انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 10 آبان1403 - 3:17am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این جمله من که گفتم "این ردیاب فایده ای نداره"منظورم ردیابی بود که تو لینک یوتیوب نشون داده شده.من پست بالایی رو نقل کردم که منظورم واضح باشه.دوست عزیز به هیچ فلزی چه جدید و چه قدیمی حساسیت نباید داشته باشه.اونچه این ردیاب قراره آشکار کنه میدان ایجاد شده از فلز مدفون هست ،نه خوده فلز.

یکشنبه 28 آذر1395 - 5:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kurosh نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:
evilman نوشته است:
اقا پیام در مورد تنظیم دستگاه موقع کاوش میشه بیشتر توضیح بدین ایا ولوم حساسیت دستگاه شما تا اخر بود و ....

در مورد ولوم حسایت : بله تا اخرین حد بود
و بالانس کردن دستگاه هم
اول روشن میکنم و یک دقیقه به حل خودش میگذارم بعد به صورتی بالانس کردم که از 10 تا led یکیش روشن بمونه !

درود بر شما PAYAM20 گرامی
لطف میفرمایید pcb که 10 LED روی آن نصب میشود را برای من و سایر دوستان توی سایت قرار بدید تا ماهم بتوانیم استفاده کنیم :ymhug:
از زحمات شما سپاسگزارم @};- @};- @};-

سلام پیام عزیز
ما را دریاب لطفا" ^:)^

یکشنبه 28 آذر1395 - 9:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

walkman نوشته است:

من که متوجه نشدم تو این فیلم ،دستگاه چیو داره سنس میکنه.
هر کی متوجه شده لطفا اعلام کنه
ممنون

یکشنبه 28 آذر1395 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

CCcall نوشته است:
walkman نوشته است:

ممنون

داداش داره اون دریچه فلزی روی دیوار آشکار میکنه

یکشنبه 28 آذر1395 - 10:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

erfan نوشته است:
CCcall نوشته است:
walkman نوشته است:

ممنون

داداش داره اون دریچه فلزی روی دیوار آشکار میکنه

عرفان جان اونو که خودم میبینم.مگه این دستگاه قراره فلزجدیدو بزنه؟اگه اینطور باشه که غیر از اون دریچه ،اشیا فلزی دیگری هم اونجا هست .
یکی از دوستانی که با فرانکو میتونه ارتباط برقرار کنه،ازش بپرسه که جریان این فیلم چیه.

دوشنبه 29 آذر1395 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اون لینکی که از یوتوب قرار داده شده مربوط به ردیابی هست که با اعمال تغییرات تو ردیاب فرانکو درست شده و همونجور که از فیلم معلومه اصلا با ویزگی ردیاب فرانکو مطابقت نداره.دوستمون والکمن هم احتمالا این منظور رو نداشته که با قرار دادن این لینک بخواد بگه این فیلم همون ردیاب فرانکو هست.فقط برای آشنایی با یک نمونه از ردیابهایی که از مدار فرانکو الگو گرفته و تغییراتی توش داده شده این لینک رو قرار داده.تو انجمن خارجی هم عده ای مثل ما دارن رو ردیاب فرانکو کار میکنن و تغییراتی دارن ایجاد میکنن مثل ما این تغییرات گاهی درست و گاهی اشتباهه مثل همین ردیاب لینک مربوطه.لزوما هر ردیابی که بنام ردیاب فرانکو تو یوتوب قرار داده بشه به این معنی نیست که همون مدار فرانکو باشه.
مدار فرانکو طبق گفته خود فرانکو"اصلا نباید به فلزات و یا با چسباندن فلزات به آنتن حساسیت داشته باشه".حتی از خود فرانکو پرسیدن آیا ردیاب شما یونیاب هست؟که فرانکو پاسخ داده شاید یونیاب هم باشه ولی به عقیده خود فرانکو یک میدان یاب مغناطیسی هست که فقط به میدان های ایجاد شده توسط فلزات با ارزش واکنش داره.من نمیگم تمام گفته های فرانکو قابل اعتنا یا پذیرش هست ولی مسلما هر کس با ردیاب و میدان یاب کار کرده باشه و با این میدان یاب فرانکو هم کار کرده باشه متوجه میشه این میدان یاب فرانکو متفاوت با بقیه میدان یابهاست.
خوندن تایپیک خارجی ردیاب فرانکو بنظرم خیلی مفیده.اونهایی که انگلیسی بلد نیستن مثل من ،با ترنسلیت گوگل میتونن مفهوم پست ها و نکات وگفته های فرانکو و اعضا رو متوجه بشن.

دوشنبه 29 آذر1395 - 10:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مدار من لامپ کم مصرف گوشی ،در حال زنگ زدن ،تلویزیون وامثال اینها چراغش روشن میشه وبوق میزنه این مدار واقعا چیو پیدا میکنه؟

دوشنبه 29 آذر1395 - 4:13pm
مدیر کل
مدیر کل

همونطور که دوستان بدرستی اشاره کردن این مدار نوعی میدان یاب هست و بهیچ وجه هم نباید فلز معمولی رو سنس کنه. ولی اگر اون فلز تحت تاثیر امواج محیط اطراف قرار بگیره و شبیه نوعی آنتن عمل کنه قضیه فرق میکنه! پس این تستها باید در محیط طبیعت و به دور از منابع تولید امواج الکترومغناطیس انجام بشن.
اینکه مدار میدانها رو سنس میکنه طبیعیه و واقعا نمیتونه تفکیکی بین میدانهای الکترومغناطیس حاصل از ادوات الکترونیکی و میدان احتمالی یک فلز مدفون قدیمی قائل بشه! ولی برای ما مهم اینه که آیا به میدان دفینه واکنش نشون میده یا نه؟ چون میدان دفینه دو تفاوت فاحش داره. اولی ضعیف تر بودن اون و دومی ثابت بودنش در بازه زمان هست. یعنی برخلاق امواج الکترومغناطیس که فرکانس دارن و نسبت به زمان متغیر هستن مسلما دفینه دارای چنین حالتی نیست! لذا بنظر من باید با میدانهای الکتریکی یا مغناطیسی ثابت تست صورت بگیره. میدان مغناطیسی ثابت رو با آهنربا میشه بسادگی تست کرد و برای میدان الکتریکی ثابت هم میشه از یک شیء باردار مثل پارچه پشمی که باردار شده استفاده کرد. ولی جرقه باطری و امثالهم که دارای تغییر میدان لحظه ای هستن ملاک نیست.

دوشنبه 29 آذر1395 - 9:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان حباب لامپ مهتابی و کم مصرف بر اساس یونیزه کردن چند نوع گاز توسط فیلمان ملتهب میشه.
الان دوستان که تست لامپ را انجام دادند این تست را انجام بدن تا ما متوجه بشیم مدار به ترانس لامپ مهتابی حساسه، یا به یونیزه شدن گاز داخلی؟
روش کار به اینصورت باشه که با چهار رشته سیم ترجیحا کواکسیال یا شیلد شده، بطول حداقل 3 متر حباب را از مدار یا ترانس جدا نمود، حال مدار را تست کنید و ببینید مدار به حباب لامپ واکنش نشان می دهد یا به مدار ؟
میتوان با حبابی که چند دقیقه ملتهب بوده و کاملا گرم شده است تست گرفت ، منتهی در چند ثانیه بعد از خاموش نمودن لامپ.
با مشخص شدن نتیجه‌ی آزمایش میتوان تحلیل درستی بر کارکرد مدار ارائه نمود.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 29 آذر1395 - 10:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فرداسعی میکنم این تست رو انجام بدم ونتیجه رو اعلام کنم تشکر از دوستان به خصوص مهندس حمیدبه خاطر همکاری وراهنماییهایشان

دوشنبه 29 آذر1395 - 10:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: duksa , fish , Google و 134 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure