انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:59am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بهتره به جای ولوم 20k بالانس یه ولوم 10k بذارید تا راحت تر تنظیم کنید
تست کردم خیلی راحت تره !
در ضمن مقاوت 10k رو 47k و مقاومت r18 رو 330k قرار دادم
موفق باشید

شنبه 26 آذر1395 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باتشکر از پیام و هادی مگنت عزیز
اگه ممکنه بفرمایید که اگه بخواهیم از ولتمترپنلی بجای LEDها استفاده کنیم ، ولتمتر با چه مشخصاتی تهیه کنیم و محل اتصال دقیق سیمهای ولتمتر به مدار کدام نقاط است؟

سپاس

شنبه 26 آذر1395 - 1:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

CCcall نوشته است:
باتشکر از پیام و هادی مگنت عزیز
اگه ممکنه بفرمایید که اگه بخواهیم از ولتمترپنلی بجای LEDها استفاده کنیم ، ولتمتر با چه مشخصاتی تهیه کنیم و محل اتصال دقیق سیمهای ولتمتر به مدار کدام نقاط است؟

سپاس

ولتمترهای پنلی دوسیم برای تغذیه داره . و دوسیم دیگه یکیش منفیه و دیگری مثبت که منفی به زمین مدار و مثبت به پایه یک ایسی یک !

موفق باشی

شنبه 26 آذر1395 - 2:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

PAYAM20 نوشته است:
evilman نوشته است:
اقا پیام در مورد تنظیم دستگاه موقع کاوش میشه بیشتر توضیح بدین ایا ولوم حساسیت دستگاه شما تا اخر بود و ....

در مورد ولوم حسایت : بله تا اخرین حد بود
و بالانس کردن دستگاه هم
اول روشن میکنم و یک دقیقه به حل خودش میگذارم بعد به صورتی بالانس کردم که از 10 تا led یکیش روشن بمونه !

درود بر شما PAYAM20 گرامی
لطف میفرمایید pcb که 10 LED روی آن نصب میشود را برای من و سایر دوستان توی سایت قرار بدید تا ماهم بتوانیم استفاده کنیم :ymhug:
از زحمات شما سپاسگزارم @};- @};- @};-

شنبه 27 آذر1395 - 1:53pm

سلام
آقای پیام شما این مدار با lm3914 رو از چه کسی گرقتید دوست عزیز ؟
همان مداری منظورم هست که با بارگزاف راه اندازی شده.

شنبه 27 آذر1395 - 10:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام این مدار ویو متر با 10 ال ای دی @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

شنبه 27 آذر1395 - 10:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

franco lrl with led bargraf
https://www.youtube.com/watch?v=eZUfg2kF4-Y

شنبه 27 آذر1395 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahan2000 نوشته است:
سلام این مدار ویو متر با 10 ال ای دی @};- @};-

دوست من میشه فایل پی دی اف پی سی بیشو بذاری واینکه ایادراشکار سازی بهتر مدارکمکی میکنه

یکشنبه 27 آذر1395 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

walkman نوشته است:

دوست عزیز این ردیاب فایده ای نداره.میدان یاب فرانکو فلزیاب نیست.اصلا نباید به نزدیک کردن فلزات به آنتن حساسیت نشون بده.
دوستان فراموش نکنید نباید از ویزگی های اصلی مدار طراح دور بشید وگرنه نتیجه کاوش شما با این میدان یاب مثل بقیه میدان یاب های ساخته شده چندان فایده ای نخواهد داشت.من با الکترونیک و مفاهیم و اصطلاحاتش آشنایی ندارم و مدار فرانکو رو بیش از 300 تومن برام خرج برداشت تا درست کردم انقدر که قطعات رو اشتباه میخریدم و پی سی بی رو برام اشتباه میساختن و ....... .و کم لطفی بسیاری هم از طرف این اعضا تایپیک در اوایل و اواسط صفحات وجود داشت و از راهنماییها دریغ میکردند و هر کس فکر پیشرفت خودش بود و فکر میکرد رئیس ماینلب هست و باید تکنولوزیش انحصاری باقی بمونه.الان که کمک رسانی بچه ها خوبه و هرکس بقدر توانش داره کمک میکنه سعی کنید از ویزگی های اصلی مدار طراح خارج نشید.نمیدونم دقیقا باید چه چیزی رو تغییر بدید که بتونید موفق باشید چون مفاهیم الکترونیک رو نمیدونم.فقط از کارکرد با این مدار فهمیدم انگار خون تو رگهاش باید بیشتر جریان داشته باشه،نه باید به خونش چیزی اضافه کرد و یا چیزی کم کرد.
میدان یاب فرانکو به پست های فشار قوی ،دکل های مخابراتی،الکتریسته ساکن(از نزدیک،نه از دور)،گوشی موبایل و دست و...... این قبیل طیف میدان حساسیت داره.به هیچ فلزی حساسیت نداره.

یکشنبه 28 آذر1395 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

erfan نوشته است:
walkman نوشته است:

دوست عزیز این ردیاب فایده ای نداره.میدان یاب فرانکو فلزیاب نیست.اصلا نباید به نزدیک کردن فلزات به آنتن حساسیت نشون بده.
دوستان فراموش نکنید نباید از ویزگی های اصلی مدار طراح دور بشید وگرنه نتیجه کاوش شما با این میدان یاب مثل بقیه میدان یاب های ساخته شده چندان فایده ای نخواهد داشت.من با الکترونیک و مفاهیم و اصطلاحاتش آشنایی ندارم و مدار فرانکو رو بیش از 300 تومن برام خرج برداشت تا درست کردم انقدر که قطعات رو اشتباه میخریدم و پی سی بی رو برام اشتباه میساختن و ....... .و کم لطفی بسیاری هم از طرف این اعضا تایپیک در اوایل و اواسط صفحات وجود داشت و از راهنماییها دریغ میکردند و هر کس فکر پیشرفت خودش بود و فکر میکرد رئیس ماینلب هست و باید تکنولوزیش انحصاری باقی بمونه.الان که کمک رسانی بچه ها خوبه و هرکس بقدر توانش داره کمک میکنه سعی کنید از ویزگی های اصلی مدار طراح خارج نشید.نمیدونم دقیقا باید چه چیزی رو تغییر بدید که بتونید موفق باشید چون مفاهیم الکترونیک رو نمیدونم.فقط از کارکرد با این مدار فهمیدم انگار خون تو رگهاش باید بیشتر جریان داشته باشه،نه باید به خونش چیزی اضافه کرد و یا چیزی کم کرد.
میدان یاب فرانکو به پست های فشار قوی ،دکل های مخابراتی،الکتریسته ساکن(از نزدیک،نه از دور)،گوشی موبایل و دست و...... این قبیل طیف میدان حساسیت داره.به هیچ فلزی حساسیت نداره.

دوست عزیز ، وقتی چیزی رو بیان میکنید واضح و روشن و کامل توضیح بدید اگر غیر از این باشه بجای اینکه به دوستان کمکی بکنید باعث دلسردیشون میشید!اگر منظورتون از فلز ،فلز جدیدهست اصلا اهمیتی نداره که این ردیاب به اون واکنشی بده یا نه ،و اگر منظورتون شامل فلزات مدفون قدیمی هست یعنی اینهمه کاربر در این تایپیک و همچنین سایت همسایه سر کارند!؟و کاربرانی از همین تایپیک که موفق شده اند و صادقانه عمومیش کردند همشون بله ؟
هیچوقت با شبهه حرف نزنید

یکشنبه 28 آذر1395 - 4:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure