 5:12pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: blueman نوشته است: والا من نمیدونم چی رو میگیره ولی توی خونه من این چیزا رو باهاش میگیرم
و با فلزیاب هم نقطش کردم
شما باید باتغییر ولتاژ در مدار قبل از حتی روشن شدن کامل چراغ اول رد جا رو بزنید دوست من شما اولا ک سلفتونو اشتباه پیچیدید ۳دورسیم ۱میل استفاده کنیدب احتمال زیاد مشکل مدارتون حل میشه کاوه جان چه فرقی داره !! سیم .5 با 1 تو این سلف ؟؟
|
پنج شنبه 4 آذر1395 - 8:08pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
PAYAM20 نوشته است: kاوه نوشته است: blueman نوشته است: والا من نمیدونم چی رو میگیره ولی توی خونه من این چیزا رو باهاش میگیرم
و با فلزیاب هم نقطش کردم
این مدار با گوشی موبایل از دو یا سه متری چراغ اولش روشن میشه ولی وقتی ولتمتر میگذاری رو پایه هفت تاز میفهمی که گوشی از دوازده متری روی این مدار به راختی تاثیر میگذا و دست انسان هم راحت از نیم متری تاثیر میگذاره
شما باید باتغییر ولتاژ در مدار قبل از حتی روشن شدن کامل چراغ اول رد جا رو بزنید دوست من شما اولا ک سلفتونو اشتباه پیچیدید ۳دورسیم ۱میل استفاده کنیدب احتمال زیاد مشکل مدارتون حل میشه کاوه جان چه فرقی داره !! سیم .5 با 1 تو این سلف ؟؟ م خدمت شما عرض کنم ک خوذ فرانکوهم گفته ک سلف مورد تاییدش س دور سیم ۱میل هستش ولی باتوجه ب منطقه ی جغرافیایی باید مقدار خازنا وسلفا بهینه بشن ک یادتون باشه اقا محسن هم بهش اشاره کردن...درکل سیم نیم تو این مدار کارایی نخاهد داشت واگه پیشنهادی دارید حتما از طرف خودتون تجربه و جواب داده باشه بهتره...
|
پنج شنبه 4 آذر1395 - 9:57pm |
|
|
|