حمید نوشته است:
در صفحات قبل این توضیح رو دادم! ولی وقتی ما میگیم طبق تجربه خازن مولتی لایر تا 10 مگاهرتز خوب جواب میده و شما از بنده نقل قول میکنین فلانی گفته تا 1 مگاهرتز خوب جواب میده ؛ دیگه توضیح فنی و تجربی من چه سودی داره؟! بنده بارها در مورد قابلیتها و تفاوتهای خازنهای مختلف بر اساس تجربه شخصی و انواع موجود در بازار خودمون توضیح دادم. ظاهرا فایده ای هم نداره و مسائل فنی به سرعت فراموش میشن! نظر من در مورد خازنهای این مدار همونی هست که در شماتیک علامتگذاری کردم و دوستمون مجددا تصویرش رو گذاشتن. شاید آنچنان هم تاثیری نداشته باشه ولی بنظر من بهترین حالتش همین هست.
مهندس حمید این وسط یه اشتباه کوچیک شد !
بنده هم هرگز نگفتم شما گفتید تا یک مگا هرتز جواب میده !! من اون منبع رو تنها منبع تو گوگل پیدا کرده بودم که در این رابطه نوشته بود ! که در پست قبلم قرار دادم
من یا بهتر بگم ما به قدری به شما اطمینان داریم که بدون هیچ چون چرا قبول کردم: من و اون طرف تو اون سایت اشتباه کردیم در مورد این مساله و از همه عذر خواهی کردم و گفتم اشتباه کردم !
و حتی در پست قبل از شما عاجزانه درخواست کردم که برای همیشه این بحث رو برای ما تموم کنید !!! و فرکانس کاری برای هر نوع خازن رو بگید . حتی خازن جامد و .... - چون من به عنوان یکی از هزاران شاگرد شما متوجه شدم شما رو این بحث خیلی حساسی پس : نکته خیلی محمیه .
و خودتون باید متوجه شده باشید من دنبال یاد گیری الکترونیک هستم نه فقط مونتاژ یه برد و ..
و در اخر هم بگم : چشم از این به بعد توجه رو بیش تر میکنم !