انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:07am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 157 , 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام

با سلام و خسته نباشی خدمت عزیزان این انجمن یه فایل رو آپلود کردم از تو انجمن فرانکو گرفتم گفتن تو یه انجمن فارسی این مدارو گذاشتن حالا چه انجمنی نمیدونم مدار میخوره به طرح دوم فرانکو باشه البته با ال ای دی باراگراف اگه میشه مهندسان الکترونیک یه نظری بدن دوتا pcbهستش مال یه مدار اونایی که شماره تو پرانتز 1 دارن pcb جداگونست
از زحمات تمامی عزیزان خصوصا مهندس حمید سپاسگزارم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 4 دی1395 - 7:04pm

فکر کنم pcb ها رو طرح اول فرانکوست شرمنده نوشتم طرح دوم

شنبه 4 دی1395 - 8:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقای رویای عزیز

محل تست شما چه مشخصاتی داشته مگه

که انتظار روشن شدن فرانکو را دارید عزیزم

شنبه 4 دی1395 - 10:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .دوستان اشکال مدار خودم را فهمیدم که چرا چراغ ها بترتیب روشن نمیشد :D اشکال از مونتاژخودم بود که ال ای دی ها را برعکس وصل کرده بودم بعنی ترتیب پایه هایه را مراعات نکره بودم و پایه مثبت ال ای دی ها را به مقاومت هایه یک کیلو وصل کرده بودم و منفی ال ای دی ها را به منفی یا همون زمین مدار وصل کرده بودم نتیجه کلا برعکس شده بود یعنی بجایه اینکه با نزدیک کردن دست چراغ خاموش بشه روشن میشد و وقتی هرسه چراغ را روشن میکردم و گوشی نزدیک میکردم چراغ ها خاموش میشد.الان درستشون کردم و وقتی چراغ اولی روشنه با نزدیک کردن دست خاموش میشه و با نزدیک کردن موبایل سه تا شونم روشن میشن. بعضی از دوستان مشکل من را داشتن این مورد را گفتم که بدونن شاید اشکال از نحوه وصل کردن چرا ها هستش.راستی جریان کشی مدار چقدر هستش؟من سفارش قطعات جدید دادم و بجایه 7812ای سی 78l12را سفارش دادم که فکر کنم نویز کمتری بگیره و خازن ها پیکو را smdسفارش دادم .ایشالا مونتاژکردم نتایج را میگم.

شنبه 4 دی1395 - 11:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بلو من جان :D مگه شما تو تست میدانی حلب کمپوت رو باهاش سنس نکردید . من حدود 500 تا 1کیلومتر راه رفتم چشمم به ال ای دی بود اما دریغ از یه واکنش :-\

یکشنبه 5 دی1395 - 8:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رویا نوشته است:
داش پیام مدار من ولتاژ پایه 3ایسیش 3ولته . ترانزیستورام .c549c. موبایلو در حالت استانه از 5 6 متری با یه ال یی دی نشون میده.بردم یه جا بردم واسه تست تو آستانه گذاشتم و حرکت کردم متاسفانه هیج جا سنس نداشت .ایراد از چی میتونه باشه؟

در مورد این که بخوایید فلز سنسن کنید :
1. دستگاه باید در مرزی قرار بگیره که با حتی یه کم حساسیت بیشتر حالت قطب نمایی پیش بیاد !
2. الان با این وضع هوای سرد و زمین مرطوب من خودمم 2 جا تست کردم انگار نه انگار YMWHISTLE YMWHISTLE

یکشنبه 5 دی1395 - 12:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رویا نوشته است:
بلو من جان :D مگه شما تو تست میدانی حلب کمپوت رو باهاش سنس نکردید . من حدود 500 تا 1کیلومتر راه رفتم چشمم به ال ای دی بود اما دریغ از یه واکنش :-\

یه چیز دیگه هم دوستان توجه کنن ! اگه فلزی تا 10 سانت زمین باشه احتمالا سنس نمیکنید !! تو تست های من این طور بوده !

یکشنبه 5 دی1395 - 12:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

omid66 نوشته است:
با سلام و خسته نباشی خدمت عزیزان این انجمن یه فایل رو آپلود کردم از تو انجمن فرانکو گرفتم گفتن تو یه انجمن فارسی این مدارو گذاشتن حالا چه انجمنی نمیدونم مدار میخوره به طرح دوم فرانکو باشه البته با ال ای دی باراگراف اگه میشه مهندسان الکترونیک یه نظری بدن دوتا pcbهستش مال یه مدار اونایی که شماره تو پرانتز 1 دارن pcb جداگونست
از زحمات تمامی عزیزان خصوصا مهندس حمید سپاسگزارم

بله این pcb مال طرح اول فرانکو هست !
طرح دوم به مراتب قوی تر از طرح اوله ! و توی این pcb فقط یه ایسی 3914 اضافه شده !
که الان ما هم داریم همین کارو بیرون از مدار میکنیم !

یکشنبه 5 دی1395 - 12:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

PAYAM20 نوشته است:
رویا نوشته است:

یه چیز دیگه هم دوستان توجه کنن ! اگه فلزی تا 10 سانت زمین باشه احتمالا سنس نمیکنید !! تو تست های من این طور بوده !

پیام جان داداش یعنی فلز چقدر باید زیر خاک باشه تا سنس بشه؟

یکشنبه 5 دی1395 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

behnam karami نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:
رویا نوشته است:

پیام جان داداش یعنی فلز چقدر باید زیر خاک باشه تا سنس بشه؟

من تستایی که کردم این طور نشون داد !شاید تا 10 سانت هر اتفاقی باید برای فلز مدفون بیفته نمیفته !
من حد اقل تو 20 سانت نتیجه گرفتم !و فکر نکنم بیش از 2 متر هم جواب بده !

یکشنبه 5 دی1395 - 3:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 157 , 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure