انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:17am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رویا نوشته است:
عجب :-w
همه مدارا یجورایی تو عملکرد فرق میکنن مدار من با آنتن تلسکوپی لامپ کم مصرفو از بیست سانتی میگیره و تلوزیونای قدیمیو از سی سانتی ;;) با یه ال ای دی سنس میکنه .
ترانزیستورام bc237b به نظر تون با bc549c تعویض کنم ؟؟؟ ;)

hfe min ترانزیستور شما 200. در صورتی که حد اقل hfe برای مدار 420 .
اگه از ترانزیستور 549c استفاده کنید نتایج واقعا قوی تری بدست میاد .
موفق باشی

جمعه 5 آذر1395 - 3:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

عزیزانم عرض ادب

از همه شما ممنونم بابت انرژی گرمتان امیدوارم همیشه پیروز باشید

من قبل از این دو مدار فرانکو دیگه داشتم ولی هر دوتاشون دو تا خازن الکترولیت داشت
ولی این pcb که ساختم فکر کنم پنج تا الکترولیت داره

البته واقعیتش این هست که من قطعاتی که توی این pcb ریختم همشون درجه یک بودن و دقیق

بطوری که بابت هر دونه عدسی پانصدتومن پول دادم ولی در مدار های قبلی انقدر روی کیفیت جنس دقت نمیکردم ولی تمام قطعات را هم با مولتی تست میکردم حتی در قبلی ها که دقیق ترین رنج را به pcb بگذارم
ولی از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان من ایسی هام پیشوندش 17 هست یعنی 17358 هست که بنظرم از قبلی ها که ۳۵۸ بود بهتر هست

من میدونم که بالاخره این pcb های فرانکو جز مدارات خیلی پیچیده از نظر طراحی pcb نیست ولی واقعیت رو نسبت به مدار های فرانکو قبلیم بگم اینکه این pcb خیلی نسبت به اونها حساس تر هست مثلا نمره این ۱۸ باشه اونا ۵ هست
و نکته بعد اینکه وقتی ولتاژ تست رو با تغییر خازن از ۳.۵ به ۵/۵ رسوندم حساسیت مدارم افتضاح آمدش پایین

به خاطر همین ترسیدم و خازن ها رو که اضافه کرده بودم برگردوندم به حالت قبل و الان مثل قبل ۳.۵ ولتاژ م هست

جمعه 5 آذر1395 - 4:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بنده نمیدونم این ولتاژ ۵ تا ۶ چه کاری انجام میده
ولی در مدار من که حساسیت رو به شدت خراب کرد

امیدوارم برای شما چنین مسئله ای رو ایجاد نکنه

جمعه 5 آذر1395 - 4:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یه پیشنهاد هم داشتم

اگر واقعا دنبال نتیجه از این مدار هستیم و هستید باید رو نمایشگر تغییر ولتاژ ایسی برای این مدار باشیم

چون این مدار اگه بخواد چیزی رو هم بزنه رو همون قسمت چراغ چشمک زن آستانه تا قبل از ثابت شدنش نشان میده و شاید از پنج سانتی جنس هم رد بشوید ولی چراغ ثابت نشه ولی مطمئن باشید که مدار تغییر ولتاژ رو نشون میده و اگر یه lcd با سه رقم اعشار اگه داشته باشه و مدار درست باشه و دست هاتون از مدار فاصله داشته باشه امکان نداره تغییر عوجاج ولتاژ نداشته باشه این مدار

خواهش میکنم تست کنید و به چشم خودتان ببینید حرفم را

جمعه 5 آذر1395 - 4:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اگر حرف هام غیر علمی یا عوام گونه بود از همه عزیزان عذرخواهم
متاسفانه تخصصم در الکترونیک نیست ولی سعی کردم نتایج بدست آمده شخصیم را بگذارم

تشکر از همه اساتید و بزرگواران

جمعه 5 آذر1395 - 4:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

blueman نوشته است:
یه پیشنهاد هم داشتم

اگر واقعا دنبال نتیجه از این مدار هستیم و هستید باید رو نمایشگر تغییر ولتاژ ایسی برای این مدار باشیم

چون این مدار اگه بخواد چیزی رو هم بزنه رو همون قسمت چراغ چشمک زن آستانه تا قبل از ثابت شدنش نشان میده و شاید از پنج سانتی جنس هم رد بشوید ولی چراغ ثابت نشه ولی مطمئن باشید که مدار تغییر ولتاژ رو نشون میده و اگر یه lcd با سه رقم اعشار اگه داشته باشه و مدار درست باشه و دست هاتون از مدار فاصله داشته باشه امکان نداره تغییر عوجاج ولتاژ نداشته باشه این مدار

خواهش میکنم تست کنید و به چشم خودتان ببینید حرفم را

سلام لطفا فیلم رو ببینید

download/file.php?id=42004

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

جمعه 5 آذر1395 - 7:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

هادی جان
عالیه
فقط اگر بشه به جای نوار عدد با اعشار بزنه خیلی دقت کار بالا میره

آفرین داداش

جمعه 5 آذر1395 - 9:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام هادی جان خیلی جالبه

میشه در این زمینه راهنمایی بیشتری بکنی ممنون میشیم با راهنماییاتون این تاپیک به نتیجه برسونید

جمعه 5 آذر1395 - 9:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

blueman نوشته است:
عزیزانم عرض ادب

از همه شما ممنونم بابت انرژی گرمتان امیدوارم همیشه پیروز باشید

من قبل از این دو مدار فرانکو دیگه داشتم ولی هر دوتاشون دو تا خازن الکترولیت داشت
ولی این pcb که ساختم فکر کنم پنج تا الکترولیت داره

البته واقعیتش این هست که من قطعاتی که توی این pcb ریختم همشون درجه یک بودن و دقیق

بطوری که بابت هر دونه عدسی پانصدتومن پول دادم ولی در مدار های قبلی انقدر روی کیفیت جنس دقت نمیکردم ولی تمام قطعات را هم با مولتی تست میکردم حتی در قبلی ها که دقیق ترین رنج را به pcb بگذارم
ولی از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان من ایسی هام پیشوندش 17 هست یعنی 17358 هست که بنظرم از قبلی ها که ۳۵۸ بود بهتر هست

من میدونم که بالاخره این pcb های فرانکو جز مدارات خیلی پیچیده از نظر طراحی pcb نیست ولی واقعیت رو نسبت به مدار های فرانکو قبلیم بگم اینکه این pcb خیلی نسبت به اونها حساس تر هست مثلا نمره این ۱۸ باشه اونا ۵ هست
و نکته بعد اینکه وقتی ولتاژ تست رو با تغییر خازن از ۳.۵ به ۵/۵ رسوندم حساسیت مدارم افتضاح آمدش پایین

به خاطر همین ترسیدم و خازن ها رو که اضافه کرده بودم برگردوندم به حالت قبل و الان مثل قبل ۳.۵ ولتاژ م هست

سلام
کاملا فرمایشتون راجع به کاهش ولتاژ وافزایش حساسیت درسته فقط نمیدونم چرا فرانکو به ولتاژ بین 5تا 6اصرار داره

جمعه 5 آذر1395 - 9:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
کسی میتونه یه مدار ولمتر جمع وجور با دقت بالا با lcd یا7سگمنت بزاره

اقا هادی ممنون میشیم در این زمینه راهنمایی کنید

جمعه 5 آذر1395 - 9:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 132 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure