نویسنده |
پیغام |
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
در پی پیامی که دادی عرض کنم که من نمیتونم از روی این عکس مطلب مستدلی رو عرض کنم.عکسای مختلف و زوایا و فضای باز تر رو بهتر میشه تصمیم گیری کرد.این هم که اگه بکنیش رعد و برق میاد دروغ محض هست.ولی اینکه اینو بهش میگن سنگ رعد و برق و قسمتی از اثر ممکنه دست کند باشه جای تعمل داره
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
جمعه 18 مرداد1392 - 3:14pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
parsi نوشته است: hamedkk نوشته است: ممنونم جناب پارسی عزیز ! میشه لطفا بفرمایید که کاربرد اون سنگ چین برای چوپان چیه و مشخصه بارز سنگچینی که نشون دهنده قبر باشه چی هستش ؟ بازم ممنون از لطف شما حامد جان سنگ چین چوپون زیاد هست تا دلت بخواد برای در امان موندن از باران و باد و طوفان و با ارامش غذاخوردن و چایی درست کردن باید سنگچین قبور روی هم کپه باشند یا یه ردیف سنگ دورچین کرده باشند در کامل کردن فرمایش دوستم پارسی جان بگم که :موقعه ای که عشایر به ی مکان جدید کوچ میکنن برای در امان ماندن مرغ ها و بره های کوچیکشون با سنگ ی سنگ چین های نیم متری دریخ میکنن ک روشو با شاخه درخت میپوشونن .بعد ی مدن ک خواب میشن کاملا فرم سنگ چین قبور زمان باستانو ب خودشون میگیرن که باید به این چیزا هم توجه داشته باشی.
|
شنبه 19 مرداد1392 - 3:12pm |
|
|
1212
کاربر فعال
|
سلام به همه بااجازه اساتید (البته ببخشید که توبحثتون دخالت میکنم) این رو هم باید اضافه کرد که اون سنگچینهایی که نشانه قبر هستن اکثرشون روی تپه یاکوه یا در دامنه رو به طلوع یا غروب هستش و دورچین قبرهم بعد گذشت زمان مشخصه که تاحدودی داخل خاک قرارگرفته وحالت نظم خودش رو ازدست داده درضمن این نوع قبرها روشون یه تریلی سنگ جمع نشده مثل اون عکسی که دوستمون گذاشته بودند , حواسمون باشه نشانه قبر نیست
|
شنبه 19 مرداد1392 - 3:35pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
افرین 1212 جان .درود بر شما
|
شنبه 19 مرداد1392 - 3:51pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
1212 نوشته است: سلام به همه بااجازه اساتید (البته ببخشید که توبحثتون دخالت میکنم) این رو هم باید اضافه کرد که اون سنگچینهایی که نشانه قبر هستن اکثرشون روی تپه یاکوه یا در دامنه رو به طلوع یا غروب هستش و دورچین قبرهم بعد گذشت زمان مشخصه که تاحدودی داخل خاک قرارگرفته وحالت نظم خودش رو ازدست داده درضمن این نوع قبرها روشون یه تریلی سنگ جمع نشده مثل اون عکسی که دوستمون گذاشته بودند , حواسمون باشه نشانه قبر نیست دوست عزیز درست گفتید فقط مورد اخر مشکل داره که ما قبوری که کپه سنگ رو شون باشه داریم که حجمشون کم هست و یه سری تپه های قلوه سنگی داریم که حجم سنگشون از یه تریلی هم ممکنه بیشتر باشه و بعد از چند لایه در زیر زمین مقبره زیرشون هست
|
شنبه 19 مرداد1392 - 6:29pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
احسان نوشته است: parsi نوشته است: hamedkk نوشته است: ممنونم جناب پارسی عزیز ! میشه لطفا بفرمایید که کاربرد اون سنگ چین برای چوپان چیه و مشخصه بارز سنگچینی که نشون دهنده قبر باشه چی هستش ؟ بازم ممنون از لطف شما حامد جان سنگ چین چوپون زیاد هست تا دلت بخواد برای در امان موندن از باران و باد و طوفان و با ارامش غذاخوردن و چایی درست کردن باید سنگچین قبور روی هم کپه باشند یا یه ردیف سنگ دورچین کرده باشند در کامل کردن فرمایش دوستم پارسی جان بگم که :موقعه ای که عشایر به ی مکان جدید کوچ میکنن برای در امان ماندن مرغ ها و بره های کوچیکشون با سنگ ی سنگ چین های نیم متری دریخ میکنن ک روشو با شاخه درخت میپوشونن .بعد ی مدن ک خواب میشن کاملا فرم سنگ چین قبور زمان باستانو ب خودشون میگیرن که باید به این چیزا هم توجه داشته باشی.
|
شنبه 19 مرداد1392 - 6:30pm |
|
|
1212
کاربر فعال
|
احسان نوشته است: @};- افرین 1212 جان .درود بر شما ممنون احسان جان
|
شنبه 19 مرداد1392 - 6:31pm |
|
|
1212
کاربر فعال
|
parsi نوشته است: 1212 نوشته است: سلام به همه بااجازه اساتید (البته ببخشید که توبحثتون دخالت میکنم) این رو هم باید اضافه کرد که اون سنگچینهایی که نشانه قبر هستن اکثرشون روی تپه یاکوه یا در دامنه رو به طلوع یا غروب هستش و دورچین قبرهم بعد گذشت زمان مشخصه که تاحدودی داخل خاک قرارگرفته وحالت نظم خودش رو ازدست داده درضمن این نوع قبرها روشون یه تریلی سنگ جمع نشده مثل اون عکسی که دوستمون گذاشته بودند , حواسمون باشه نشانه قبر نیست دوست عزیز درست گفتید فقط مورد اخر مشکل داره که ما قبوری که کپه سنگ رو شون باشه داریم که حجمشون کم هست و یه سری تپه های قلوه سنگی داریم که حجم سنگشون از یه تریلی هم ممکنه بیشتر باشه و بعد از چند لایه در زیر زمین مقبره زیرشون هست
|
شنبه 19 مرداد1392 - 6:37pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
1212 نوشته است: parsi نوشته است: 1212 نوشته است: سلام به همه بااجازه اساتید (البته ببخشید که توبحثتون دخالت میکنم) این رو هم باید اضافه کرد که اون سنگچینهایی که نشانه قبر هستن اکثرشون روی تپه یاکوه یا در دامنه رو به طلوع یا غروب هستش و دورچین قبرهم بعد گذشت زمان مشخصه که تاحدودی داخل خاک قرارگرفته وحالت نظم خودش رو ازدست داده درضمن این نوع قبرها روشون یه تریلی سنگ جمع نشده مثل اون عکسی که دوستمون گذاشته بودند , حواسمون باشه نشانه قبر نیست دوست عزیز درست گفتید فقط مورد اخر مشکل داره که ما قبوری که کپه سنگ رو شون باشه داریم که حجمشون کم هست و یه سری تپه های قلوه سنگی داریم که حجم سنگشون از یه تریلی هم ممکنه بیشتر باشه و بعد از چند لایه در زیر زمین مقبره زیرشون هست
|
شنبه 19 مرداد1392 - 6:39pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
|
شنبه 19 مرداد1392 - 8:17pm |
|
|
|